Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Nesfit leriniz geldi mi ?![]()
Kızlar Nesfit leriniz geldi mi ?![]()
arkadaşlar dyoudergi ankete katılanlara hediyeler gönderiyormuş. googlede aratın çıkıyor
canım arattım siteyi açtım nerden yarışılıyo?:2:Kızlar acun ılıcalının sitesinde yarışma var google de acunn diye arattırın.
nesfit e ne olarak başvurdunuz? gelmiyormuş ama yinede başvurayım süresi bitmediyse:97:
Katıldım canım teşekkürlerarkadaşlar dyoudergi ankete katılanlara hediyeler gönderiyormuş. googlede aratın çıkıyor
canım buna daha önce katılmıştık daha bitmemiş demek ki kepekli saçlar için bir yarışmaydı yine de teşekkürlerbiraz taksit taksit oldu ama kozmodermo da bilgi yarışması var.kazanana şampuan gönderiyorlarmış....
canım arattım siteyi açtım nerden yarışılıyo?:2:
e ben bulamadımmm
:92:
biraz taksit taksit oldu ama kozmodermo da bilgi yarışması var.kazanana şampuan gönderiyorlarmış....
biraz taksit taksit oldu ama kozmodermo da bilgi yarışması var.kazanana şampuan gönderiyorlarmış....
ya ben yarışmayı bulamadım.. üye oldum ama sitede bulamıyorum
edit: Buldum :)) ama bana hitap etmiyor. Kepek yok bende
saolasısn canım sımdı tekrar deneyecegımKatıldım canım teşekkürler
canım buna daha önce katılmıştık daha bitmemiş demek ki kepekli saçlar için bir yarışmaydı yine de teşekkürler
Önce siteye üye ol canım.Sonra eğlence bölümü var.Yarışmanın adı dördün biri.Bulamazsan yine yardımcı olmaya çalışırım.![]()
Merhaba
Görüyorum ki hala bizi anlamamışsınız. Bir malum site aşağı malum site yukarıdır gidiyor. Malum site facebook. Bu başlıkta site adının geçmeme amacı ne ! Sizinle daha önce paylaşmıştım ilgili kampanyada KK reklamı yapın orada yaptığınız paylaşımlara bu başlığın linkini verin burada da paylaşın demiştim bunu kimse yapmadı şimdi özel mesajla facebook reklamı yapıyorsunuz. Bu firmalar siteye reklam vermeye geliyorlar reklam anlaşması yaparken bakıyorlar ki gönüllüler zaten reklamı ücretsiz yapıyor ve birçok anlaşmamız bu sebeple iptal ediliyor. Sizde bize bilmeden köstek oluyorsunuz.