az önce kühne sosum geldiii
Hoşbuldukhoşgeldiniz:112:
Şimal sonun da kremine kavuştungüle güle iyi günlerde kullan
biz uğraşıyoruz hediyelerimizi kuryeler kapıyor
Sizin topik hangisi :44:
güle güle kullanın.araa kargoylamı geliyor?bana bugün kağıt bırakmışlar yineevde değildim.yarın gidicem kühne herhalde.dün mail atmışlardı.peki bu sos dediğiniz nasıl sos arkadaşlar nar ekşisi mi?
bana balzamikli sos geldi bazılarına acı sos gelmiş farklı farklı yolluyorlar heralde.
bana balzamikli sos geldi bazılarına acı sos gelmiş farklı farklı yolluyorlar heralde.
canım güle güle kullan,afiyet bal şeker olsun...
ben de az önce anket doldurdum.bu yetiyor mu acaba?başka birşey yapmak gerekiyor mu?
azmin zaferi
afiyet olsunn
ayyy kızlar sonun bi tane bişi geldi siftah yaptım yani lansınoh dan geldi az önce evli deilim ama yeğenim için istemiştim bi göğüs pedi bi numune krem geldiD
unilever den carte dor kitabı veya omo geliyor olabilir.Bende omo kazandım yurtiçi kargoyla geldikızlar unilever den ne geliyo yurtiçi kargo kargonuz yola çıkmıştır diye mesaj attı. carte dor kitabı mı acaba. bide bu konuyu sürekli takip ediyorum malum sayfadaki omo sorusuna sürekli cevap veriodum. 6sında kazandım ama daha gelmedi. yarışmayı burdan duymuştum arkadaşın adını hatırlamıyorum ama duyuran arkadaşa çoook teşekkür ederim
arkadaşlar sayfamız baya yoğun herkes burada ne güzel ptt yıldönümü için özel yaptırdığı türkü cd den istemiştim bugün geri dönüş yaptılar adresimi aldılar cd göndereceklermiş.
arkadaşlar sayfamız baya yoğun herkes burada ne güzel ptt yıldönümü için özel yaptırdığı türkü cd den istemiştim bugün geri dönüş yaptılar adresimi aldılar cd göndereceklermiş.
ptt cd için nereden baş vuruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?