- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Ya barışlarsa!!!
ilgilendirmez, ben hayatıma bakarım. ama anladım ki yanına kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya barışlarsa!!!
İçiniz soğumuş , gayet güzel olmuş. Ben Mevlana değilim, adam olmayanın cezasını çektiğini görmek benim de hoşuma gider. Schaudenfreude de gelinen son nokta da bu olay bence , çok iyi olmuş.
ilgilendirmez, ben hayatıma bakarım. ama anladım ki yanına kalmadı
Ne biliyosun belki tekrar birlesecekler? Baskalarinin mutsuzlugu uzerine mutluluk insa etmeye calisirsan isin zor senin.beni aldattığı kızla nişanını ve düğününü görmeyeceğim için seviniyorum en cok. buna nasıl dayanırdım bilmiyorum
Ayyy niye ayrılmışlar
Şu sözünüzün lafta kaldığını ispatlamış oluyorsunuz bu başlıkla.ilgilendirmez, ben hayatıma bakarım.
Ne biliyosun belki tekrar birlesecekler? Baskalarinin mutsuzlugu uzerine mutluluk insa etmeye calisirsan isin zor senin.
genelde biter zaten baskasının mutsuzlugunun uzerine kurulan ilişkiler..gercekten yasamayan bilemez o ofke acı hayal kırıklıgı ama zamanla bosvereceksiniz belli biryerden sonra banane demeyide ogreneceksiniz ozaman iciniz sogumus olucak
tepkin cok normal adam seni aldatmıs gitmiş kızla olmus aman mutluklar canlarım demiycen heralde:) bosver bu adamıda dusunup mevzu edip zamanını bile harcama Allah daha iyisini cıkartsın karsına insallahsoğudu zaten bu gece. yaşamayan bilmez evet cok atıp tutan var bu yuzden
Inan bana cok samimi soyluyorum, aynisi basima geldi ve soguk kanli davranabildim.ya benim mutsuzluğum uzerine onlar mutlu bir hayat mı kuracaklardı.
bırakın ya
aynısı başınıza gelseydi ne yapardınız acaba yine böyle soğukkanlı mı olurdunuz
Allah yaşatmasın hiç kimseye ya.
ne ters insanlar var su forumda
tepkin cok normal adam seni aldatmıs gitmiş kızla olmus aman mutluklar canlarım demiycen heralde:) bosver bu adamıda dusunup mevzu edip zamanını bile harcama Allah daha iyisini cıkartsın karsına insallah
Bu çok iyibir soruyduYa barışlarsa!!!
Tabii ki senin yaptigini yapmazdim. Terslik degil guc denir buna. Mutlulugunu ic motivasyonla saglayan insanim ben, beddualarla baskalarinin mutsuzluguyla degil. Fark o aramizdakiya benim mutsuzluğum uzerine onlar mutlu bir hayat mı kuracaklardı.
bırakın ya
aynısı başınıza gelseydi ne yapardınız acaba yine böyle soğukkanlı mı olurdunuz
Allah yaşatmasın hiç kimseye ya.
ne ters insanlar var su forumda
Bu çok iyibir soruydu