• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

:34:kızlar tuana tesettürde hediye yağmuru başlamış koşun 1 mayıs son katılım tarihi.. google tuana tesettür yazın ve ankete katılın..
1 adet pardesü
1 adet eşarp
1 adet kap kazanma şansı..

Seni dinledim telekurye ile görüştüm, bugün kremim elime geçti...:52:
Eline geçmeyenler varsa telekuryeyi arasın kızlar...

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

:34:kızlar tuana tesettürde hediye yağmuru başlamış koşun 1 mayıs son katılım tarihi.. google tuana tesettür yazın ve ankete katılın..
1 adet pardesü
1 adet eşarp
1 adet kap kazanma şansı..

kampanya için teşekkürler :66:

Bir yerde o hafta kimler en çok yorum yaptıysa onlara gönderdiklerini okumuştum. Bende geçen hafta ekledikleri her konuya yorum yaptım, ondan göndermiş olabilirler:)) 7 aydır buraya üyeyim bu gönderdikleri 2. deneme ürünleri. Her zaman göndermiyorlar sanırım.

saol şekerim.walla sıkılırım yazamam ole ben ya

kızlaaaar şöyle eşler için kazanacağımız bir şeyler yok mu :61::61::61::61:

bizimki pek bi kıskandı hep senin işine yarıyor bu gelenler diyoor :60::60::60::60:

sedack doğum günün kutlu olsun:71:

The_birthday_cupcake_by_instantvoodo.jpg

çok tesekkür ederim:3:

GÜNAYDIN HERKESLERE :64:
OPTİMUM AVM ödüllü anket,müşteri memnuniyeti anketine katılanlar süpriz hediyeler kazanma şansını yakalıyor..bunuda doldurdum hadi bakalım bol şans kızlar hepimize..:1:

kızlar bugün banada mailime Ptt den mail gelmiş,, önceki sayfalarda ,, ptt nin bilmem kaçıncı yıl şerefine iletişim bölümüne mail atanlara müzik cd si yolluolardı 1 ay olcak nerdeyse anca dönüş yaptılar :D kargom da 1 ay sonra gelr herhalde ahaha

Sayın ........ TAlebiniz üzerine 1 adet müzik cd si adresinize gönderilecektir. İlginize teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

bana da aynı mail geldiii,güzelmiş cd.ben zaten türküleri çok severim.ir arkadaşa 3 gün sonra gelmiş diye okumuşdum,umarım bizimki de hemen gelir

Benim OLAY kremim hala gelmedi ya. Benim gibi gelmeyen başka var mı?

ben olay falan kazanmadım ama kazananlardan bazılarının dasenin gibi olmuş sanırım kargocular kendilerine alabiliolarmış arkasını bi araştır istersen sayfalandan birinde yazıyodu bulamadım şimdi de bi bak istersen:3:

ben olay falan kazanmadım ama kazananlardan bazılarının dasenin gibi olmuş sanırım kargocular kendilerine alabiliolarmış arkasını bi araştır istersen sayfalandan birinde yazıyodu bulamadım şimdi de bi bak istersen:3:

Teşekkür ederim cevabın için. Araştırmaya çalışayım bakalım. Ne güzel sevinmiştim kazandım diye ya :19:

Back