Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı yagöğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:
ayy deme öylee kazanırız inşallah:) sağol canım banada italyan sos geldi.aa güzel dediğine sevindim bak:)Afiyet olsunKühne bana italyan sos göndermişti ben beğendim yedim bitirdim bile
IDC anketi de yalan oldu galiba kırk yılın başında bir kampanyaya erken katıldık yoğun talepten dolayı kampanya durduruldu![]()
kimse cvp vermedi doğadandan numune istemek için n eyapmam lazım((
bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı yagöğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:
kimse cvp vermedi doğadandan numune istemek için n eyapmam lazım((
iyi günlerde giyinh&m den etek kazananlardanım.çok sewindim.kampanyayı duyuran arkadaşa çooooook teşekkür ederim.umarım o da hep kazanır![]()
Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..
sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..
h&m den etek kazananlardanım.çok sewindim.kampanyayı duyuran arkadaşa çooooook teşekkür ederim.umarım o da hep kazanır![]()
banada gelmiş mail bende kazanamamışım gerçi kazanan var mı onu da bilmiyoruz ya![]()
iyi günlerde giyinKazananlara nerden bakabilirim ???
teşekkür ederim işallah bizden başka kazananlar da vardır. burdan canım H&M Etek Kazananlar
hatta yazıyım ben
Seçil Egen
Nihal Gökdemir
Yeşim Uluğbay
Melek Yurtkulu
Tuğçe Çelik
Didem Gündoğdu
Selin Özmert
Zeynep Kurtoğlu
Hilal Soyutürk
Gül Hanım Kaya
Cevaplarınızı info@sinemalife.com adresine bekliyoruz.
Soru 1: 01 Nisan 2011 tarihinde vizyona giren ‘Hop Dedik: Deli Dumrul’ filminin yönetmeni kimdir?
Soru 2: Nejat İşler ilk kez hangi filmde rol almıştır?
Soru 3: 2004 yapımı “Mustafa Hakkında Herşey” filminde ‘Mukadder’ karakterini hangi oyuncu canlandırmıştır?
Yukarıdaki sorulara doğru cevap veren 3 okurumuza Harry Potter ve Ölüm Yadigarları, 3 okurumuza ise Karmakarışık DVD’leri armağan edilecektir
Cevaplar
1. Oğuz Yalçın
2. Eylül fırtınası
3. Şerif Sezer
cevap bunlarmııış kızlar