• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Teşekkür ederim cevabın için. Araştırmaya çalışayım bakalım. Ne güzel sevinmiştim kazandım diye ya :19:

şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler

bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım

bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye

sonuçta kremime kavuştum ama uzun uğraşlardan sonra

sende araştır bence bi işler dönüyor heralde kaptırma kremini

hıh buldum msjı kopyaladım burdan okuyabilirsin :))

bana da aynı mail geldiii,güzelmiş cd.ben zaten türküleri çok severim.ir arkadaşa 3 gün sonra gelmiş diye okumuşdum,umarım bizimki de hemen gelir

ptt nin cd bana geldi adres istedikten kısa bir süre sonra kargo geliyor uzun süren cd yi istediktensonra adres için size dönüşleri :D
bu arada denemek bedavadan hafta sonu nescafem geldi 'nescafe green' ilk defa gördüm pek nescafe tüketmem olsun yinede sağolsunlar...

Son düzenleme:
[sıze="2"][ı]ptt nin cd bana geldi adres istedikten kısa bir süre sonra kargo geliyor uzun süren cd yi istediktensonra adres için size dönüşleri :d
bu arada denemek bedavadan hafta sonu nescafem geldi 'nescafe green' ilk defa gördüm pek nescafe tüketmem olsun yinede sağolsunlar...

[/ı]
[/sıze]

bu denemek bedavadan nasıl istediniz ben anlamadım ,nezamandır üyeyim geri dönmediler biyerlerde yanlışlık yapıyorum kesin yardımcı olursanız sevinirim..

bana da az önce mng kargodan mesaj geldi.kargom gelmiş.bakalım ne zaman getircekler.ve ne geldi acaba:46:

ptt nin cd bana geldi adres istedikten kısa bir süre sonra kargo geliyor uzun süren cd yi istediktensonra adres için size dönüşleri :D

dün ptt den mail geldi banada adres bilgilerimi istediler:62::62:
bi kaç güne gelir dimi:44:

arkadaşlar pınar labnenin sorusu çıkmış..

.... olan Pınar Labne, yalnızca .... üretilmiştir. Doğal ve katkısız olan Pınar Labne, .... yetişkinler ve .... bebekler tarafından tüketilebilir.

cevabı bilen var mı?

arkadaşlar pınar labnenin sorusu çıkmış..

.... olan Pınar Labne, yalnızca .... üretilmiştir. Doğal ve katkısız olan Pınar Labne, .... yetişkinler ve .... bebekler tarafından tüketilebilir.

cevabı bilen var mı?
% 100 taze peynir olan Pınar Labne, yalnızca pastorize sütten üretilmiştir Doğal ve katkısız olan Pınar Labne, sağlıklı beslenmek isteyen yetişkinler ve ek besin olarak bebekler tarafından tüketilebilir.
ben böyle cevapladım doğru mu bilmiyorum:26:

Kızlar doğadan büyülü bohça çayım geldi :64::64::64:

p1310821.jpg

Benim OLAY kremim hala gelmedi ya. Benim gibi gelmeyen başka var mı?

Benimde kremim gelmedi diye iletişime geçmiştim tanımadığım birine teslim edildiğini öğrendim. Sonra telekuryeyi iki defa aradım. İlk önce kaydınız yok dediler, sonra size teslim edilmiş dediler, ben tanımadığım şu kişiye teslim etmişsiniz deyince, evet ona teslim edilmiş görünüyor biz size daha sonra döneceğiz diyerek akşam saat 9 gibi aradılar. Ve bana yoğunluktan dolayı getiremedik kusura bakmayın dediler.:53:
Ertesi gün hemen kremi getirdiler. Telekuryenin sitelerinde tlf var orasını arayarak ismini söyle onlar kayıtlara bakıp sana dönüyorlar.

şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler

bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım

bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye

sonuçta kremime kavuştum ama uzun uğraşlardan sonra

sende araştır bence bi işler dönüyor heralde kaptırma kremini

hıh buldum msjı kopyaladım burdan okuyabilirsin :))

Çok saol hemen bende bi mail atayım bakalım işallah güme gitmemiştir kremciğim

Benimde kremim gelmedi diye iletişime geçmiştim tanımadığım birine teslim edildiğini öğrendim. Sonra telekuryeyi iki defa aradım. İlk önce kaydınız yok dediler, sonra size teslim edilmiş dediler, ben tanımadığım şu kişiye teslim etmişsiniz deyince, evet ona teslim edilmiş görünüyor biz size daha sonra döneceğiz diyerek akşam saat 9 gibi aradılar. Ve bana yoğunluktan dolayı getiremedik kusura bakmayın dediler.:53:
Ertesi gün hemen kremi getirdiler. Telekuryenin sitelerinde tlf var orasını arayarak ismini söyle onlar kayıtlara bakıp sana dönüyorlar.

teşekkür ederim hemen bakıyorum şimdi.

kızlarrr dr oetker'e geçen gün iletişimden mail atmıştım öneri anlamında bugün hediye yollamışlar
1 tane tramisu 1 tane antep fıstıklı puding 2 tane sıcak çikolata 3 tanede vanilya geldi :3: mutşu oldum siz de yazın mutlaka gelir bişiler :9:

Back