- Konu Sahibi ThirtyFouR
çok güzeller özellikle kırmızı beyaz mutfağı ve krem kahve ve turkuazı bir arada olan dekorasyonları beğendim
sayende evimden soğuyacam ayol
sayende evimden soğuyacam ayol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller özellikle kırmızı beyaz mutfağı ve krem kahve ve turkuazı bir arada olan dekorasyonları beğendim
sayende evimden soğuyacam ayol![]()
49 sayfaya teker teker baktım.... vallahi gözüm gönlüm açıldıçok güzel dekore edilmiş her bir oda.. bayıldım bayıldım... Allah bize de nasip etsin böyle şık evler,odalar...
![]()
seçenekler => bu konuya abone ol => günlük e-mail ile derhal haberdar edilmek istiyorummmmm![]()
http://www.diamondbarattadesign.com/images/projects/contemporary01.jpg
arkadaşlar bu resimde ki,perdeyle bütünleşen duvar rengi ne renk?muhteşem ya!![]()
İste benim zevkiiim =)))
Ne zamandır arastırıyorum bu tarz mobilyaları hatta bir konu acıcaktım bununla ilgili neyseki buldum..
Evimi bu tarza uygun dösemek istiyordum kullanmak istedigim mobilya rengi beyaz, aksesuarlar canlı tonlar, ferah huzur veren ve alısılmıs modellerden uzaak bir dizayn istiyorum..
Ama bir yandan da kafam karısıyor modern olan mob. görünce acaba diyorum?? valla evlilik henüz yok ama düsünceler o yönde olunca bakmadan duramıyorum..![]()
Gözüm gönlüm acıldı ellerine saglık canım..