- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
Beddua etme, döner dolaşır seni bulur canım. Bırak geçmiş geçmişte kalsın, uğraşma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi de ayrılmak çok insani birşeyayrılmıişlar. bu yaz evlenme planları yapıyorduk. beni bıraktı hemen onunla bu yaz için plan yapmaya başlamıştı ki the end!
onunla ayrılığımız benim için milat oldu. rabbim beni öyle bi terbiye etti ki. düşünün hayatımdan coğu günahı cıkardım çok şükür.
Ne yaptı sana da bedduam tuttu diyorsun.Bir önce ki konuna baktım da,Allah aşkına insan insana öyle beddua etmez.Bir de dinden imandan bahseden insanlar böyle sevgili hikayelerinde hele bir ayrılık üzerine haklı veya haksız Allah ın kuluna böyle beddua etmez.evlenme hazırlığı yaptığımız sırada beni aldatan-buyuk ihtimalle- erkek arkadaşımın arkasından cok beddu ettim. burada herkes benim üstüme geldi. ondan sonra ben hak verdim size ve bedduaları kestim ve tövbe ettim. ama rabbim yine adaletini gösterdi ve ONLARI MUTLU ETMEDİ.
cok içim yandı ve tutamamıştım kendimi. ne yapsam bilmiyorum. hüzünle sevinç arasında gidip geliyorum. rabbimkimseye yaşatmasın cok zor bir imtihandı bu
Aynen evliya sabrı yok bende de. Burada aldatılma başlıklarında herkes saydırıyor, sonra aldattı beni ama mutlu olamadı diyince herkes adamın tarafına geçiyor Ya bir karar verin adama madalya mı takacaksınız, domates mi fırlatacaksınız. Beter olsun derim ben de olsam, elit görüneceğim diye, canıma ekmek doğrayan adama da mutlu ol falan demem. He evet egom tavanlarda, bencilim, cadolozun önde gideneyim ha anam he :)İçiniz soğumuş , gayet güzel olmuş. Ben Mevlana değilim, adam olmayanın cezasını çektiğini görmek benim de hoşuma gider. Schaudenfreude de gelinen son nokta da bu olay bence , çok iyi olmuş.
evlenme hazırlığı yaptığımız sırada beni aldatan-buyuk ihtimalle- erkek arkadaşımın arkasından cok beddu ettim. burada herkes benim üstüme geldi. ondan sonra ben hak verdim size ve bedduaları kestim ve tövbe ettim. ama rabbim yine adaletini gösterdi ve ONLARI MUTLU ETMEDİ.
cok içim yandı ve tutamamıştım kendimi. ne yapsam bilmiyorum. hüzünle sevinç arasında gidip geliyorum. rabbimkimseye yaşatmasın cok zor bir imtihandı bu