Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr dr oetker'e geçen gün iletişimden mail atmıştım öneri anlamında bugün hediye yollamışlar
1 tane tramisu 1 tane antep fıstıklı puding 2 tane sıcak çikolata 3 tanede vanilya geldimutşu oldum siz de yazın mutlaka gelir bişiler
![]()
canım afiyet olsun dr oetker bayağı cömert bir firmaymışöneri derken tarif falan mı yazdın :44:
ya bu arada olay kremi nasıl kazanmıştınız soracaktım unuttum :44:
Denedim Biliyorum sitesinin kampanyasından kazandık :93:ya bu arada olay kremi nasıl kazanmıştınız soracaktım unuttum :44:
denedim biliyorumda kampanyası wardı zincir oluşturmuştuk en uzun zincir üyelerine krem hediyeydi. Bizim zincirimiz kazanmış :)
kızlar bu doğadan ahşap kutu kazanın devam ediyo sanırım sitesinde öle yazıyo kargo ücreti alıyolarmı üye oldunuzmu siz
Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi
![]()
Kızlar pınar labne kazananları belli olmuş.Benim yazdığım cevap doğruymuş ama yarışmaya geç kalmışım![]()
benimde bugün sesudan kazandığım ağda bandı setim geldi![]()
benimde bugün sesudan kazandığım ağda bandı setim geldi![]()
tuana sen oku aşağıya indirdin mi?ben ilk baktığımda fark etmemiştim çünkü.:44:
ilk 5. 10. 15. 20. kişilere veriolarmış ben şimdi anladım benmde ismim var ama kazanamamışım meğer.![]()
güle güle kullaniyimi bari kullandınmı
Kızlar aynısı c.tesi banada geldi1 ay bile olmamıştı valla kayıt olalı