- Konu Sahibi Superlightt
-
dün akşamdan bu yana sadece limonata içiyorum bakalım nekadar dayanabileceğim ^^
bu saat oldu hala birşey yemedim 2 bardak süt içtim, 3 bardak limonata içtim okadar 2 kerede yürüyüşümü yaptım okadar çok zorlanmadımda bilmiyorum napsam
canım azmin çok güzel diyet yapmayada alışmışsın ben mayıs ayından beridir diyet yapıyorum sana nacizne tavsiyemm ii bir diyetisyen bul ben sivasın divriği diye bi ilçesinde yaşıyorum ve merkeze 180 km uzaklıktayım zor oldu ama azmettim merkezde bi diyetisyene başladım her seansıma düşün okadar yol gidip geliyorum ve aç kalmadanda zayıflayabileceğimi öğrendimm şuan 18 kilo verdim doktorum göre 6-7 kilom kaldı ama ben olmuşken daha ii olsun istiyorumve yılmadan devam edicemm çünkü diyetisyenimm çok candan aynı bir psikolog gibi beni hem rahatlatıyo hem diyetimi düzenliyo hayatımda herşeyim düzene girdii kendimii çok mutlu hissediyourumm boll zayıflamalı günlerrr
Sayfama hoş geldin canım
Dİyetisyenin etkisi kesinlikle yadsınamaz. Zaten yaptığım diyet düzeni bana aylar önce diyetisyenimin verdiği ama benim uıygulamadığım liste. Bir haftada 2 kilo verdim bir 3 kilo daha vereyim tekrar gideceğim. Başarın için seni tebrik ediyorum umarım bende senin gibi başarabilirim :) Çok teşekkürler
1 gün dayanabildim aslında aç değildim ama herkes yememi söyledi diye yedim az yiyorum ekmek mümkün olduğunca yemiyorum.. ^^ Şimdi karar verdim 2 gün dikkatli yicem 1 gün akşama kadar sadece limonata içicem. bugün çok sıkan bir pantolonum vardı kilo alınca giyemediğim onu giydim, okadar çok sıkmadı gayet rahat çarşıya gittim geldim çok sevindirik oldum gaza geldimeskiden 1 öğünde 1 beyaz ekmeği bitirirdim gram kilo almazdım şimdi neden böyle oldu anlamadım az yesem bile karnım şişiyor zaten mide rahatsızlığımda var acı yediğimde karnım öyle bir şişşiyorki hamile sanarsın görsen pek kilo vermedim ama sıkılaşma söz konusu tartım yok mimarlıktan dolayı metrem var popom 100 dü 97 falan olmuş bugün ölçtümde..
merhaba yazdıklarını okudum gayet ii gidiyor keşke bende yapabilsem sizin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?