Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?
- Konu Sahibi Cansu tan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ah almak ah etmek ahım tutar mı beddua bela okumak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haklısınız ne diyim basiret bağlanması mı nedir babası hastanelik oldu ben yardımcı oldum daha bir sürü şey ama kimseye insanlık yapmayacakmışsın....Bu kadar parayı insan babasına verirken çekinir. Siz daha önce borç para alıp geri ödemeyen insanları duymadınız mi?
Mesaj attım ona da sosyal medyadan engellemiş cevap vermeden umarım misli misli onlardan çıkarEsine anlaticam diye mesaj at.
- 20 Ocak 2008
- 15.143
- 31.833
- 1.123
Mesaj attım ona da sosyal medyadan engellemiş cevap vermeden umarım misli misli onlardan çıkar
Ac fake hesap.huzursuz et.Resmen dolandirilmissin.parani alamayacaksan da huzursuz olsun.Esinin telefonunu buldum de .Konusmalarimiz,mesajlasmalarimiz hersey var de ya
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
Haklısınız ne diyim basiret bağlanması mı nedir babası hastanelik oldu ben yardımcı oldum daha bir sürü şey ama kimseye insanlık yapmayacakmışsın....
Babasıyla görüştün mü ailesi çevresi falan görüşmedin mi hiç ? Evli oldugunu nasıl çaktırmaz ki?
Eşi sormamış mıdır mesela o kada parayı nerden buldun diye
Valla çete bile olabilirler neler duyuyoruz
Dikkat et.
- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 63
- 28
Eşine de uydurur bir yalanlar ve şuan eşiyle zaten eşinin çok ilgileneceğini yuvasını bozacağını düşünmüyorum olan yine konu sahibine olur.Esine anlaticam diye mesaj at.
- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.713
- 248
- 27
Elinde mesajlaşmalar falan varsa fake hesaptan eşine at. Seninle beraberken de evliymiş 5 ayda bebek doğmayacağına göre? Ayrıca birilerine borç vermeden önce o paranın geri dönme ihtimalinin olmayacağını da her zaman hesaba katmak gerek. Şu zamana kadar verdiği borcu tam tamına hiç zorluk çekmeden alabileni çok az gördüm. 50 bin gibi yüksek bir sayı var ortada ya çok zenginsiniz ya da sevgi açlığından dolayı yolunuzu şaşırmışsınız.
- 6 Nisan 2019
- 312
- 742
- 53
nasil bir vicdan ya allah buyuk hakkini koymaz..kimseye merak etme sen icini ferah tut birgun elbet cikar icindekiler ondan..buyuklerin yaptigi hatayi masumlar cekmesindeHaklısınız şimdi bende öyle diyorum elimde delil olsa gideceğim avukata ama yok
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
- 3 Mart 2013
- 770
- 1.772
- 113
Kızlar haklısınız hepiniz dertleşmek içimi rahatlatmak için yazdım çok fazla yıprandım çok üzüldüm bu parayı toplu vermedim bende şu oldu bu oldu babam hasta oldu ameliyat parası bilmem ne sonra baktım para dağ olmuş televizyonda anlatırlardı nasıl verir bu insanlar bu paraları derdim bende aynısı oldu ama rabbim yanına bırakmaz inanıyorum mazlumun hakkınyerde kalmaz demiş bi arkadaş inş misli misli ondan çıkar
Teşekkür ederim inşnasil bir vicdan ya allah buyuk hakkini koymaz..kimseye merak etme sen icini ferah tut birgun elbet cikar icindekiler ondan..buyuklerin yaptigi hatayi masumlar cekmesinde
Söyledim zaten ama oda engelledi sosyal medyadan ne diyim rabbim yanlarına bırakmasınGeçmiş olsun ama sen yinede beddua etme çoluk çocuğu var madem yazık olur ,verdiğine dair elinde belge bişey Yok muhtemelen şikayet etsende bişey çıkmaz , vallahi ben olsam karısına söylemekle tehdit ederdim heralde az para değilmiş yani ..,
Evet var ama avukat delil sayılmaz dedi elimde biley yok anlayacağınızAllah belasini verir merak etme.
Ondan sana gelen mesaj falan var mi duruyor mu? Borc mesaji.
- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
Bence peşini bırakma sert konuş , çalıştığı yere gerekirse evine not bırak , bırak huzuru kaçsın bakalımSöyledim zaten ama oda engelledi sosyal medyadan ne diyim rabbim yanlarına bırakmasın
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Siz 200 lira demişsiniz, konu sahibi 50.000 bence hiç üzülmeyin halinizeAllahından bulsun benimde bu olaya benzer bişey başıma geldi eski sevgilime 200 lira verdim borcu olduğu için ama sonradan pişman oldum çünkü çalışmıyordu boş boş geziyordu.