• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı ya :59: göğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:

kimse cvp vermedi doğadandan numune istemek için n eyapmam lazım :(((

Son düzenleme:
Afiyet olsun :56: Kühne bana italyan sos göndermişti ben beğendim yedim bitirdim bile :1:
IDC anketi de yalan oldu galiba kırk yılın başında bir kampanyaya erken katıldık yoğun talepten dolayı kampanya durduruldu :1::1:
ayy deme öylee kazanırız inşallah:) sağol canım banada italyan sos geldi.aa güzel dediğine sevindim bak:)

kimse cvp vermedi doğadandan numune istemek için n eyapmam lazım :(((

doğadanın sitesinden üye olduk canım. ordan iletişim bölümünden de yazabilirsin kendi sitesinden.

bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı ya :59: göğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:

bana da geldi aynısından irsaliyede süy saklama poşeti yazıyo ama içinden çıkmadı bende de :)

Cevaplarınızı info@sinemalife.com adresine bekliyoruz.

Soru 1: 01 Nisan 2011 tarihinde vizyona giren ‘Hop Dedik: Deli Dumrul’ filminin yönetmeni kimdir?

Soru 2: Nejat İşler ilk kez hangi filmde rol almıştır?

Soru 3: 2004 yapımı “Mustafa Hakkında Herşey” filminde ‘Mukadder’ karakterini hangi oyuncu canlandırmıştır?

Yukarıdaki sorulara doğru cevap veren 3 okurumuza Harry Potter ve Ölüm Yadigarları, 3 okurumuza ise Karmakarışık DVD’leri armağan edilecektir
Cevaplar
1. Oğuz Yalçın

2. Eylül fırtınası

3. Şerif Sezer

cevap bunlarmııış kızlar

Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..

sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..

h&m den etek kazananlardanım.çok sewindim.kampanyayı duyuran arkadaşa çooooook teşekkür ederim.umarım o da hep kazanır :71:

Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..

sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..

banada gelmiş mail bende kazanamamışım gerçi kazanan var mı onu da bilmiyoruz ya:47:

Cevaplarınızı info@sinemalife.com adresine bekliyoruz.

Soru 1: 01 Nisan 2011 tarihinde vizyona giren ‘Hop Dedik: Deli Dumrul’ filminin yönetmeni kimdir?

Soru 2: Nejat İşler ilk kez hangi filmde rol almıştır?

Soru 3: 2004 yapımı “Mustafa Hakkında Herşey” filminde ‘Mukadder’ karakterini hangi oyuncu canlandırmıştır?

Yukarıdaki sorulara doğru cevap veren 3 okurumuza Harry Potter ve Ölüm Yadigarları, 3 okurumuza ise Karmakarışık DVD’leri armağan edilecektir
Cevaplar
1. Oğuz Yalçın

2. Eylül fırtınası

3. Şerif Sezer

cevap bunlarmııış kızlar

cnm nerden giriliyo bu yarışmaya:26:

Back