Teşekkür ederim cevabın için. Araştırmaya çalışayım bakalım. Ne güzel sevinmiştim kazandım diye ya![]()
şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler
bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım
bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye
sonuçta kremime kavuştum ama uzun uğraşlardan sonra
sende araştır bence bi işler dönüyor heralde kaptırma kremini
hıh buldum msjı kopyaladım burdan okuyabilirsin :))