Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar işler kesat yine :)))
Bu arada bu Doğadan'ın cömertliği beni benden alıyor ben bu kadar bonkör firma hayatımda görmedim çok tebrik ediyorum kendilerini. Az önce yine kapım çaldı kurye yine Doğadan getirdi. Bu sefer güllü değil ama, tarçınlı flan olan Chai getirdi bayıla bayıla içiyorum şuan. Teşekkürler Doğadan (teşekkür mesajını ayrıca yazmıştım zaten sitenin mail adresine ama dayanamıyorum tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum)![]()
kızlar aynı markadan 2.kez numune alanlar tekrar mı basvuruyor yoksa onlar mı gönderıyor :26:
Bioder bioblas deracine için2.kez numune istemek için aradan belli bir zamanın geçmesi gerekiyor.Onlar göndermiyoriletişimden tekrar istemen gerekiyor.
![]()
arkadaşlar armonipark'ın sitesindeki formu dolduran her 500. kişiye güneş gözlüğü hediye ediliyor.bir bakın
Bu alışveriş merkezi olan armoni mi siteyi bulamadım da![]()
Bana onlar gönderdi.. 2. bi istekte bulunmadım :)
bundan sonra böyle canım her gün girip arkadaşlara selam kelam yazıp çıkıcaz
canım armonipark yaz google ye.zaten ilk o çıkıyor![]()
Süpersin cnm yaa... Kahkahalarla güldüm inan. Valla ceza yersek sadece bu topikten yeriz heralde. aha buraya da yazıyorum. Olur da saçma bişiden bu topik yüzünden ceza yersem üyeliğimi de iptal ettirecem valla. Bidaha da gözucuyla bile bakmam kkya. Çok katı kurallar konuyor. Forum değii sanki askeri kışla. Çok katı kurallar var. Biyere bişi yazarken nası yazsam doğru mu yanlış mı diye düşünürken ne yazcaamı unutup vazgeçiyorum. Buradan da ilgililere duyurulur...
Şimdi konudışı yazdım diye kovulur muyum acaba??
Süpersin cnm yaa... Kahkahalarla güldüm inan. Valla ceza yersek sadece bu topikten yeriz heralde. aha buraya da yazıyorum. Olur da saçma bişiden bu topik yüzünden ceza yersem üyeliğimi de iptal ettirecem valla. Bidaha da gözucuyla bile bakmam kkya. Çok katı kurallar konuyor. Forum değii sanki askeri kışla. Çok katı kurallar var. Biyere bişi yazarken nası yazsam doğru mu yanlış mı diye düşünürken ne yazcaamı unutup vazgeçiyorum. Buradan da ilgililere duyurulur...
Şimdi konudışı yazdım diye kovulur muyum acaba??
1 senedir üyeyim bana yollamadılar ya![]()
acaba onun ıcınmı 10 kısı okuyor da hıc yazan yok
canım armonipark yaz google ye.zaten ilk o çıkıyor![]()