- 1 Eylül 2023
- 156
- 200
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
AnnemBalık diyenleri de not alın, onlar dostunuz değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AnnemBalık diyenleri de not alın, onlar dostunuz değil
İyi bari çok şükür. Bence modeli, özellikle de üst kısmı pek önemli değil, zaten altından görünmüyor ki. Gördüğüm kadarıyla hep böyleler:
İyi bari çok şükür. Bence modeli, özellikle de üst kısmı pek önemli değil, zaten altından görünmüyor ki. Gördüğüm kadarıyla hep böyleler:
Üç boyutlu deniyordu sanırım.İkinci olanın kesimi güzel ama işlemeleri bu tarz olsun ne deniyor bilmiyorum da kabarık parlak daha güze daha ağır durur.
Üç boyutlu deniyordu sanırım.
Zorunlu 20 bin diyorduGelinlik kiralama kaç Tele bu arada bir arkadaşım soruyor da
Onların çoğu evlenen çiftlerin değil aslında. Emaneten takılıyor, sırası geldiğinde onlar da getirenlere takıyor tekrar düğünlerde. Takmama gibi bir lüksleri yok. Damadın o tribe gireceğini sanmıyorum pek.Oglanin suratindaki "tum altinlari hatuna taktilar, bize bi mok yok" ekşimesi, taaa burdan anlasiliyor.
Bazen damadın kendi taktıkları bile emanet olabiliyor kuyumcudan öyle de değişik bi memleketOnların çoğu evlenen çiftlerin değil aslında. Emaneten takılıyor, sırası geldiğinde onlar da getirenlere takıyor tekrar düğünlerde. Takmama gibi bir lüksleri yok. Damadın o tribe gireceğini sanmıyorum pek.
Onlar için altın memleket meselesi. Bir kuyumcu titizliğiyle takip ederler altın kurunu.Bazen damadın kendi taktıkları bile emanet olabiliyor kuyumcudan öyle de değişik bi memleket
Arkadaşım kiraladı 29 bineGelinlik kiralama kaç Tele bu arada bir arkadaşım soruyor da
Ayy ayy erkek tarafına kolay gelsinArkadaşım kiraladı 29 bine
Senin gelinliğini neden erkek tarafı alsın ki ajskdkdkAyy ayy erkek tarafına kolay gelsin
Mesela yaniSenin gelinliğini neden erkek tarafı alsın ki ajskdkdk
Yok kız kendi kiraladı çocuktan bişi beklemedi. Gerçi bende 25 imde evlendim bundan 7 yıl önce kendi gelindiğimi de kendim kiraladım o zamanlar 4 bine kiralanıştım çok iyi hatırlıyorumAyy ayy erkek tarafına kolay gelsin
Valla kimse kusura bakmasin erkek tarafı kiralarYok kız kendi kiraladı çocuktan bişi beklemedi. Gerçi bende 25 imde evlendim bundan 7 yıl önce kendi gelindiğimi de kendim kiraladım o zamanlar 4 bine kiralanıştım çok iyi hatırlıyorum
Çok haklısın benim gibi olmaan guzumValla kimse kusura bakmasin erkek tarafı kiralar