nasıl yani anlayamadım ben. özür dileyerek soruyorum. Yani facebook mu size biz burada yazıyoruz diye reklam vermiyor. Yani biz burada yazmasak bu site kadınar kulübüne reklam verecek. Biz de köstek oluyoruz. Yanlış anlaşılmasın ben uyarılardan sonra hiç bu siteye ait link vermedim ama bu söylenen de saçma geldi.
Hem ben başka yerde kk nın reklamını neden yapayım ki? Ne kazancım var? Reklam başına yüzde verin bana o zmn bakın nasıl da çatır çatır her yerde kk linkleri dağıtıyorum. Tanıdığım tanımadığım herkese hergün link atarım kkyla ilgili ama sizin beklediğiniz gibi benim de bir kazancım olmayacaksa ben de kknın linkini vermem. Millet dalga geçer zaten hiçbişi olmasa. Ne bu reklam mı yapıon diye.
Sırf biz burada isimlerini yazıyoruz diye de başka firmalar size reklam vermiyorsa bence saçma olur. Bu topikte link vermiyceksek nasıl duyurucaz numune ya da bedava ürün konularını? Sadece size reklam verenleri ayıklayıp onların linkini mi vericez.
Gerçekten çok özür diliyorum ama anlayamadım ben buradaki mantığı. Birşey paylaşmaya da korkar oldum topikte artık. Bu reklam konuları yüzünden eskisi kadar uğramıyorum bile.
canım benim.kk bize reklam yapın demiyor.ama bütün gün başındayız forumun.reklam yapsak ne çıkar?? Mantık ta şu bence:hani bize ne reklamlardan diyoruz ya,ama kk da bu reklamlar sayesinde ayakta duruyor... Ayrıca korkacak birşeyde yok.çünkü burda sadece link vermeyin diyor.yani mesela ben cosmotürkte yarışma var dediğimde bu sorun değil.direk linki vermek yasak.eğer yanlış biliyorsam uyarın lütfen beni...
Canım bir de sakın beni yanlış anlama.senin şahsına özel birşey demiyorum.düşüncelerimi paylaştım sadece.yoksa seni üzmek,incitmek ne haddime...eğer kırıcı birşey yazdıysam şimdiden çok özür dilerim ..sadece nacizane düşüncem