- 3 Temmuz 2022
- 4.424
- 12.758
- 27
- Konu Sahibi gulbelalidir
Benim kına vs her seyi erkek tarafı kiraladıValla kimse kusura bakmasin erkek tarafı kiralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kına vs her seyi erkek tarafı kiraladıValla kimse kusura bakmasin erkek tarafı kiralar
E öyle olur zaten normali buBenim kına vs her seyi erkek tarafı kiraladı
Bi an dedim bi ben mi böyle yaptım ahshjxE öyle olur zaten normali bu
Neyse erkek tarafı size gelinlik kiralamak zorunda mıcılar gelmeden tüyimBi an dedim bi ben mi böyle yaptım ahshjx
Ben de sendenim gel sarılalım.Bi an dedim bi ben mi böyle yaptım ahshjx
Kınayı da biz yaptıkBi an dedim bi ben mi böyle yaptım ahshjx
Kına bizde de kız tarafı yapar ama onu da kitleyecektim sjsjs pandemi var diye olmadıKınayı da biz yaptık
Onu zaten kız tarafı yapıyor her yerde. O kadarcık oluversin.Kınayı da biz yaptık
Eki Görüntüle 3415127
Bunu da saldım
Dimi ya yoksa bende diyorum şimdi artık böle mi acaba 7 yıl önce evlendiğim için bişiler mi değişti dedim jsjsjsjsj hoş görümcem de kınayı kendiler yapacak ama benm düğünü de eşim le biz ödedik benm kp elini sürmedi bişi ye sağ olsun 4 tane bilezik taktı o kadar tamam eşim hep der annem yaşasaydı daha başka olurdu diye de neyse ya geçti gitti. İçimi döküverdim bende hemenOnu zaten kız tarafı yapıyor her yerde. O kadarcık oluversin.
Aaa öyle diyorsun da bizim bir akrabanin oğlu nişanlandı. Düğün konuşmaya gittiler kız tarafı yüzü kızarmadan kınayı da siz yapacaksınız demiş bunlar popolarının üstüne oturmuşlar. Üstelik karşı taraf varlıklı kızları avukat kabul etmişler mecbur ama dedikodularını yapıyorlardıOnu zaten kız tarafı yapıyor her yerde. O kadarcık oluversin.
O gelenek değil bence onların arsızlığıAaa öyle diyorsun da bizim bir akrabanin oğlu nişanlandı. Düğün konuşmaya gittiler kız tarafı yüzü kızarmadan kınayı da siz yapacaksınız demiş bunlar popolarının üstüne oturmuşlar. Üstelik karşı taraf varlıklı kızları avukat kabul etmişler mecbur ama dedikodularını yapıyorlardı
Aynen uyanıklarO gelenek değil bence onların arsızlığı
Hepimizin bu konularda konuşacak şeyleri oluyor çok şükür.Dimi ya yoksa bende diyorum şimdi artık böle mi acaba 7 yıl önce evlendiğim için bişiler mi değişti dedim jsjsjsjsj hoş görümcem de kınayı kendiler yapacak ama benm düğünü de eşim le biz ödedik benm kp elini sürmedi bişi ye sağ olsun 4 tane bilezik taktı o kadar tamam eşim hep der annem yaşasaydı daha başka olurdu diye de neyse ya geçti gitti. İçimi döküverdim bende hemen
Fiziğiniz çok güzelmişEki Görüntüle 3415126
Biraz da şöyle linçleyelim
1. modeli konuşmak bile istemiyorum.Eki Görüntüle 3415127
Bunu da saldım
Eki Görüntüle 3415126
Biraz da şöyle linçleyelim
bu çok hoş, öbür gelinlikten daha yakışmış size ama ikisi de bambaşka tarzlar. Düğün mekanı, davetliler, konsept ne onlar belirleyici burdaEki Görüntüle 3415127
Bunu da saldım