Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıtedekı ılac alım satımını tıcaret olarak gorenlerın yaklasımını saglıklı bulmuyorum buradan ıhtıyacı olan kısıleın uygun fıyhatdan ılac bulması cok daha mantıklı
Elimde 2 adet açılmamış cetrotide 0.25 mg kaldı.(son kullanma tarihi 2012-08).açılmış menagon kutum var var içinde 4 toz 6 tanede suyu var.(son kullanma tarihi 2010-01).femara 2 tablet (1 tablette 10 adet var ,son kullanma tarihi 2013-03)yine tedaviden kalma 8 adet crinone jel fitil.özel mesajla ulaşırsanız sevınirım.
kızlar bende ben bır kutu estrafem var ama ıcınden 2 tane kullandım ısteyen olursa bedava verebılırım
Elimde 2 adet açılmamış cetrotide 0.25 mg kaldı.(son kullanma tarihi 2012-08).açılmış menagon kutum var var içinde 4 toz 6 tanede suyu var.(son kullanma tarihi 2010-01).femara 2 tablet (1 tablette 10 adet var ,son kullanma tarihi 2013-03)yine tedaviden kalma 8 adet crinone jel fitil.özel mesajla ulaşırsanız sevınirım.
sitede çok yeniyim,daha önce tüp bebek çekilşi yapılmış sanırım,hastane sponsorluğu ile.kadınlar kulubu üyeleri bağış yapsa ,para toplansa ,çekiliş yapılsa ,bir kişinin tedavi masrafları tatamı olmasada bır kısmı karşılansa..ihtiyacı olanlar arasından, olmazmı acaba.üye sayısı oldukça fazla. sadece bir fikirdi.