Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..
sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..
Dockers bisiklet yarışması sonuçlanmış.
mail geldi. Yarışmaya katılım kodunuz xxxxxx falandır. bu linke tıklayıp
kazanıp kazanmadığınızı öğrenebilirsiniz.
o kodla baktım. üzgünüz kazanamadınız yazıyo.
nie böle bişi yapmışlar anlamadım. adam gibi kazanan 10 kişinin adını yazsalarmış ya..
sanki bana bi aldatmaca varmış gibi geldi. :26::26:
şüpheye düştüm yani..
cnm nerden giriliyo bu yarışmaya:26:
carte dor kitabı bana da gelmedicanım az önce bana da kod gelmiş..baktım,üzgünüz kazanamadınız yazıyordu..inanmak gelmiyor içimden dockerse...neden bilmiyorum.....
bu arada bana denemekbedavadan türk kahvesi ve çamaşır tablet deterjanı gelecekmiş.bir de pttden cd.
ayrıca carte dordan hala kitabım gelmedi.neden acaba? çok oldum biliyorum ama doğadanda siz bölümünü göremedim,iletişimden yazmıştım.nerdeyse 1ay olacak ses yok.....![]()
canım benim bulduğum yerde bu kadarı yazıyordu mail attım ben msn den cevapları![]()
Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi
![]()
gözünaydınnnn gülee gülee içççç![]()
ayy dün gelen kargoyu gittim aldım kühne sosmuş sağolsunlar hehekullanıp deneyeniniz var mı kızlar.ben bu akşam salatada kullancam inş.
sesularda gelir yakında ozaman bizede,:) ha bu arada IDC anketine katılmıştık ses çıkmadı birdaha?* :86:
bende lansinohtan numune istemiştim az önce onlar geldi. ama içinden süt saklama poşeti çıkmadı yagöğüs pedi çıktı 2 tane.1 tanede göğüs ucu kremi yinede sağolsunlar... :109:
dr oetkere başka yazan oldumu ? bende yazcaktm ama ne yazcagımı bılemedım.
numune istesem çok abesmi olur :26:
Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi
![]()