Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kozmodermodaki ankete katıldınız mı
ben son soruyu bilemedim siz bu soruya ne cevap verdiniz bana yardımcı olun kızlar
10. Dermadolin firmasının en son ürettiği kozmetik ürün hangisidir ?
Kadolin şampuan
Ceradolin losyon
Ceradolin şampuan
Pirdolin krem
Kozmodermo - Ceradolin ''Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması
Dermadolin firmasının yeni ürünü "Ceradolin Şampuan" ın sponsorluğunda Kozmodermo'nun hazırladığı ''Ceradolin Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması 07.03.2010-30.04.2011 tarihinde ...... da diyor.
Cevap ceradolin şampuan olmalı:44:
Arkadaşlar ben bu fikrimühim den hiçbirşey anlayamadım.bana biraz anlatır mısınız?onlardan mail gelecekmiş diye biliyorum.bir tane geldi geçen hafta anket için,doldurdum 5 puan veriyorlarmış.dünde çorluya bir fabrikaya davetlisiniz diye gelmiş mail...nasıl yani ya,böyle mi olacak katılımlar.valla kızlar kafam basmıyor benim galiba...
Bir de onun gibi denedimbiliyorum var,giriyorum çıkıyorum hiç yeni birşey yok.o site nasıl işliyor?anlamadım ikisini de...(çok soru sordum dimi?bıktınız benden.bu ne gece gece diyorsunuz duyuyorummmm:)
İstemedin mi ?Benim ilk numunem 2-3 ay önce gelmişti .2.kez kendilerinin gönderdiklerini bilmiyordum.Sana ilk numuneyi ne zaman göndermişlerdi ?:26:
aman canım boşver hiç uğraşma ben 1 seneyi geçti kayıtlıyım gönderdikleri iki tane koltuk altı pedi ter izini göstermiyomuş sözde iğrenç bişey. Sonrasında epey bi başkada bişey gelmedi. Artık bakmıyom bile. Verdigi puanlarda belli bi limitin üstüne çıkınca kendi koydukları limitteki örneğin 110 puanlık bi kitabı ya da300 puanlık bi masaj aletini oradan alabiliyosun. Hediye gibi yani ama ölme eşşeğim ölme.
Arkadaşlar ben bu fikrimühim den hiçbirşey anlayamadım.bana biraz anlatır mısınız?onlardan mail gelecekmiş diye biliyorum.bir tane geldi geçen hafta anket için,doldurdum 5 puan veriyorlarmış.dünde çorluya bir fabrikaya davetlisiniz diye gelmiş mail...nasıl yani ya,böyle mi olacak katılımlar.valla kızlar kafam basmıyor benim galiba...
Bir de onun gibi denedimbiliyorum var,giriyorum çıkıyorum hiç yeni birşey yok.o site nasıl işliyor?anlamadım ikisini de...(çok soru sordum dimi?bıktınız benden.bu ne gece gece diyorsunuz duyuyorummmm:)
iyi de canımcım ortada ne anket var ne soru...neye göre puan veriyorlar anlamadım.üstüne üstlük yoruldum okumaktan
Kızlar birşey sorucam.alıntı yapayım derken yanlışlıkla kötü içerik butonuna bastım,hemen döndüm geri.birşey olur mu?panikledim resmen yaa:18::18::18:
cola fabrikasıymış....
fabrikayı inceletecekler sonra da içirecekler herhalde..
Dondurma falan sandım algida yapıyor bazen.
Gidin diyecektim güzel hediyeler veriyor onlar.
fabrikayı inceletecekler sonra da içirecekler herhalde..
dondurma falan sandım algida yapıyor bazen.
gidin diyecektim güzel hediyeler veriyor onlar.
orda benim yorumum var beğenirmisiniz arkadaşalr fatma kara dedeler önceki yorumlar ikikere tıklayınca çıkıyor