• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beğendiğim salon takımı fikirlerini nedir?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
$1bc6bcfe.webp$3_28620107499_19212.webp$Pierre-Cardin-HalC4B1-2-450x495.webp$pierre-cardin-hali-modelleri10.webp

bak canım bu halı tarzında modellere bakmalısın renk olarak kreme pudra yyada pudraya krem bakmalısın..krem dediğim süt rengi olmalı...

oturma odasında dekor olarak kullanılan o tatlı renkden fon yap ve aynı sekilde pudra perde al ama düz bi perde olmasın minik minik gpür yada sekiller olsun..

artık eskisi gibi koyu renk, klasik ahşap mobilya seçen kalmadı ne güzel... bende farklı bir tarz seçmiştim.. seninki de güzel bi seçim olmuş bence..

Rengi çok güzelmiş halında perden de kırık beyaz olursa şahane olur diye düşünüyorum mobilya daha çok gösterir kendini.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu arada bu salon takımıyla beraber düşündüğüm yemek odası içime sinmedi
resmini burayada ekliyorum sizde fikir söyleyin lütfen bana yada alternatif ne olabilir ki? :((
Eki Görüntüle 229820

Son düzenleme:
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu arada bu salon takımıyla beraber düşündüğüm yemek odası içime sinmedi
resmini burayada ekliyorum sizde fikir söyleyin lütfen bana yada alternatif ne olabilir ki? :((
Eki Görüntüle 229820

Canım salon takımıyla yemek takımı aynı oda da mı olacak ? Eğer öyleyse hiç hoş durmaz.

Fakat bir başka odanı yemek odası yaparsan çok güzel olur.Mesela benim evim öyle 2. odayı yemek odası yaptım bir tanede köşe attım o kadar.

vaalaa salon takımın pembelı beyazlı cok şık ve asil duruoo bn cok beğendım sekerım beyazlı bı halı secmelısın kesınlıkle =) spor tarzz almadğn ii olmss smdıkı yenı evlılerr rahat olmak ıcınn öğrencı evı gbı döşüolarr bı tuhaff oluoo snn secımın gayett şık ;)

canım ilk bakışta koltukların rengi insanı cezbediyor ama sürekli evinde olacağını düşünürsek bir süre sonra insanı gözünü tırmalıyor birde böyle büyük eşyalar kolay değişir şeyler değil bana kalırsa her türlü renkle veya objeyle diyim renklendireceğin bişeyler al yani koltuklardan sıkılsan bile farklı objelerle farklılık yaratabilirsin ama bu renk olursa hep uyumlu şyler kullanmak gerekicek...............

Salon takımına bayıldıım açıkçası çok ferah.Halı da bence tekli koltukların kollarının renginde ve üstünde koltukların renginde pembe olmalı.
Yemek odası hiç uyumlu gelmedi bana.
Bence bembeyaz bir yemek odası takımı olmalı.

Canım bence oturma odan gayet şık bende boyle bır takım alıcam ınsallah ama pembe olmayacak füme rangine yakın bır renk olacak yemek odası takımın pek uyumlu degıl bencede tümü beyaz olan ve metallerle suslu bır yemek odası tercıh edebılırsın tülünüde kırık beyaz alıp kalın perdeyı koltukların rengıne yakın bır renk ıle fon yapabılırsın halında kırık beyz ve pemebelı olabılır koltuk kesın pembe olacaksa.. ıyı gunlerde kullan

salon takımı çok şık gösterişli fakar tekliler ne kadar rahat olur tartışılır..ben olsam rahat edemem..ama yinede alıcam diyorsan halı da pudra rengi krem tonları olabilir..yemek odasıda beyaz olmalı bence koyu gitmez bu pembeye...perdeler de koyu olmamalı die düşünüyorum..

Mobilyaların hoş.
Yemek takımı olarak ben kendi evime sadece masa sandalye ve konsol alıcam. Vitrin vs bana kalabalık geliyor. ve gereksiz.
Kendime almaya düşündüğüm modeli ekliyim.Ki senin modeline de gider bu takım

Kısmetse ben bunu ya da buna benzer bi modeli alıcam. Ama ben resimdeki gibi puf düşünmüyorum. Puf rahatsız edici olur.
Böyler şeyler düşünebilirsin. Yani country mobilyalar..

klasik bir takım almışsın benim tarzım değil ama düşününce ben olsam heralde grimsi tonlarda hafif simli bir halı beyaz perde ve gri fonlarla tamamlardım

Eki Görüntüle 229682

Kızlar yorumlarınızla beraber bana halı perde fikride verirseniz çook mutlu olurum :)

canım bende salon takımımı şeker pembe aldım berjerlerimde buz mavili pembeli karışık bir desen perdemin fonunu da mor yaptım yemek takımı beyaz, sandalyelerimide berferim kumaşından ve salonuma bayılmayan bir kişi daha çıkmadı ben bile oturmaya kıyamıyorum... :))))) çok şık oluyo bu renkler halıyı kremli gül kurulu bişey al. bu tarz biraz pahalı oluyo ama olsun değiyo inan... ben ssalonumu 14.000e mal etmiştim

çok beğendim koltuklarını...bizim de salon mobilyalarımız beyaz,koltuklarda dahil....ilerde bu şekilde aynı bu ton pembe kaplatmak istiyoruz...

bence perdelerinde pembe kullanma...fonlarda falan özellikle...o zaman çok pembeleşir salon ve o salonun ağırlığı bozulur gibi geliyor...çünkü biz de koltukları pembe yapınca perdeleri de pembe yapsak mı diye düşünüp sonra bu şekilde yorum yapmıştık geçenlerde :))

fonlarını ve halılarını daha koyu tonlarda kontrast renklerden seçebilirsin...tabi fonların ve halıların mutlaka aynı tonlar olsun

Back
X