Beendiiniz Trk nller

beren saat,nur aysan,tuğba büyüküstün,fahriye evcen çok güzeller çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
nurgül yeşilçay'ın bi 5 sene önceki hali,
asuman krause'nin fiziği, taş gbi taşaklinialirimsmile
tuba büyüküstün'ün yüzü, ama konuşmasın sadece baksın o,
birce akalay'ın dudakları ve ses tonuu...

pınar altuğğ ya kadın doğum yaptı hala mı taş olur dokunsan oynamaz valla vucudu bayanssulusmile

hande soral gözleri ve burnu :)

asuman krause evt fizik anlamda o da çok iii maşallah :)

pınar altuğğ ya kadın doğum yaptı hala mı taş olur dokunsan oynamaz valla vucudu bayanssulusmile

hande soral gözleri ve burnu :)

asuman krause evt fizik anlamda o da çok iii maşallah :)

pınar altuğ evet biraz iri ama çok çekici :)

ben de pınar altuğun vücudu beren saatin her şeyini çok beğeniyorum.
petek dinçzün hiçbir şeyi bana güzel gelmiyor hele o asssolistim havaları yok mu yolasım gelio):)
tuba büyüküstün de bana çok soğuk ve itici gelio ses tonu falan töbe töbeee....

pınar altuğ evet biraz iri ama çok çekici :)

inan ekran iri göstrio eee bide topuklu giydimi tabııı baya uzuyo hatun yakından görmüş ve çalışmış biri olarak çalışan tüm kızlar vayy be hatuna bak dedğimiz tek bigun geçmio bayanssulusmile

Ebru Cündübeyoğlu Liv Tyler'a benzetiyorum kendisini sempatiksalakcinni
Survivordaki Başak ve Merve çok güzel bence.

petek berbat gerçekten de :s ama iyiki estetik olmuş eski haline nazaran bişeye benzemiş .. sıradanlıktan kurtulamıyor ne yaparsa yapsın ruhu aynı kalmış demek kii upuzun takma sarı saçlar abartılı makyaj ve kıyafetler.hiçbi doğal yanı yok estetik olup çok doğal olanlar var ama petek berbat..

turkan sorayin ustune guzel tanimam birde bu zamanda beren saate gelip guzel ama kaslari cok cirkin yapiyor fahriye evcen-pinar altug

Bir de kimse söylememiş ama dejne joy foster tam bi esmer bomba şirin sevimli bayılıyorum yarı amerikan olduğum için de acayip bi sempati var ona karşı canım yaa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…