bedduam tuttu

Ne biliyosun belki tekrar birlesecekler? Baskalarinin mutsuzlugu uzerine mutluluk insa etmeye calisirsan isin zor senin.

ya benim mutsuzluğum uzerine onlar mutlu bir hayat mı kuracaklardı.
bırakın ya
aynısı başınıza gelseydi ne yapardınız acaba yine böyle soğukkanlı mı olurdunuz
Allah yaşatmasın hiç kimseye ya.
ne ters insanlar var su forumda

genelde biter zaten baskasının mutsuzlugunun uzerine kurulan ilişkiler..gercekten yasamayan bilemez o ofke acı hayal kırıklıgı ama zamanla bosvereceksiniz belli biryerden sonra banane demeyide ogreneceksiniz ozaman iciniz sogumus olucak

genelde biter zaten baskasının mutsuzlugunun uzerine kurulan ilişkiler..gercekten yasamayan bilemez o ofke acı hayal kırıklıgı ama zamanla bosvereceksiniz belli biryerden sonra banane demeyide ogreneceksiniz ozaman iciniz sogumus olucak

soğudu zaten bu gece. yaşamayan bilmez evet cok atıp tutan var bu yuzden

soğudu zaten bu gece. yaşamayan bilmez evet cok atıp tutan var bu yuzden
tepkin cok normal adam seni aldatmıs gitmiş kızla olmus aman mutluklar canlarım demiycen heralde:) bosver bu adamıda dusunup mevzu edip zamanını bile harcama Allah daha iyisini cıkartsın karsına insallah

bırakın ya
Inan bana cok samimi soyluyorum, aynisi basima geldi ve soguk kanli davranabildim.
Ben beddua etmek yerine kendim icin hep iyi seyler diledim, hep iyi seyler istedim. Ve ne istediysem de oldu cok sukur, hic tahmin edemezdim bu kadar mutlu olabilecegimi. Ofke, kin, beddua karsi tarafa degil sana zarar veriyor. Hirsini egonu percinliyorsun, yasadigin olayin etkisinde kaliyorsun surekli. Olaydan siyrilmaya bak, kendini kurtar. Surekli onu takip ederek, mutsuzlugunu dileyerek aslinda kendini mutsuz ediyorsun. Kendi ic huzurunu onun yasadigi hayata endeksleme. Sen kendin icin iyiyi dile. Hayat insana ne isterse onu veriyor. Ne diledigine dikkat et. O adamin mutsuz olmasi sana hic birsey katmayacak.

tepkin cok normal adam seni aldatmıs gitmiş kızla olmus aman mutluklar canlarım demiycen heralde:) bosver bu adamıda dusunup mevzu edip zamanını bile harcama Allah daha iyisini cıkartsın karsına insallah

evet şimdi yatıyorum yarın namaza rahat kalkayım. amin dualarınız için

bırakın ya
Tabii ki senin yaptigini yapmazdim. Terslik degil guc denir buna. Mutlulugunu ic motivasyonla saglayan insanim ben, beddualarla baskalarinin mutsuzluguyla degil. Fark o aramizdaki

Bir önceki konuna baktım bakamadım daha doğrusu bunlar ne biçim beddualardır ya.
Demek ki namaz kılmakla profile Allahın isimlerini koymakla olmuyor. Kalbin çok kirli çok.
Tövbe yarabbim ne biçim beddualar.
Hepsi dönüp dolaşıp seni bulucak farkındasın değil mi, karma denen birşey var.

İlahi adalete inanırım evet ama senin beddualarınla ilgili bi durum olduğunu sanmıyorum.
Zaten ahını almışsa elbet birgün bedeliini öder.
Biliyormusun biri ciddi anlamda ahını aldığında ondan o kadar uzaklaşmalısınki,,artık ne yaptığı umrunda bile olmamalı..

X