Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
çok güzeller özellikle kırmızı beyaz mutfağı ve krem kahve ve turkuazı bir arada olan dekorasyonları beğendim
sayende evimden soğuyacam ayol :(

çok güzeller özellikle kırmızı beyaz mutfağı ve krem kahve ve turkuazı bir arada olan dekorasyonları beğendim
sayende evimden soğuyacam ayol :(

:1: begenmene sevindim cnm...
evinden soguma, ama burdan evini daha cok sevmen icin fikir alabilirsin mesela :)

01_bedrooms.sflb.ashx

02_bedrooms.sflb.ashx

03_bedrooms.sflb.ashx

06_bedrooms.sflb.ashx

07_bedrooms.sflb.ashx

10_bedrooms.sflb.ashx

11_bedrooms.sflb.ashx

12_bedrooms.sflb.ashx

14_bedrooms.sflb.ashx

16_bedrooms.sflb.ashx

19_bedrooms.sflb.ashx

49 sayfaya teker teker baktım.... vallahi gözüm gönlüm açıldı :16::21: çok güzel dekore edilmiş her bir oda.. bayıldım bayıldım... Allah bize de nasip etsin böyle şık evler,odalar... :54:

49 sayfaya teker teker baktım.... vallahi gözüm gönlüm açıldı :16::21: çok güzel dekore edilmiş her bir oda.. bayıldım bayıldım... Allah bize de nasip etsin böyle şık evler,odalar... :54:

AMIN... ALLAH herkese gönlündeki evi nasip etsin.
begenmene sevindim:34:

seçenekler => bu konuya abone ol => günlük e-mail ile derhal haberdar edilmek istiyorummmmm :36:

İste benim zevkiiim =)))
Ne zamandır arastırıyorum bu tarz mobilyaları hatta bir konu acıcaktım bununla ilgili neyseki buldum..
Evimi bu tarza uygun dösemek istiyordum kullanmak istedigim mobilya rengi beyaz, aksesuarlar canlı tonlar, ferah huzur veren ve alısılmıs modellerden uzaak bir dizayn istiyorum..
Ama bir yandan da kafam karısıyor modern olan mob. görünce acaba diyorum?? valla evlilik henüz yok ama düsünceler o yönde olunca bakmadan duramıyorum.. :52:
Gözüm gönlüm acıldı ellerine saglık canım..

İste benim zevkiiim =)))
Ne zamandır arastırıyorum bu tarz mobilyaları hatta bir konu acıcaktım bununla ilgili neyseki buldum..
Evimi bu tarza uygun dösemek istiyordum kullanmak istedigim mobilya rengi beyaz, aksesuarlar canlı tonlar, ferah huzur veren ve alısılmıs modellerden uzaak bir dizayn istiyorum..
Ama bir yandan da kafam karısıyor modern olan mob. görünce acaba diyorum?? valla evlilik henüz yok ama düsünceler o yönde olunca bakmadan duramıyorum.. :52:
Gözüm gönlüm acıldı ellerine saglık canım..

bende klasik seylerden hoslanmiyorum, alisilmisin disinda olan seyler daha cok hosuma gidiyor.
bu tarzda öyle, hic kimsede rastlamadim simdiye kdr, ve buram buram huzur kokan bi ev.

begenmene sevindim cnm, seninde gözlerine saglik

Back
X