• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedenimle savaş!

dünkü menüm;

kahvaltı : kellogs cornflakes +light süt
ara: bir adet muz ve diet kola ( çok severim :( )
akşam: ızgara tavuklu salata + minik bir kase light yoğurt + 2 dilim kepek ekmeği
ara : 2 adet armut + yeşil çay
bol bol su tabii
gece uyku arası bir armut
ayrıca bugün jillian michaels ile 30 günde incel egzersiz programına yeniden başladım :)

Diyetimin ikinci haftası içindeyim. Çok fazla zorlandığımı söyleyem gündüzler için ama geceleri gerçekten zor oluyor :) Aldığım ilacın ağzımı zehir gibi yaptığı yetmez gibi acıkıyorum üstelik ev arkadaşımda her gece kendine hamburgerler sipariş ediyor. O yüzden geceler benim için nefsimle mücadele etmekte en çok zorlandığım saatler oluyor :25:

Birinci haftanın sonunda 2 kilo kaybetmek gerçekten güzel bir gelişmeydi benim için ama ilk günden bu yana kendime bunun çok uzun bir yol olduğunu söylüyorum. 25 kilonun öyle bir iki ayda gitmesinin sağlıklı bir yolu yok. Bu diyet 2 haftalık 3 haftalık değil hayatımın uzun bir dönemini kapsayacak bir düzen haline gelecek.

Gerçi fark etmişsinizdir genelde gelişmiş ülke insanları gün geçtikçe kilo almakta. Başını Amerika'nın çektiği bu durum bir salgın gibi. Nasıl olmasınki izlediğiniz dizilerin arasında yayınlanan 15 dk reklamın 10 dk sı yiyeceklerden oluşuyorsa, yürüdüğünüz caddede adım başı bir büfe ile karşılaşıyorsanız bu çok normal. Nefsiniz adeta kuşatma altında. Ve benliğinizde toplum tarafından kuşatma altında. Zayıf olmak zorundaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Oysa o yiyeceklerde çok lezzetli ve her yediğinizde beyninizdeki serotonin yani mutluluk hormonu tavan yapıyor. Yani nefsiniz ve kendiniz arasında sıkışıp kalıyorsunuz. O yüzden motivasyon çok önemli.

Selamlar :)

Bugünkü menüm:

kahvaltı: kellogs + light süt + yeşil çay
ara bir adet armut + bir fincan kahve
akşam: beyaz peynir, domates ve biberli kepekli sandviç + yeşil çay

yanıma yiyecek almayı unutmuşum :( gece acısı çıkacak. en ufak zararla kurtulsam bari :)

dün akşamdan bu yana sadece limonata içiyorum bakalım nekadar dayanabileceğim ^^

herkese selaaaam :)

Umarım az zararla atlatırım dediğim dün akşam saat 22.00 civarında çantamda etiform buldum ve tabii hepsini mideme indirdim. Gecede mucizevi bir şekilde meyve dahi yemedim. Bugünkü menüme gelince;

kahvaltı: kellogs cornflakes + light süt sonrasında bir bardak light kola
öğle: yovita çilekli yulaflı probiyotik yoğurt + bir fincan kahve
ara: bir adet muz + yeşil çay
akşam: ton balıklı salata + 2 dilim kepek ekmeği
ara: bir fincan yeşilçayın ardından bir tane armut yemeyi planlıyorum

cumaya kadar tartılmayacağım :)

bu saat oldu hala birşey yemedim 2 bardak süt içtim, 3 bardak limonata içtim okadar 2 kerede yürüyüşümü yaptım okadar çok zorlanmadımda bilmiyorum napsam

canım azmin çok güzel diyet yapmayada alışmışsın ben mayıs ayından beridir diyet yapıyorum sana nacizne tavsiyemm ii bir diyetisyen bul ben sivasın divriği diye bi ilçesinde yaşıyorum ve merkeze 180 km uzaklıktayım zor oldu ama azmettim merkezde bi diyetisyene başladım her seansıma düşün okadar yol gidip geliyorum ve aç kalmadanda zayıflayabileceğimi öğrendimm şuan 18 kilo verdim doktorum göre 6-7 kilom kaldı ama ben olmuşken daha ii olsun istiyorumve yılmadan devam edicemm çünkü diyetisyenimm çok candan aynı bir psikolog gibi beni hem rahatlatıyo hem diyetimi düzenliyo hayatımda herşeyim düzene girdii kendimii çok mutlu hissediyourumm boll zayıflamalı günlerrr

Herkese selam

Dün gelemedim siteye şu diş ağrısı çok kötü birşey. DÜnkü menümden bahsedeyim;

kahvaltı: yovita çilekli yulaflı probiyitik yoğurt + bir armut
ara: 3 4 adet çiğ badem, 3 adet çiğ fındık çok az kuru üzüm
2 saat sonra 1 adet muz
akşam: soya soslu tavuk, pilav, salata yarım dilim kepek ekmeği (biraz abarttım sanırım)
2 saat sonra ara: iki adet armut + şekersiz elma+şeftali meyve suyu, biraz leblebi
gün içinde 1 fincan yeşil çay, bir bardak diet kola ve bol bol su tabii

Dişimin ağrıması nedeniyle çok ağrı kesici içmek zorunda kaldım ve bilirsiniz bu ilaçlar mideye ağır gelir. Bende olablidiğine hafif şeylerle midemi korumaya çalıştım. Bir tartı sipariş ettim. Umarum bugün yarın gelir :)

bu saat oldu hala birşey yemedim 2 bardak süt içtim, 3 bardak limonata içtim okadar 2 kerede yürüyüşümü yaptım okadar çok zorlanmadımda bilmiyorum napsam

bu şekilde sağlığın bozulabilir canım b,rşeyşer yemelisin. En azından meyve yoğurt gibi hafif şeyler. HAberdar et gelişmelerden

canım azmin çok güzel diyet yapmayada alışmışsın ben mayıs ayından beridir diyet yapıyorum sana nacizne tavsiyemm ii bir diyetisyen bul ben sivasın divriği diye bi ilçesinde yaşıyorum ve merkeze 180 km uzaklıktayım zor oldu ama azmettim merkezde bi diyetisyene başladım her seansıma düşün okadar yol gidip geliyorum ve aç kalmadanda zayıflayabileceğimi öğrendimm şuan 18 kilo verdim doktorum göre 6-7 kilom kaldı ama ben olmuşken daha ii olsun istiyorumve yılmadan devam edicemm çünkü diyetisyenimm çok candan aynı bir psikolog gibi beni hem rahatlatıyo hem diyetimi düzenliyo hayatımda herşeyim düzene girdii kendimii çok mutlu hissediyourumm boll zayıflamalı günlerrr

Sayfama hoş geldin canım

Dİyetisyenin etkisi kesinlikle yadsınamaz. Zaten yaptığım diyet düzeni bana aylar önce diyetisyenimin verdiği ama benim uıygulamadığım liste. Bir haftada 2 kilo verdim bir 3 kilo daha vereyim tekrar gideceğim. Başarın için seni tebrik ediyorum umarım bende senin gibi başarabilirim :) Çok teşekkürler

Sayfama hoş geldin canım

Dİyetisyenin etkisi kesinlikle yadsınamaz. Zaten yaptığım diyet düzeni bana aylar önce diyetisyenimin verdiği ama benim uıygulamadığım liste. Bir haftada 2 kilo verdim bir 3 kilo daha vereyim tekrar gideceğim. Başarın için seni tebrik ediyorum umarım bende senin gibi başarabilirim :) Çok teşekkürler

ben anladım kii insanoğlu azmederse yapamayacağı hiç birşey olamazz

1 gün dayanabildim aslında aç değildim ama herkes yememi söyledi diye yedim az yiyorum ekmek mümkün olduğunca yemiyorum.. ^^ Şimdi karar verdim 2 gün dikkatli yicem 1 gün akşama kadar sadece limonata içicem. bugün çok sıkan bir pantolonum vardı kilo alınca giyemediğim onu giydim, okadar çok sıkmadı gayet rahat çarşıya gittim geldim çok sevindirik oldum gaza geldim :D eskiden 1 öğünde 1 beyaz ekmeği bitirirdim gram kilo almazdım şimdi neden böyle oldu anlamadım az yesem bile karnım şişiyor zaten mide rahatsızlığımda var acı yediğimde karnım öyle bir şişşiyorki hamile sanarsın görsen pek kilo vermedim ama sıkılaşma söz konusu tartım yok mimarlıktan dolayı metrem var popom 100 dü 97 falan olmuş bugün ölçtümde.. :D

1 gün dayanabildim aslında aç değildim ama herkes yememi söyledi diye yedim az yiyorum ekmek mümkün olduğunca yemiyorum.. ^^ Şimdi karar verdim 2 gün dikkatli yicem 1 gün akşama kadar sadece limonata içicem. bugün çok sıkan bir pantolonum vardı kilo alınca giyemediğim onu giydim, okadar çok sıkmadı gayet rahat çarşıya gittim geldim çok sevindirik oldum gaza geldim :D eskiden 1 öğünde 1 beyaz ekmeği bitirirdim gram kilo almazdım şimdi neden böyle oldu anlamadım az yesem bile karnım şişiyor zaten mide rahatsızlığımda var acı yediğimde karnım öyle bir şişşiyorki hamile sanarsın görsen pek kilo vermedim ama sıkılaşma söz konusu tartım yok mimarlıktan dolayı metrem var popom 100 dü 97 falan olmuş bugün ölçtümde.. :D

canım yemeyerek tabiki hızla zayıflarsın ama iştahın normale döndüğü anda fazlası geri gelir. Ben çok yaşadım bunu. Canın istemiyorsa sebze meyve ağırlık bir yeme düzeni yapmalısın

Herkese selaaaaam :)

Diyetimin 13. gününde 1 kilonun daha gitmiş olmasının mutluluğunu yaşıyorum. 13 günlük dilimde 3 kilo vermiş olmak harika ama önümde daha çoooook uzun bir yol var. Ama söz verdim kendime bu topik benim başarı hikayem olacak Allah izin verirse :) Şİmdi menüme geleyim;
Bugün

Kahvaltı: Tahıllı gevrek + light süt
bir bardak diet kola ( vazgeçemiyorum napiiim :)
ara: bir adet armut + bir fincan kahve
bir saat sonra bir bardak yeşil çay
akşam: ton balıklı salata + 3 ince dilim kepekli ekmek + yeşil çay

Herkese selam. Bugün cezalıydım. Nedenine gelince günlerdir her gece gözümün önüne gelip duran hamburger isteğimi bastırmaya çalışıyordum. Kendime engel oldukça bu istek büyüdü büyüdü ve artık dayanamadım. Gecenin 2 sinde söyledim hamburger ve patates kızartmasını. O koca hamburgeri mideme indirirken söylemekten utanıyorum ama çok büyük haz aldım. Hani diyette olmasam bu denli güzel gelmezdi. Ammaaaa sabah olur olmaz ceza nöbetim başladı :1:

kahvaltı: bir adet armut + 7 8 adet leblebi
ara: bir bardak havuç suyu
2 saat sonra ara bir adet muz + bir fincan kahve
akşam: ızgara tavuklu salata + 2 dilim kepek ekmeği
ara: bir fincan yeşilçay

menüm her gün olduğu gibi. Öncelikle kilo vermeti hedeflediğim için sporu minimum derecede tutuyordum. Ama bugün cezalı olduğum için
45 dk yürüyüş yaptım
işyerimde 9. kata yürüyerek çıktım. Çıkmadan bunu bir kez daha yapacağım
20 dk kondüsyon bisikletine bindim

Bundan sonra böyle :27: yasak yiyeceklere dokunursam cezası fazla fazla olacak.

herkese selaaaam ben geldim :)

Ne gün ama! Bugün hep giyeceğim dediğim ama üzerime yapışıyor diye bür türlü elimin gitmediği bluzlardan birini giydim. Yapışmasına yapıştı yine üzerime ama öyle sırıtmadı bu kez göbeğim. Ofiste fotoğraf çekilirken şişkoluğumu çekme diye espiri yaptığım arkadaşım sen şişman değilsin ki dedi. Belki kibarlık yaptı belki de öyle gördü bilmiyorum. Bildiğim mutlu olduğum. Menülerimde kaçamaklar yapıyorum şimdi yapmıyorum desem yalan söylemiş olurum. Mesela dün gece midem kazındı. Küçük bir kup light yoğurt ve biraz leblebi yedim. Sonra insomnia ilacımın verdiği etkiyle 2 paket diet bisküvü ve light süt içtim. Lakin bu kez kendimi cezalandırmadım. Sadece daha çok hareket ettim. Gram gram gidiyor fazlalıklar. Hızlı olmasını istesemde bir haftada 3 5 kilo vereyim diye bir inadım yok. Bedenime işkence edip pes etmek istemiyorum. Takdir edersiniz ki her zaman bedeniniz galip gelir. Velhasıl başaracağım. Motivasyonum koruyayım yeter ki :) Gelelim bugün kü menüme;

kahvaltı: tahıllı gevrek + light süt ve bir fincan kahve
ara: bir adet muz + armut (midem çok kazınmıştı)
akşam: ton balıklı salata + 2 dilim kepek ekmeği ve bir fincan yeşil çay
20 dk kondüsyon bisikleti + 50 mekik

Gece acıkmasın karnım diye ümit ediyorum ama zor gibi görünüyor. Bunun nedeni hem ilaçlarım hemde sürekli gece vardiyasında çalışıyor oluşum. Saatim herkesin aksine çalışıyor. Bugünlük olan bu :)

Bakalım yeni gün bana neler getirecek?:3:

bugün komşuda tartıldım 2 kilo vermişim tartı 58 gösterdi ^^ sevindirik oldum inceldiğimi hissediyorum I'm very very happy :9:

Back