Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk nın reklamını yapınca biz birşey kazanmıyoruzki KK kendi reklamını kendisi yapsın biz sadece üyeyiz biz diğer markalarında reklamını yapmıyoruz çünkü böyle bir gayemiz yok bizim için önemli olan yarışmalar ödüllü anketler numuneleri paylaşmak ben bir numune aldıysam buradaki arkadaşlarımada haber veriyorum onlarda yararlansın diye yada ödüllü bir anketi görünce onlarda yararlansın diye haber veriyorum.
Daha önceki sistem nasılsa aynı olmadlı link vermeği sonradan kk nın reklamı yapılmıyor diye yasaklamak çok ilginç.
Az önce bir şampuanın kampanyası bildirdi arkadaş ben googleden arattım bulamadım bu bundan sonra böyle devam edecek ve yavaş yavaş herkes başka sitelere yönlenecek. ben bile kaç zamandır buradayım ama birkaç gündür bu link mevzusus yüzünden başka siteleri araştırıyorum.
Neyse sizin kararınız
tuanaaaabasarrrrr nerelerde yaaaaa![]()
hoşgeldin aramıza :80:ayy dün akşamdan beri okuyorum bitiremedim ama. birkaç yere başvuru yaptım. doğadan çekilişi,saçboyası vardı bide. ama anlayamadıklarım var dayanamadım soracağım artık
cartedor kitabını nasıl alacağım?
ve bioblas, deracine,bioder bunlar numune gönderiyorlar sanırım. bunlara direk iletişimden numune istiyorummu yazmam gerekiyor?
biri söylesin lütfen artık hergün takip ederim sayfayı yeni keşfettim. bende bu topicteyim artık![]()
burdayım
Kızlar bebek com da hediyeli anket var
5 şanslı üyeye ebebekten bebek battaniyesi hediyeymiş.3 tane soru soruyorlar.
hoşgeldin aramıza :80:
Carte dor kitabı için geç kaldın o kampanya bitti.
Bioblas deracine bioder bunlardan birinin iletişim bölümüne numune istiyorum diye yazman yeterli. Sonra sana mail yoluyla geri dönüş yapıyorlar.Saç ve cilt bilgilerini yazmanı istiyorlar.![]()
selam arkadaşlar.bir süredir doğadanı bekliyordum,artık iyice ümidimi kesmiştim ki,az önce zil çaldı.baktım doğadan çaylarım gelmiş.2 paket karton kutusunda güllü yeşil çay... eşim dedi ki,oturduğun yerde bile birşeyler yapıyorsun..eee kk kadınlarıyız biz,aile bütçesine her zaman katkımız vardır...![]()
çekilişten mi kazandın bunu canım. tebrik ederim![]()
teşekkür ederim canım.çekiliş değil,tunabasar arkadaş yazmıştı.doğadanın sitesine girip,numune isteğinde bulundum
canım nerdesın ya dedım bu kız nıye yokkkk sen yoksan lınk weren de yok((nıhat dogan da ne demıstı ben yoksam basarı da yok:))))![]()
Gözün aydın canım.Afiyet olsunselam arkadaşlar.bir süredir doğadanı bekliyordum,artık iyice ümidimi kesmiştim ki,az önce zil çaldı.baktım doğadan çaylarım gelmiş.2 paket karton kutusunda güllü yeşil çay... eşim dedi ki,oturduğun yerde bile birşeyler yapıyorsun..eee kk kadınlarıyız biz,aile bütçesine her zaman katkımız vardır...![]()
Çok şükür banada bişey geldi...annelik kulubü hamileyim kitabını göndermiş sonunda başkada ne gelen var ne giden ilk ve son olmamasını temenni ediyorummm![]()
Link değil haber veriyorum yanlış anlaşılma olmasın lütfen :18:
Biz kk ailesiyiz herkes elinden geleni yapıyor.Bireysel yarışmıyorum.Takımımla varım.
Gözün aydın canım.Afiyet olsun![]()