• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızlar fizy den müzik dinleyenler bilir, fizy nin internet sitesinde sahne senin diye bir bölüm yapmışlar 10 tane film sorusu sormuşlar, ilk 5 e girenlere mısırpatlatma makinesi verecekler.. bakın derim :3:

Bu arada bu Doğadan'ın cömertliği beni benden alıyor ben bu kadar bonkör firma hayatımda görmedim çok tebrik ediyorum kendilerini. Az önce yine kapım çaldı kurye yine Doğadan getirdi. Bu sefer güllü değil ama, tarçınlı flan olan Chai getirdi bayıla bayıla içiyorum şuan. Teşekkürler Doğadan (teşekkür mesajını ayrıca yazmıştım zaten sitenin mail adresine ama dayanamıyorum tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum) :46::46::46::46::46::46::46:

Canım Doğadan benim canımı çok sıktı, bence müşteri memnuniyetini gerektiği kadar umursamıyorlar, şubat ayında ahşap kutu kazandım, kutu kırık geldi, mail attım değiştirsinler diye tamam yarın yenisini yolluyoruz dediler. Ne gelen var ne giden tekrar mail attım cevap bile yazmadılar:47:

burdakı arkadaşlara cok teşekkürler faceden cartor yarışmaya katıldım ..uzun zaman oldu ama kıtabım geldı ilk defa banada para vermeden kargo geldııııııııı

cok mutlu oldum

bundan sonra böyle canım her gün girip arkadaşlara selam kelam yazıp çıkıcaz

Süpersin cnm yaa... Kahkahalarla güldüm inan. Valla ceza yersek sadece bu topikten yeriz heralde. aha buraya da yazıyorum. Olur da saçma bişiden bu topik yüzünden ceza yersem üyeliğimi de iptal ettirecem valla. Bidaha da gözucuyla bile bakmam kkya. Çok katı kurallar konuyor. Forum değii sanki askeri kışla. Çok katı kurallar var. Biyere bişi yazarken nası yazsam doğru mu yanlış mı diye düşünürken ne yazcaamı unutup vazgeçiyorum. Buradan da ilgililere duyurulur...

Şimdi konudışı yazdım diye kovulur muyum acaba??

Süpersin cnm yaa... Kahkahalarla güldüm inan. Valla ceza yersek sadece bu topikten yeriz heralde. aha buraya da yazıyorum. Olur da saçma bişiden bu topik yüzünden ceza yersem üyeliğimi de iptal ettirecem valla. Bidaha da gözucuyla bile bakmam kkya. Çok katı kurallar konuyor. Forum değii sanki askeri kışla. Çok katı kurallar var. Biyere bişi yazarken nası yazsam doğru mu yanlış mı diye düşünürken ne yazcaamı unutup vazgeçiyorum. Buradan da ilgililere duyurulur...

Konu dışı yazan da kovulursa forumda insan kalmaz :1:

acaba onun ıcınmı 10 kısı okuyor da hıc yazan yok

Back