• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bedava tüp bebek denemesi olan yerleri ve elimizde kalan ilaçları paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende ben bır kutu estrafem var ama ıcınden 2 tane kullandım ısteyen olursa bedava verebılırım

sıtedekı ılac alım satımını tıcaret olarak gorenlerın yaklasımını saglıklı bulmuyorum buradan ıhtıyacı olan kısıleın uygun fıyhatdan ılac bulması cok daha mantıklı

kesinlikle katılıyorum sana şafakcım.
şahsen maddi durumum çok kötü olmasada ,çokta rahat değiliz madden.ilaçlarımı 2.denemeden sonra ssk yardımı olmadan aldım ve gerçekten zorlandık.ayrıca ilk gittğim tüp bebek merkezinde üstü kapalı olarak isterseniz size ucuz ilaç temin edebiliriz diye teklifte bulunuldu.tedavim bittiğindede elimde kalan ilaçlar varsa alalım ihitiyacı olanlara uygun fiyata satalım dediler.aklımdan bu işinticaretini mi yapıyorlar acaba diye geçti ve vermek istemedim.belki iyi iniyetli olarak belkide benden aldıgı ilacı kar koyup satıyordur ...bilemem ama vermek istemedim.
bedava vermek istemeyn arkdaşları kınamıyorum bu yüzden.makul bir ücret karşılıgında iki tarafta memnun kalacak şekilde anlaşılabilirvereliniortak

Arkadaşlar merhaba acil orgalutran 5li ye ihtiyacım var.elinizde varsa yüzdesiyle almak istiyorum.(cuma sabahı elimde olması gerekiyor,ilgilenenlerin dikkatine)

Elimde 2 adet açılmamış cetrotide 0.25 mg kaldı.(son kullanma tarihi 2012-08).açılmış menagon kutum var var içinde 4 toz 6 tanede suyu var.(son kullanma tarihi 2010-01).femara 2 tablet (1 tablette 10 adet var ,son kullanma tarihi 2013-03)yine tedaviden kalma 8 adet crinone jel fitil.özel mesajla ulaşırsanız sevınirım.

kızlar bende ben bır kutu estrafem var ama ıcınden 2 tane kullandım ısteyen olursa bedava verebılırım

kızlar gerçekten tebrik ederim sizi bu hayorlı günde belki de birilerinin işine yarayacak bu ilaçları vermek istemeniz takdir edilecek derecede umarım ihitiyacı olan biri duyar sizi

whiteflower canım sana özel msj atıyorum ama cevap alamadım 4. deneme için menegona ihtiyacım var yardımcı olurmusun?

Elimde 2 adet açılmamış cetrotide 0.25 mg kaldı.(son kullanma tarihi 2012-08).açılmış menagon kutum var var içinde 4 toz 6 tanede suyu var.(son kullanma tarihi 2010-01).femara 2 tablet (1 tablette 10 adet var ,son kullanma tarihi 2013-03)yine tedaviden kalma 8 adet crinone jel fitil.özel mesajla ulaşırsanız sevınirım.

slm
özel msjınız kapalı ordan msj atamadım.
tedavimde femara ihtiyacım var.ne kadara vermeyi düşünüyorsunuz teşekkürler...
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

sitede çok yeniyim,daha önce tüp bebek çekilşi yapılmış sanırım,hastane sponsorluğu ile.kadınlar kulubu üyeleri bağış yapsa ,para toplansa ,çekiliş yapılsa ,bir kişinin tedavi masrafları tatamı olmasada bır kısmı karşılansa..ihtiyacı olanlar arasından, olmazmı acaba.üye sayısı oldukça fazla. sadece bir fikirdi.

sitede çok yeniyim,daha önce tüp bebek çekilşi yapılmış sanırım,hastane sponsorluğu ile.kadınlar kulubu üyeleri bağış yapsa ,para toplansa ,çekiliş yapılsa ,bir kişinin tedavi masrafları tatamı olmasada bır kısmı karşılansa..ihtiyacı olanlar arasından, olmazmı acaba.üye sayısı oldukça fazla. sadece bir fikirdi.

canım iyi bi öneri bence de herkes elinden geldiğince yardım eder bunu bir önerim var kısmına yazsan belki faydası olur. tüp bebek denemem olmadı ama ne kadar masraflı olduğunu duyuyorum inşallah birilerine yardımcı olunur damlaya damlaya birikir

Back