- Konu Sahibi Superlightt
-
canım okurken kendimi gördüm sanki üstelik bende sana ek olarak doğum da var. bende spora başlıyrum yarın bakalım hayırlısı artık :) bu arada kilonu yazmayı unutma canım :))
Umarım herşey istediğin gibi olur canımhenüz tartılamadım ama bugün ev arkadaşımın 40 bedenlik pantolununa girdim nasıl mutlu oldum anlatamam :)
bugünkü menüm;
light süt ve yulaf + yeşil çay
tavuk ızgara bulgur pilavı salata
bir adet muz ve bol sudan oluşuyordu :) yarın kesin tartılacağım
bence kahvaltını mutlaka yap canım sana tavsiyem sık tartılma
merhaba yazdıklarını okuyunca banada güç geldi,uzun zamandır diyete başlamak istiyordum ama birtürlü o gün gelmiyordu.72 kiloyum boyum 1.70 uzun süreli rejim hiç yapamadım tebrik ederim 2 kilo vermişsin umarım bende verebilirim.
evet canım bende 45 kılo olupta bırden 85 lere cıkıp ama asla kabul etmek ıstemeyen bırı olarak ve yıllar sonra bıseyy oldu ve bır gun spor ayakkabımın ıpını bağlayamadığım ıcınn oturup ağladığımı bılırım ve o gun karar verıp zayıflıcm dedım ve gectığimz yılbasına uc guun varken dıyete ve spora basladım ve cok ısteyerek de hıc anlamadan 19 kılo verdım 7 ve 8 ayda nemı oldu arada gıdıyorum spora ve artık cok az yedığim duzene alıstım ve hıc canım bıseyler cekmıyo ve ıstemıyo basladığım zamanlarda cukulata krızım tutuyodu delırcem gıbı gelıyodu cok sevıyodum ama etı form un cukulatası ve sabahları bıtter sarelle dostum oldu ve hıc onları bırakmadım ama artık ıkı aydırda canım ıstemıyo en cok sevdıklerımı bıle ıstemıyıoıo ve ben 48 beden ve uc kat gobeğimden kutuldum yıllar sonra cok mutlu bır yaz gecırdım 38 beden kot ve elbıselerı alıp gıydım evet saka gıbı gelıyo ama ben eğer bunu yaptıysam ısteyen ama gercekten ısteyen yapar senıde boyle bunları yazdığın ve okuduğum gunlerı gorcez ınsaalh canım kendı fıkrımı de soylemek ısterım kahvaltı yapamıyorum demıssın ya k flks denedın mı yada sut ve etı form buskıvı ben oyle gecıstırdığım cok oluyodu da onun ıcın soylemek ıstedım yoğurt yazdığını gormdm canım onuda bence ara oğunlerde ya mutlaka ben bır kase yıyodum her gun ve eskıden haftada bır kasık bıle yemezken dıyet buskıvelerde bana can kutaran oluyodu ve halan cantamda ıkı paket vardır nerde bı yerelerde aclık hıssetsem bır tane yesem hemen sankı bır tabak yemek yemısım hıssı verıyo ben bu kk sayesınde cok sey oğrendım buray a bakınca kendımın cektıklerını tekardan hatırlıyorum ve emınımkı benım gıbı sızde zayıflıcanız ve tekar o zayıfken kı guzelığinizde gerı gelıp sızı sasırttacak ve etrafınızdakılerıde buna emın olun fıstıklar
merhaba :)
İlk 1 2 gün zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun umarım başlarsın sende ::) gelişmelerden haberdar et
Ağlamak istiyorum. Ben diyet zaten yapamıyorum. Hatta düzenli hiçbirşey yapamıyorum. Bari yememe dikkat ediyim diyorum yok olmuyor dayanamıyorum. Eskiye nazaran gene az yiyorum ama kilo veremiyorum. Hadi başladım başlıyorum diyene kadar annem güzel bir yemek pişiriyor ben direk indiriyorum mideme. Gerçekten yapamıyorum ve 6-7 kilo vermem lazım en azNe yapacağımı hiç bilmiyorum :2:
spor yapmaya başladım bugün 1 saat yürüdüm arkadaşımdan cindy'nin aerobik videosunu almıştım seneler önce onu buldum düzenli olarak hergün onu yapmaya karar verdim sporu seviyorum o konuda sorun yok esas sorunum tatlı...diyetisyene gittim devlet hastanesine haftada 1 defa çok canım isterse küçük kare bitter çukulata yiyebileceğimi söyledi ama bunun dışında kesinlikle tatlı yok dedi 2 ay sonrasına gün verdi,bana 2 ay çok uzun geldi zaten 2 hafta uyabilsem diyete gerisi gelicek tatlıdan uzak duramıyorum bir türlü...mesajını görünce çok sevindim umarım burdan birbirimize destek oluruz inşallah iyi gelişmeleri haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?