• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Arkadaşlar bu müşteri hizmetlerini nasıl bulcaz numune istemek için ben o kadar yazıyom müşteri hizmetleri yok iletişim yazıyo ordan direkmi isitycem bi link atsın biri bi zahmet doğadandan numune nerdenistiycem.

Doğadanın sitesinde siz başlığı altında müşteri hizmetleri formu var onu doldur veya
Siz başlığı altında Bize ulaşın diye bir bölüm var mail adresleri orda yazıyor.İki şekilde de isteyebilirsin.:61:

kızlar ınt. sıtesı vermek yasak mı burda :26:
bana ait bı sıte degıl blog falan da değil markanın sıtesı

Arkadaşlar bu arada az önce cosmotürk sayfasına girdim.baktım hediye kazanmışım.lip gloss.... 3 hafta içinde gelecekmiş.. Olleyyyyyyyyy:64::64::64:

Merhabalar arkadaşlar bir süredir siteye giremiyordum netten kaynaklanan problemler yüzünden...
Bu nedenle kampanyaları da kaçırdım.Son dönemde devam eden kampanyaları yazar mısınız teşekkürler:)

o zaman sadece markanın adını yazcam öyle mı ? :26: yanlış bışı yapmıyım da :9:
Numune veren bir yer mi ?
selamlarr iyi akşamlarr :57::57:
İyi akşamlar canım :3:

Arkadaşlar bu arada az önce cosmotürk sayfasına girdim.baktım hediye kazanmışım.lip gloss.... 3 hafta içinde gelecekmiş.. Olleyyyyyyyyy:64::64::64:
Güle güle kullan canım :34:

iyi akşamlarrr :))
sana da iyi akşamlar edam :3:

kızlaaarrr -------------- anketi dolduran her 50.kişi boya kazanıyor.ben doldurum.
üyelik istiyor üye olup doldurdum :4::4::4: :57::57:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun yurtiçi kargodan bişey gelmiş. evde yoktum kağıt bırakmışlar. ne kii merak ettm hatırlamıyorumda son zamanda bısey istemedimde :))
evimede uzak kargo pöfff napçam yaa:26:

Back