• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

nasıl yani anlayamadım ben. özür dileyerek soruyorum. yani facebook mu size biz burada yazıyoruz diye reklam vermiyor. yani biz burada yazmasak bu site kadınar kulübüne reklam verecek. biz de köstek oluyoruz. yanlış anlaşılmasın ben uyarılardan sonra hiç bu siteye ait link vermedim ama bu söylenen de saçma geldi.

hem ben başka yerde kk nın reklamını neden yapayım ki? ne kazancım var? reklam başına yüzde verin bana o zmn bakın nasıl da çatır çatır her yerde kk linkleri dağıtıyorum. tanıdığım tanımadığım herkese hergün link atarım kkyla ilgili ama sizin beklediğiniz gibi benim de bir kazancım olmayacaksa ben de kknın linkini vermem. millet dalga geçer zaten hiçbişi olmasa. ne bu reklam mı yapıon diye.

sırf biz burada isimlerini yazıyoruz diye de başka firmalar size reklam vermiyorsa bence saçma olur. bu topikte link vermiyceksek nasıl duyurucaz numune ya da bedava ürün konularını? sadece size reklam verenleri ayıklayıp onların linkini mi vericez.

gerçekten çok özür diliyorum ama anlayamadım ben buradaki mantığı. birşey paylaşmaya da korkar oldum topikte artık. bu reklam konuları yüzünden eskisi kadar uğramıyorum bile.

benimde demek istediğim buydu bu gidişle bu topikte üye bulamayacaksınız link verilemeden olmuyor malasefki paylaşımlar

valla kızlar ben bu nesfitten acaip kıllandım gönderdikleri maile karşılık yazdım bakalım ne diyecekler

valla kızlar ben bu nesfitten acaip kıllandım gönderdikleri maile karşılık yazdım bakalım ne diyecekler

Bana da bi mail gelmiş olsaydı ben de aynısını yapacaktım ama ben öyle bir kampanyası olduğunu buradan öğrendim ve katıldım. İyi yapmışın yazmakla, bakalım geri dönecekler mi? Bu arada hiç bir bilgi yok mu size yolladıkları mailde? Tarihine dair falan??

Bana da bi mail gelmiş olsaydı ben de aynısını yapacaktım ama ben öyle bir kampanyası olduğunu buradan öğrendim ve katıldım. İyi yapmışın yazmakla, bakalım geri dönecekler mi? Bu arada hiç bir bilgi yok mu size yolladıkları mailde? Tarihine dair falan??

yok canım ya nerdee sitesindede iletişim adına hiçbirşey yok.:50:

Bu arada bu Doğadan'ın cömertliği beni benden alıyor ben bu kadar bonkör firma hayatımda görmedim çok tebrik ediyorum kendilerini. Az önce yine kapım çaldı kurye yine Doğadan getirdi. Bu sefer güllü değil ama, tarçınlı flan olan Chai getirdi bayıla bayıla içiyorum şuan. Teşekkürler Doğadan (teşekkür mesajını ayrıca yazmıştım zaten sitenin mail adresine ama dayanamıyorum tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum) :46::46::46::46::46::46::46:

Bu arada bu Doğadan'ın cömertliği beni benden alıyor ben bu kadar bonkör firma hayatımda görmedim çok tebrik ediyorum kendilerini. Az önce yine kapım çaldı kurye yine Doğadan getirdi. Bu sefer güllü değil ama, tarçınlı flan olan Chai getirdi bayıla bayıla içiyorum şuan. Teşekkürler Doğadan (teşekkür mesajını ayrıca yazmıştım zaten sitenin mail adresine ama dayanamıyorum tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum) :46::46::46::46::46::46::46:

1 senedir üyeyim bana yollamadılar ya:5:

carte'dor kitabım geldi. bayada kaliteli bişiy ama bi işe yarar mı orası meçhul.
Bence kitap yerine bi kupon gönderselermiş.
marketten falan pasta şeklinde dondurmalardan alabilseydik o kuponla daha mantıklı olurdu.

Back