Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unilever den carte dor kitabı veya omo geliyor olabilir.Bende omo kazandım yurtiçi kargoyla geldiCarte dor kitabım da daha gelmedi
![]()
bayanlar neler var bu cd nin içinde dinlemesi keyifli şeylermii ??
Seni dinledim telekurye ile görüştüm, bugün kremim elime geçti...
Eline geçmeyenler varsa telekuryeyi arasın kızlar...
kızlar tuana tesettürde hediye yağmuru başlamış koşun 1 mayıs son katılım tarihi.. google tuana tesettür yazın ve ankete katılın..
1 adet pardesü
1 adet eşarp
1 adet kap kazanma şansı..
kızlar tuana tesettürde hediye yağmuru başlamış koşun 1 mayıs son katılım tarihi.. google tuana tesettür yazın ve ankete katılın..
1 adet pardesü
1 adet eşarp
1 adet kap kazanma şansı..
Bir yerde o hafta kimler en çok yorum yaptıysa onlara gönderdiklerini okumuştum. Bende geçen hafta ekledikleri her konuya yorum yaptım, ondan göndermiş olabilirler:)) 7 aydır buraya üyeyim bu gönderdikleri 2. deneme ürünleri. Her zaman göndermiyorlar sanırım.
sedacıkk dogum günün kutlu olsun canımm![]()
![]()
-*-*-SEDACK-*-*-*
CNM Doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler dilerim...![]()
kızlar bugün banada mailime Ptt den mail gelmiş,, önceki sayfalarda ,, ptt nin bilmem kaçıncı yıl şerefine iletişim bölümüne mail atanlara müzik cd si yolluolardı 1 ay olcak nerdeyse anca dönüş yaptılarkargom da 1 ay sonra gelr herhalde ahaha
Sayın ........ TAlebiniz üzerine 1 adet müzik cd si adresinize gönderilecektir. İlginize teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.
Benim OLAY kremim hala gelmedi ya. Benim gibi gelmeyen başka var mı?
ben olay falan kazanmadım ama kazananlardan bazılarının dasenin gibi olmuş sanırım kargocular kendilerine alabiliolarmış arkasını bi araştır istersen sayfalandan birinde yazıyodu bulamadım şimdi de bi bak istersen![]()