• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar kozmodermodaki ankete katıldınız mı
ben son soruyu bilemedim siz bu soruya ne cevap verdiniz bana yardımcı olun kızlar

10. Dermadolin firmasının en son ürettiği kozmetik ürün hangisidir ?
Kadolin şampuan
Ceradolin losyon
Ceradolin şampuan
Pirdolin krem

mesela face de şuan beğeniye dayalı bir yarışma var ve laptop hediye oraya katılabiliriz 150 beğeni 1 çekiliş hakkı veriliyor burda yorumlarımıza kk nın linkini koyabişliriz birbiriize de destek oluruz o yarışma da

kızlar kozmodermodaki ankete katıldınız mı
ben son soruyu bilemedim siz bu soruya ne cevap verdiniz bana yardımcı olun kızlar

10. Dermadolin firmasının en son ürettiği kozmetik ürün hangisidir ?
Kadolin şampuan
Ceradolin losyon
Ceradolin şampuan
Pirdolin krem

Kozmodermo - Ceradolin ''Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması
Dermadolin firmasının yeni ürünü "Ceradolin Şampuan" ın sponsorluğunda Kozmodermo'nun hazırladığı ''Ceradolin Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması 07.03.2010-30.04.2011 tarihinde ...... da diyor.
Cevap ceradolin şampuan olmalı:44:

Kozmodermo - Ceradolin ''Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması
Dermadolin firmasının yeni ürünü "Ceradolin Şampuan" ın sponsorluğunda Kozmodermo'nun hazırladığı ''Ceradolin Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması 07.03.2010-30.04.2011 tarihinde ...... da diyor.
Cevap ceradolin şampuan olmalı:44:

ay canım çok teşekkür ederim dikkatli bakmıyorum hiç çok sağol canım benim

Arkadaşlar ben bu fikrimühim den hiçbirşey anlayamadım.bana biraz anlatır mısınız?onlardan mail gelecekmiş diye biliyorum.bir tane geldi geçen hafta anket için,doldurdum 5 puan veriyorlarmış.dünde çorluya bir fabrikaya davetlisiniz diye gelmiş mail...nasıl yani ya,böyle mi olacak katılımlar.valla kızlar kafam basmıyor benim galiba...

Bir de onun gibi denedimbiliyorum var,giriyorum çıkıyorum hiç yeni birşey yok.o site nasıl işliyor?anlamadım ikisini de...(çok soru sordum dimi?bıktınız benden.bu ne gece gece diyorsunuz duyuyorummmm:)

Arkadaşlar ben bu fikrimühim den hiçbirşey anlayamadım.bana biraz anlatır mısınız?onlardan mail gelecekmiş diye biliyorum.bir tane geldi geçen hafta anket için,doldurdum 5 puan veriyorlarmış.dünde çorluya bir fabrikaya davetlisiniz diye gelmiş mail...nasıl yani ya,böyle mi olacak katılımlar.valla kızlar kafam basmıyor benim galiba...

Bir de onun gibi denedimbiliyorum var,giriyorum çıkıyorum hiç yeni birşey yok.o site nasıl işliyor?anlamadım ikisini de...(çok soru sordum dimi?bıktınız benden.bu ne gece gece diyorsunuz duyuyorummmm:)

aman canım boşver hiç uğraşma ben 1 seneyi geçti kayıtlıyım gönderdikleri iki tane koltuk altı pedi ter izini göstermiyomuş sözde iğrenç bişey. sonrasında epey bi başkada bişey gelmedi. artık bakmıyom bile. verdigi puanlarda belli bi limitin üstüne çıkınca kendi koydukları limitteki örneğin 110 puanlık bi kitabı ya da300 puanlık bi masaj aletini oradan alabiliyosun. hediye gibi yani ama ölme eşşeğim ölme.

Son düzenleme:
aman canım boşver hiç uğraşma ben 1 seneyi geçti kayıtlıyım gönderdikleri iki tane koltuk altı pedi ter izini göstermiyomuş sözde iğrenç bişey. Sonrasında epey bi başkada bişey gelmedi. Artık bakmıyom bile. Verdigi puanlarda belli bi limitin üstüne çıkınca kendi koydukları limitteki örneğin 110 puanlık bi kitabı ya da300 puanlık bi masaj aletini oradan alabiliyosun. Hediye gibi yani ama ölme eşşeğim ölme.

iyi de canımcım ortada ne anket var ne soru...neye göre puan veriyorlar anlamadım.üstüne üstlük yoruldum okumaktan:47::47::47:

Kızlar birşey sorucam.alıntı yapayım derken yanlışlıkla kötü içerik butonuna bastım,hemen döndüm geri.birşey olur mu?panikledim resmen yaa:18::18::18:

ne fabrikasına davetliymişsiniz ?

iyi de canımcım ortada ne anket var ne soru...neye göre puan veriyorlar anlamadım.üstüne üstlük yoruldum okumaktan:47::47::47:

Kızlar birşey sorucam.alıntı yapayım derken yanlışlıkla kötü içerik butonuna bastım,hemen döndüm geri.birşey olur mu?panikledim resmen yaa:18::18::18:

onlar mail atıyolar sana zaman zaman şu ankete davetlisiniz diye o zaman girip dolduruyon.

ilk numunem bikaç gün önce geldi lorealden matrix orjinal boy şampuan yollamışlar saç burcuma göre çok mutlu oldum benn:8:

slm arkadaşlar bende 10 gün evvel doğadan bioder işte burda yazılanlar gönderdim ama daha hiçç gelmedii?ne zaman gelir ki acaba?

bi de kampanya değil ama stv de oktay usta var ona anneler gününe kadar börek tarifi gönderin.hergün 10 kişiye fırın veriyoo setüstü.

programı izleyin bugün mail adresine gönderin.

Son düzenleme:
Back