• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bende biokcin yada bioder den 2 ay önce bişey istemiştim o gelmiş olabilirmi?
yurtiçi kargoylami gelıyor ?

cosmotürkün yarışma sonuçlarına tek tek mı bakıyonuz bı de 5 adres ıstıyor ya w bu adreslerı kabul etmıyooooooooooooo hatalı yazıyo hatalı değiller amaaaaaaaaaaaaaaaa:47:

Merhabalar arkadaşlar bir süredir siteye giremiyordum netten kaynaklanan problemler yüzünden...
Bu nedenle kampanyaları da kaçırdım.Son dönemde devam eden kampanyaları yazar mısınız teşekkürler:)

bi kaç sayfa gerilere gidipte okursanız arkadaşlar kampanyaları paylaşıyorlar zaten...

bi 10 syf kadar oy isteme şeysi okudum püff:95: sanırım bu topiğe sıfırdan başlamak mantıklı... ya bide şunu açığa kavuştursak face dışındakilere kk linki bırakamadığımz siteler mesela bunların linkini vermek serbestmi? belirli sınırları olsun şu topiğin yaa:74::74::74::kkk::kkk::kkk:

link vermek niçin yasak peki biz nereden bulucaz anketleri yarışmaları tek tek googleden aratacak olursak buraya gerek kalmazki googleden aratır buluruz bence burada yarışmaların,anketlerin numune sitelerinin adreslerinin linkleri verilmesi yasak olmamalı ama blok ve beğenini oy verin gibi linklerin se yasaklanmalı.

Günaydın arkadaşlar ufaktan bi geçmişe gidip geldim :37:
yine link verilmiş düzenledim mühim değil unutulduğunu düşünüyorum. Umarım bi daha olmaz.
Bu konuyu lütfen ciddiye alın aynı kişinin mesajını bi kaç kez editleme yaparsam kendisi önce uyarı sonra uzaklaştırma alacak :63: Lütfen dikkat edin. !

neden yasak diyorsakta buraya reklam vermeye gelen firmalar oluyor. ama biz kk üyeleri zaten gönüllü olarak reklam yapıyoruz :20: buna dikkat etmemiz lazım :27:

ee peki biz duyurularımızı nasıl yapıcaz şu markayı googlede aratın bulursunuz mu diyicez ki ben bulamaıyorum haliylede katılamıyorum önceden linki tıklayıp forlmarı dolduruyorsum bende olan kampanyaların linkini yazıyordum buraya herkes rahatlıkla ulaşabiliyordu.
Reklam yapımından kaçıcaz derken üyelerinizden olacaksınız gibimie geliyor bence bu konuyu tekrar oturup konuşun.

ismini yazıp vereceksiniz. hangi sitede ise link vermeden anlatılacak. :21: daha önce

şöyle bişey söylenilmiş katıldığınız yarışmalarda kk duyurularını da yapın ama kimse yapmayınca bunu da iptal etmişler. yani üyelere sunulan fırsatında kıymeti bilinmiyor. :85:

kk nın reklamını yapınca biz birşey kazanmıyoruzki KK kendi reklamını kendisi yapsın biz sadece üyeyiz biz diğer markalarında reklamını yapmıyoruz çünkü böyle bir gayemiz yok bizim için önemli olan yarışmalar ödüllü anketler numuneleri paylaşmak ben bir numune aldıysam buradaki arkadaşlarımada haber veriyorum onlarda yararlansın diye yada ödüllü bir anketi görünce onlarda yararlansın diye haber veriyorum.

Daha önceki sistem nasılsa aynı olmadlı link vermeği sonradan kk nın reklamı yapılmıyor diye yasaklamak çok ilginç.

Az önce bir şampuanın kampanyası bildirdi arkadaş ben googleden arattım bulamadım bu bundan sonra böyle devam edecek ve yavaş yavaş herkes başka sitelere yönlenecek. ben bile kaç zamandır buradayım ama birkaç gündür bu link mevzusus yüzünden başka siteleri araştırıyorum.
Neyse sizin kararınız

Ben bi türlü beceremedim bi arkadaşım saolsun yazmış sitesinden siz başlığı altında istiyceksiniz iyi ama ben sitesine giriyorum googledan siz yokki...

canım doğadanın sıtesıne gırdığınde bıtarafta caylar var dıger tarafta ıcetea cıkıyo sen çay olan kısma gırıceksın gizli bahçe yazana yanı. oraya girdiğin zaman zaten sağ üst tarafta çıkıyor kategorıler

Back