bedduam tuttu

Aynısı benim de başıma geldi hatta kız bnle birlikteyken bile ayartmaya çalışıyodu yinede beddua etmedim. O kızın günahı ne ki. Bir insana beddua etmek yerine kendiniz için hayırlısını dileyin. Ki ne ikinizle bir çıkan ne de seni iki çocukla bırakan bir adamdan bahsediyoruz. Ayrılık yüzünden beddua etmeyin lütfen. Bu sizi de üzer ve yorar.

Bence kim haksız yere birini üzerse üzülecektir bunu çok kez yaşadım , allaha havale ederek , zaman meselesi mesela size acıyı yaşatan kişiyi unutunca bir bakıyorsunuz allah onun cezasını vermiş hemde hiç aklınıza gelmiyecek şeklinde , ondandır bu durumlarda sabır çok önemli , hiçbirşeyde kibirlenmiyeceksin
bunu söylemek ne kadar kolay yasamadığınız için. bişey demiyorum size. elbette rabbim olanları görüyor duyuyor biliyor. ben bedduamı geri aldım ama sadece sunu demiştim. Allah ım eger sadece beni aldattıysa mutlu olamasın ama aldatmadıysa -ki bu cok ufak bi ihtimal, ıyımser bir bakış acısı- o zaman işte mutlu olsun o kişiyle dedim.

Beddua edince kesin karsi taraf zarar görecek mi ? Kin nefret bosverin.Hayırlısı demek en güzeli.

nişan atmış birri olarak seni en iyi ben anlarım benım de eskı nişanlım buna benzer bır sey yaptı ilahi adalet canım bu kimsenin yanına kalmaz . çoğu kişi yadırgamış ama kimsenin ne yaşadığını kimse bilemez

Bende etmiştim beni birakip gitti baskasiyla evlendi ama simdi ne hali varsa gorsun diyorum allaha havale ediyorum
İnsanin o aciyla gozu gormuyor agzindan cikani kulagi duymuyor o aciyi yasamayan bilmez allah kimseye yasatmasin

Ne egoymuş arkadaş :KK14:
Kelebek özlemişim ya.:KK19:

Konu sahibesi amiyane tabirle kendinizi fasulye gibi nimetten saymayın.

Olan bitenin sizin ettiğiniz duayla beddeuayla zerre alakası yok.

Sizleyken şerefsiz olan adamın sizden ayrılınca meleğe dönüşeceğini mi sanmıştınız? Sizleyken neyse o kızlayken de oymuş, aynı hareketler aynı sonucu doğurmuş, ilişki yine boka sarmış.

Yanisi ilişki yürütmeyi beceremeyen bi adamın 2. çuvallayışı sadece. Kelebeģin de dediği gibi o egoyu yavaşça yere bırakın.:KK53:

Eski konularınızı yoklayayım dedim. Bi de aldatma falan yazmışsınız ciddiye alıp gömdüm adamcağızı.

Sizin beddua bi adamı sadece 4 ayda yangından mal kaçırır gibi nikah masasına oturtamamanın hırsından başka bi şey değilmiş.

evlenme hazırlığı yaptığımız sırada beni aldatan-buyuk ihtimalle- erkek arkadaşımın arkasından cok beddu ettim. burada herkes benim üstüme geldi. ondan sonra ben hak verdim size ve bedduaları kestim ve tövbe ettim. ama rabbim yine adaletini gösterdi ve ONLARI MUTLU ETMEDİ.

cok içim yandı ve tutamamıştım kendimi. ne yapsam bilmiyorum. hüzünle sevinç arasında gidip geliyorum. rabbimkimseye yaşatmasın cok zor bir imtihandı bu
Canım ben de senin yaşadığın şeyi yaşadım aldatilmadim ama tam nisan yapacakken terkedildim saçma sapan şeyler yüzünden yok kıyafetim acıkmis yok ailesinde mutlu çift yokmuş biz de mutlu olurmuymusuz ben uzermis falan filan neler çektim neler aileme karşı mahçup olmam bi yana ailesiyle sürekli dip dibeyiz akraba oluyoruz bıktım onları sürekli görmekten neyse ben hiç beddua etmedim allaha havale ettim.kız kardeşinin başına aynısı geldi şok olduk biz ah aldik falan diyip duruyorlar. Sende merak etme hiç bir zaman bir genç kızın Ahi kalmaz kimsede oda anlar

evlenme hazırlığı yaptığımız sırada beni aldatan-buyuk ihtimalle- erkek arkadaşımın arkasından cok beddu ettim. burada herkes benim üstüme geldi. ondan sonra ben hak verdim size ve bedduaları kestim ve tövbe ettim. ama rabbim yine adaletini gösterdi ve ONLARI MUTLU ETMEDİ.

cok içim yandı ve tutamamıştım kendimi. ne yapsam bilmiyorum. hüzünle sevinç arasında gidip geliyorum. rabbimkimseye yaşatmasın cok zor bir imtihandı bu

Aklıma şey geldi beddua deyince.Şuişyerindeki bey arkadaş aldatılarak terkedilmiş.Aynı işyerinde kadın da.Kadının kocası bir yıl sonra trafk kazasında öldü.

Son düzenleme:
X