bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bana balzamikli sos geldi bazılarına acı sos gelmiş farklı farklı yolluyorlar heralde.

Son düzenleme:
canım güle güle kullan,afiyet bal şeker olsun...
ben de az önce anket doldurdum.bu yetiyor mu acaba?başka birşey yapmak gerekiyor mu?

teşekkürler. O anketin süresi geçti diye biliyorduk cnm ama hala varsa bilemiyorum belki de gönderirler. Anketten başka bi şey yapmamıştık biz.

ayyy kızlar sonun bi tane bişi geldi siftah yaptım yani lansınoh dan geldi az önce evli deilim ama yeğenim için istemiştim bi göğüs pedi bi numune krem geldi D

ayyy kızlar sonun bi tane bişi geldi siftah yaptım yani lansınoh dan geldi az önce evli deilim ama yeğenim için istemiştim bi göğüs pedi bi numune krem geldi D

bugün 2.kargom geldi dün babystar gelmişti bugün lansinoh dan geldi aynı ürünler . daha geçen hafta mail atmıştım pekde hızlılar:))

kızlar bugün banada mailime Ptt den mail gelmiş,, önceki sayfalarda ,, ptt nin bilmem kaçıncı yıl şerefine iletişim bölümüne mail atanlara müzik cd si yolluolardı 1 ay olcak nerdeyse anca dönüş yaptılar kargom da 1 ay sonra gelr herhalde ahaha

Sayın ........ TAlebiniz üzerine 1 adet müzik cd si adresinize gönderilecektir. İlginize teşekkür eder iyi çalışmalar dileriz.

kızlar unilever den ne geliyo yurtiçi kargo kargonuz yola çıkmıştır diye mesaj attı. carte dor kitabı mı acaba. bide bu konuyu sürekli takip ediyorum malum sayfadaki omo sorusuna sürekli cevap veriodum. 6sında kazandım ama daha gelmedi. yarışmayı burdan duymuştum arkadaşın adını hatırlamıyorum ama duyuran arkadaşa çoook teşekkür ederim

unilever den carte dor kitabı veya omo geliyor olabilir.Bende omo kazandım yurtiçi kargoyla geldi Carte dor kitabım da daha gelmedi

arkadaşlar sayfamız baya yoğun herkes burada ne güzel ptt yıldönümü için özel yaptırdığı türkü cd den istemiştim bugün geri dönüş yaptılar adresimi aldılar cd göndereceklermiş.

slm
Ptt den bana da mail gelmiş.Talebiniz üzerine 1 adet müzik cd si adresinize gönderilecektir.

bana adres bilginizi gönderirmisiniz diye mail geldi işallah gelir cd bizde güzel güzel türkü dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…