• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..

sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..

canım az önce bana da kod gelmiş..baktım,üzgünüz kazanamadınız yazıyordu..inanmak gelmiyor içimden dockerse...neden bilmiyorum.....

bu arada bana denemekbedavadan türk kahvesi ve çamaşır tablet deterjanı gelecekmiş.bir de pttden cd.
ayrıca carte dordan hala kitabım gelmedi.neden acaba? çok oldum biliyorum ama doğadanda siz bölümünü göremedim,iletişimden yazmıştım.nerdeyse 1ay olacak ses yok.....:43::43:

Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..

sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..

canım bende kazanamamışım :(

canım az önce bana da kod gelmiş..baktım,üzgünüz kazanamadınız yazıyordu..inanmak gelmiyor içimden dockerse...neden bilmiyorum.....

bu arada bana denemekbedavadan türk kahvesi ve çamaşır tablet deterjanı gelecekmiş.bir de pttden cd.
ayrıca carte dordan hala kitabım gelmedi.neden acaba? çok oldum biliyorum ama doğadanda siz bölümünü göremedim,iletişimden yazmıştım.nerdeyse 1ay olacak ses yok.....:43::43:
carte dor kitabı bana da gelmedi :50::50:
DOĞADAN müşteri hizmetlerinin linki
Doadan - Mteri Hizmetleri

Son düzenleme:
Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi :64::64::64:

p1310821.jpg

gözünaydınnnn gülee gülee içççç :66:

Daikin Klima Hava Hayattır
Yarışma hediyeleri
Büyük Ödül
1 adet Sony Kamera (SLTA55VY.CEE5) ve Daikin Hava Temizleyici Ödül seti
1 adet Sony Kamera (NEX-3KS)
1 adet Sony Kamera (DSC-HX7VB)

Daikin Klima Hava Hayattır web sitesine ekleyeceğiniz "havanın hayatınızdaki önemi" temalı yarışmaya katılarak ödüller kazanabilirsiniz. Yarışmaya katılacak eserleri bir jüri değerlendirecektir. Tıkla ve hemen katıl !

Daikin Klima Fotoğraf Yarışması
11.04.2011
15.05.2011

her zaman takip edemedim fakat bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum.bu topic sayesinde bugüne kadar;milupa anne bebek kulübü ve nivea numuneleri,ülker hero baby ürünleri,çekiliş sonucu hunca parfüm ve deodorant seti,yine çekilişle özsüt sıcak çikolata,birkaç gün önce carte d'or kitabı,bugün de kühneden italyan sos geldi.yalnız sosun içeriğinde şarap sirkesi(wine vinegar) var,bilginize

ayy dün gelen kargoyu gittim aldım kühne sosmuş sağolsunlar hehe :1: kullanıp deneyeniniz var mı kızlar.ben bu akşam salatada kullancam inş.
sesularda gelir yakında ozaman bizede,:) ha bu arada IDC anketine katılmıştık ses çıkmadı birdaha?* :86:

ben dün salatada kullandım beğendim . eşim pek sirke sevmediği için o begenmedi.
ben koca bi tabak salata yedım bitirdim. hoş bence :))
bakalm sen begenecekmisin :37:

bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı ya :59: göğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:

alla alla neden göndermemişlerki .
krem gerçekten çok işe yarıyor. hemen al derim. hiç yara olmadı bu krem sayesınde. inşallah olmaz senınde .Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. :16:

dr oetkere başka yazan oldumu ? bende yazcaktm ama ne yazcagımı bılemedım.
numune istesem çok abesmi olur :26:

dr oetkere başka yazan oldumu ? bende yazcaktm ama ne yazcagımı bılemedım.
numune istesem çok abesmi olur :26:

yok numune isteme kullandığın dr oetker ürünlerinden memnuniyetini anlat sonra da bi ürünle ilgili sorununu dile getir kafana göre salla herhangi bi ürünüyle ilgili sonra kendileri yolluyorlar zaten benim öle geldi yani bi arakdaşıma da aynı şekilde olmuş ben de ondan yazdım gelir mi diye geldi de sana da mutlaka gelir bence :3::3::3:

Malum sitede oriflamenin yarışması var kızlar..Şu oriflame Ankarayıda beğeninde yarışması başlasın arkadaşlar..145 olmuş.500 olunca başlıycakmış..

Back