Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

11.JPG

Ben Yemek odası almayı düşünmüyorum çok gereksiz buluyorum. cokacimcoook
Sadece hoş bi yemek masası ve tamamen deri kaplama sandalye istiyorum... özellikle vitrin ve konsol takımı vs. gereksiz olacağını düşünüyorum... Çok hoş modeller var ama eşya kalabalığı.. siz ne düşünüyorsunuz yemek odası hakkında.... :içelim:

sana katılıyorum annemde tutturmuştu vitrin diye şimdi fırsat bulsa atacak-sadece masa yeter gerisi eşya kalabalığı -temizliği desen ayrı dert zaman kaybı-bi
işede yaramıyorlar..tv ünitesi daha fonksiyonel bence

canım ben sadece yemek masası sandalyeler ve konsolu alacağım.. konsolu dekoratif kapaklı dolap gibi olan modellerden alıcam.. içine misafirlik eşyalarımı koycam çatal kaşık takımı yemek takımı havlular vs.. gibi.. bi de diğer ıvır zıvır eşyalarımı.. vitrin almıcam.. camekanlı hiçbişey istemiyorum.. bnm evim müze değil çünkü.. :)) bi de tv ünitesi alıcam modern.. o kadar..oturma odası diye bişi olmıcak evimde zaten.. salonda oturcaz aynı zamanda..

canım ben sadece yemek masası sandalyeler ve konsolu alacağım.. konsolu dekoratif kapaklı dolap gibi olan modellerden alıcam.. içine misafirlik eşyalarımı koycam çatal kaşık takımı yemek takımı havlular vs.. gibi.. bi de diğer ıvır zıvır eşyalarımı.. vitrin almıcam.. camekanlı hiçbişey istemiyorum.. bnm evim müze değil çünkü.. :)) bi de tv ünitesi alıcam modern.. o kadar..oturma odası diye bişi olmıcak evimde zaten.. salonda oturcaz aynı zamanda..

canım bu kadar olur...evim hakkında aklımdan geçenleri yazmışsın aynen:1hug:

Ben de sizinle aynı fikirdeyim arkadaşlar.Beyaz sandalye ve cam masa düşünüyorum ben.Çünkü mobilya masa alırsam üzerine sulu ve yağlı döküldüğünde zarar vermeyeciğini düşünüyorum.

canım biz şimdiki evimizde cam masa kullanıyoruz.. ama annem sağolsun örtü çok sevdiği için cam olup olmadığı anlayamadık henüz hehe :)) memnunuz.. kırılma olayını hiç düşünmeyin bunları kırılmaz sağlam camdan yapıyolarmış ve çok kalınlar zaten.. yaklaşık 9-10 senedir hiçbişey olmadı.. üstelik 3 ev değiştirdik bu süre içinde..

Benden önce davranmışsınız.. ... Gecikmişim ama yazayım...
benim evimde 2 mutfağım olacak :jeyyar:

-1 normal mutfak 1de amerikan mutfak- yani salonumda mutfakta olacak...bende tek bi odada oturacağım daha kullanışlı oluyo.. ne o öyle müze gibi...

delikafadulden
ressam74, Erkek , 34 , Gaziantep
Ben misafir odasının kapısın "Müze; giriş 1 YTL" yazıp astım. Artık mesajım anlaşılmıştır herhalde...

evde 2 mutfak olduğundan bolca takım koyacağım yerde var zaten :roflol: Kullanmayacağım hiç bi eşya istemiyorum evimde..:mymeka:

:mymeka: Evvvveeeeet renklerin dekorasyona etkisi bölümüne geldim...okuyup size özetle anlatırım.... ( MARANKİ --YAŞAM ENERJİSİ) :lepi:

tamamen ama tamamen aynı düşünüyoruz ve aynı seyleri yapıcaz anlasıan.. :eek:

X