dimi.. ama hiçbir şey satın almak zorunda olmadığımızı satın almazsak bile tatil vereceklerini söylüyorlarkesinlikle devremülk satmak için. boşuna gitmeyin bedava tatilmi olur
hiçbirşey satın almazsanız dahi hediye çekleriniz kesinlikle sizindir dedi teldeki adam ve hiçbirşey satın almak zorunda olmadığımızı söylediBende gecen sene bir marketin önünde kiz lutfen doldurun dedi markt çalışani bende doldurdum hemen aradılar 2 gün sonra iste hafta sonu bilmem nerede otelde yemekli gezi vs gitmedik... geçen cuma aradilar hic nefes almadan once doldurduğum formu hatrlatti sonra 100 kişi içindesiniz 4 gün 3 gece 5 yıldızlı otel icin 4 kişilik hak kazandiniz vs , yemekten sonra bilmem kim beyin katilimiyla hediye çekleriniz verilecek dedi ama oraya gidince baya bir baski oluyormuş devre mülk satmak icin , almazsak bize verirler mi acaba oyle bir sey gitmedik
gitmesende tatili aldınmı bedavaymış yabizde aynı hatayı yaptık ve gittik devre mülk satmak için 3 kişi degiştirdiler ,
onlar ne kdar direttilerse ben onlardan fazla direttim ,
sonunda kazanan ben oldum ve almadık , manykamıyım hersen aynı otele gideyim
gitmesende tatili aldınmı bedavaymış ya
tlefonda almazsanız da tatil tabiki sizin dediler yalan yani , zaen gitmemdevre mülk alırsan canım yoksa yok ne bedava tatili
tlefonda almazsanız da tatil tabiki sizin dediler yalan yani , zaen gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?