Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denemekbedava.com dan şimdi mail geldi.
kapsül çamaşır deterjanı ve türk kahvesi göndermişler.
yarın teslim edilir.
Denim bari nasılsa bedava![]()
merhaba denemekbedava.com sitesine üye olmak gerekiyor mu ?
üye olup ürünlere yorum yazman gereiyor.
rica ederim...![]()
canım bebek bekliyorsun galiba Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin. hayırlı zamanda birbirinize kavuşursunuz inşallah![]()
amin.evet canım bi oğlum olacak.çok teşekkür ederim arkadaşım.çok sağol. darısı tüm isteyenlerin başına inş. :109:
amin canım benim de allah'a emanet 2 oğlum var.
dediğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına![]()
offf ilk defa bi liste de ismim vardı onu kazanamamışımmadem kazanamadık ne diye ismimizi yazmışlar umutlanmıştım yaw
![]()
Benim OLAY kremim hala gelmedi ya. Benim gibi gelmeyen başka var mı?
Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi
![]()
güle güle içKızlar aynısı c.tesi banada geldi1 ay bile olmamıştı valla kayıt olalı
güle güle kullan canımgerçi ağda yaparken gülünmez ama
![]()
kapsül deterjan bana da göndereceklermiş deneyelim sonucu yazarızdenemekbedava.com dan şimdi mail geldi.
kapsül çamaşır deterjanı ve türk kahvesi göndermişler.
yarın teslim edilir.
Denim bari nasılsa bedava![]()
Doğadanın sitesinde SİZ başlığı altında Müşteri Hizmetleri formu var ordan numune talebinde bulunabilirsin[doğadanı nasıl istediniz ben beceremedim anlatırmısınız![]()
kısmet bir daha ki kampanyaya artık :93:aynen bencede yani sadece kazananları yazsalarmış daha iyi olurmuş.
bende anlayınca üzüldüm ama yapcak bişey yok![]()
omonun sayfasından numune istemiyoruz .Omonun malum sayfada yarışması var.Kazananlar çekilişle belirleniyor.omo nun sayfasına girip numune mi istiyoruz nasıl oluyor kızlar ?
bende form doldurdum msj yazdım ama bana gelen giden yok benim şansım yok onu biliyorumda demekki bebişimde benim gibi şansız olucak bir dünya yere üye oldum ama tık yok![]()
ayy dün gelen kargoyu gittim aldım kühne sosmuş sağolsunlar hehekullanıp deneyeniniz var mı kızlar.ben bu akşam salatada kullancam inş.
sesularda gelir yakında ozaman bizede,:) ha bu arada IDC anketine katılmıştık ses çıkmadı birdaha?* :86: