• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Begendigim, Farkli Ev Dekorasyonlari

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
$118632_0_8-4142-eclectic-family-room.webp

$121519_0_3-5604-eclectic-bathroom.webp

$106783_0_8-0094-eclectic-living-room.webp

106764_0_8-0163-eclectic-bedroom.jpg

108958_0_8-7602-eclectic-staircase.jpg

Paylaşımlar çok hoş...

Dönüp dönüp fikir için bakacağım bir topik olmuş...

Bu arada bende marine ve siyah/beyaz kombibasyonunu severim.

Ama özellikle yeni çıkan son zamanlarda farklı tarzda/farklı renklerde kombinler çok hoşuma gidiyor...

Yani artık herşeyi tam takım iş tıkır sevmiyorum :))

Bu resimlerde buna çok hoş bir örnek olmuş.

Paylaşımlar çok hoş...

Dönüp dönüp fikir için bakacağım bir topik olmuş...

Bu arada bende marine ve siyah/beyaz kombibasyonunu severim.

Ama özellikle yeni çıkan son zamanlarda farklı tarzda/farklı renklerde kombinler çok hoşuma gidiyor...

Yani artık herşeyi tam takım iş tıkır sevmiyorum :))

Bu resimlerde buna çok hoş bir örnek olmuş.

fikir verebiliyorsam ne mutlu bana.
begenmenize sevindim:34:

siyah beyazi tek olarak sevmiyorum aslinda, yanina baska bi renk katinca hos oluyor
ama son ekledigim ev muhtesem ötesi, ondada ek olarak gümüs rengi var gerci...

canımm emeğine sağlık ilk sayfadan beri mıhlandım kaldım ekran başına...öyle de çok işim var ki...çok teşekkür ederimmmm.

ama ben buna bayıldımkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.muhteşem iç açıcı ferah rahat dingin tam benlik.
thirty four neredesin canım ya topik boş kalmış yeni tarzlarla seni merakla bekliyorum :21:

cnm buralardayim ama bu aralar siteye pek vakit ayiramiyorum özel hayatimdaki yogunluktan dolayi...

Eki Görüntüle 387842 ya allah aşkına yardım edin salonum kahve krem aksesuarlarımı altın sarısı ve krem aldım ama odama renk katmak ve klasiklikten uzaklaştırmak istiyorum turkuaz dekoru yapmak istiyorum neler yapabilirim oturma gurubum bellona nın retro oturma grubu şuan resim ekleyemedim ama internetteki resimi aşağıya ekliyorum.kendi yastıklarının ikisine turkuaz kahve ağırlıklı yastık alsam daha ne yapabilirim tekli koltuklarada yastık olur mu

Back
X