• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beddua ah etmekte haksız mıyım ? Benim ahım tutar mı ?

Bu kadar parayı insan babasına verirken çekinir. Siz daha önce borç para alıp geri ödemeyen insanları duymadınız mi?
Haklısınız ne diyim basiret bağlanması mı nedir babası hastanelik oldu ben yardımcı oldum daha bir sürü şey ama kimseye insanlık yapmayacakmışsın....

Haklısınız ne diyim basiret bağlanması mı nedir babası hastanelik oldu ben yardımcı oldum daha bir sürü şey ama kimseye insanlık yapmayacakmışsın....

Babasıyla görüştün mü ailesi çevresi falan görüşmedin mi hiç ? Evli oldugunu nasıl çaktırmaz ki?
Eşi sormamış mıdır mesela o kada parayı nerden buldun diye
Valla çete bile olabilirler neler duyuyoruz
Dikkat et.

Elinde mesajlaşmalar falan varsa fake hesaptan eşine at. Seninle beraberken de evliymiş 5 ayda bebek doğmayacağına göre? Ayrıca birilerine borç vermeden önce o paranın geri dönme ihtimalinin olmayacağını da her zaman hesaba katmak gerek. Şu zamana kadar verdiği borcu tam tamına hiç zorluk çekmeden alabileni çok az gördüm. 50 bin gibi yüksek bir sayı var ortada ya çok zenginsiniz ya da sevgi açlığından dolayı yolunuzu şaşırmışsınız.

Haklısınız şimdi bende öyle diyorum elimde delil olsa gideceğim avukata ama yok
nasil bir vicdan ya allah buyuk hakkini koymaz..kimseye merak etme sen icini ferah tut birgun elbet cikar icindekiler ondan..buyuklerin yaptigi hatayi masumlar cekmesinde

Geçmiş olsun ama sen yinede beddua etme çoluk çocuğu var madem yazık olur ,verdiğine dair elinde belge bişey Yok muhtemelen şikayet etsende bişey çıkmaz , vallahi ben olsam karısına söylemekle tehdit ederdim heralde az para değilmiş yani ..,

Allah belasini verir merak etme.

Ondan sana gelen mesaj falan var mi duruyor mu? Borc mesaji.

Mesaj at. Eger bu parayi yatirmazsa esine herseyi anlatacagini soyle. Mesajlari fotograflari gosterecegini, esinin telefonunu, ev adresini bildigini falam soyle. Ailene de anlatacagim de.

Kızlar haklısınız hepiniz dertleşmek içimi rahatlatmak için yazdım çok fazla yıprandım çok üzüldüm bu parayı toplu vermedim bende şu oldu bu oldu babam hasta oldu ameliyat parası bilmem ne sonra baktım para dağ olmuş televizyonda anlatırlardı nasıl verir bu insanlar bu paraları derdim bende aynısı oldu ama rabbim yanına bırakmaz inanıyorum mazlumun hakkınyerde kalmaz demiş bi arkadaş inş misli misli ondan çıkar

Geçmiş olsun ama sen yinede beddua etme çoluk çocuğu var madem yazık olur ,verdiğine dair elinde belge bişey Yok muhtemelen şikayet etsende bişey çıkmaz , vallahi ben olsam karısına söylemekle tehdit ederdim heralde az para değilmiş yani ..,
Söyledim zaten ama oda engelledi sosyal medyadan ne diyim rabbim yanlarına bırakmasın

Back