• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEDAVA TATİL

Merhabalar,
Ben geçen günlerde bir çekilişe katıldım ve aradılar kazandınız gibisinden 3 gün 4 gece bedava tatilmiş(!?)
işte önce tanıtım için yalovada otelde tanıtım etkinliği ve havuzbaşı yemeğine davet ettiler yalovadaki otelleri yeni açılmış onun 90 dklık tanıtımından sonra hediye tatil çeklerimizi vereceklermiş. Hiçbirşey satın almak zorunda değilmişiz devremülk tanıtımı da değilmiş.
Aranızda başına böyle bişey gelen oldu mu
adamlar doğru mu söylüyor yalan mı?
gitsek mi gitmesek mi?
Başlıgi gorunce benim gibi tatil beldesinde yasayan akraba bulduklarini zannettim. En iyi tatil bedava tatil :)

dimi.. ama hiçbir şey satın almak zorunda olmadığımızı satın almazsak bile tatil vereceklerini söylüyorlar
Kafaniza bir sey takildigini soyleyip tekrar arayin ve soylediklerini tekrar ettirin ve ses kaydi alin. Sonra dedikleri yere gidin. Bisey satmak icin zorladiklarinda ses kaydindan bahsedip kendilerini dava edeceginizi soyleyin. Yalan vaadde bulunduklari icin dava acacaginizi soyleyin. Ne hakla boyle yalan soylerler. Bisey satmaya zorladiklari ve ceki vermemeleri halinde dava edin. Baskalarini kandiramasinlar.

Biz gitmiştik 3-5 yıl önce bu bir organizayona. Devre mülk satışı ve çok baskı yapıyorlar. Yemekten kasıtları otelde uyduruk bir yemek , çay kahve.

Arkada son ses hipnoz etkili müzikler çalıyor. Masadan kalkıp gitmenize bile izin vermiyorlar. 30 bin lirafan başlayan pazarlık 10 binle bitiyor. Millet 3- 4 saatin sonunda yorulup tamam diyor. Sonra kalkıp eve geliyorsunuz. O devre mülkü millet , 5 bine satıyor da internette de alan yok.

Haa tatil işine elince. Ben soruyorum ısrarla "eee hani tatil" diye. Önce duymamazlıktan geldiker. Sonra yok siz yanlış anlamışsınız dediler. Daha sonra herkese değil, çekiliş yapılacak dediler. Ama ısrarla soruyorum hala. Sonunda tatil matil yok diye itiraf ettiler. Biz burada devre mülk de almadık. Buna da ayrıca sinirlenip surat ettiler.

devremülk satmak için bizde gittik ama nasıl bir baskı anlatamam en sonunda önden ben gittim arabaya arkadan eşim geldi yolda defalarca aradılar nereye kayboldunuz geri dönün filan diye eşim dedi istemiyorum ısrar etmeyin filan :kahve:

Merhabalar,
Ben geçen günlerde bir çekilişe katıldım ve aradılar kazandınız gibisinden 3 gün 4 gece bedava tatilmiş(!?)
işte önce tanıtım için yalovada otelde tanıtım etkinliği ve havuzbaşı yemeğine davet ettiler yalovadaki otelleri yeni açılmış onun 90 dklık tanıtımından sonra hediye tatil çeklerimizi vereceklermiş. Hiçbirşey satın almak zorunda değilmişiz devremülk tanıtımı da değilmiş.
Aranızda başına böyle bişey gelen oldu mu
adamlar doğru mu söylüyor yalan mı?
gitsek mi gitmesek mi?
aynıs eye bende bılındık bır sıte uzerınden basvurdum hemen aradılar yer yalova buyuk ıhtımal aynı yer ama sonra anladım kı mekan tatıl koyu yanı devremulk ve devretatılın yapıldıgı bılındık bır yer gıtsem emınım kı satıs yapmaya zorlayacakalr almazsak burnumuzdan getırecekler bende gıtmek ıstemedıgımı musaıt olmadıgımı belırttım, bırkaç kere daha arandım en sonunda sınırlendım ters tepkı verdım bır daha da aramadılar.
otel de yalova armutlu tatıl koyu ıdı .

hiçbirşey satın almazsanız dahi hediye çekleriniz kesinlikle sizindir dedi teldeki adam ve hiçbirşey satın almak zorunda olmadığımızı söyledi
Satış taktiği aldanmayın, bir ara neredeyse hergün ya telefon ediyorlardı ya sms yolluyorlardı şunu kazandınız bunu kazandınız diye, bilmem nerede termal otel turu vs vs

Firma adını şikayet var sitesine yazın bakın bakalım işin aslı neymiş

Ayrıntılarını öğrenin eşimi de aradılar böyle bedava tatil diye yeni açılan bir oteldi 3 gece 4 gün şeklinde
Sadece odayı veriyorlarmış yiyecek içecek ücretliymiş
Biz hiç bulaşmadık bedava tatil istemezdim mutlaka birşey çıkar sonunda

Back
X