• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızlar KÜHNE bana da mail göndermiş

Değerli Tüketicimiz,

Anketimize katılımınız sonucunda göndermiş olduğumuz ürünle ilgili olarak tarafımıza ulaşan teslim edildi bilgisini teyidinizi rica ederiz.

İlginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Kühne Türkiye
Kühnenin dağıtımında sorun mu oldu acaba:44: herkese teyit ettirdiklerine göre birşeyler oldu:26:

kızlar kühne bana da mail göndermiş

değerli tüketicimiz,

anketimize katılımınız sonucunda göndermiş olduğumuz ürünle ilgili olarak tarafımıza ulaşan teslim edildi bilgisini teyidinizi rica ederiz.

Ilginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Kühne türkiye
kühnenin dağıtımında sorun mu oldu acaba:44: Herkese teyit ettirdiklerine göre birşeyler oldu:26:
ne zaman göndermiştinki

Kızlar bu verildimi bilmiyorum. Verildiyse kusuruma bakmayın :78:

Sitede açıklama olarak şöyle yazmışlar.
Anket sorularımızı cevaplayan her 250. kişiye SLEEPER'dan anne,baba veya bebeğin kullanabileceği sürekli değişen çeşitli hediyeler armağan ediyoruz.
Sleeper Baby

Ülkerin düzenlediği analar neler doğuruyor yarışmasında 2 kişiye beşibiyerde 20 kişiyede hanımeller hediye paketi kazanmak mümkün.
Yapmanız gereken yörenize ait börek, çörek, kurabiye tariflerini gönderin ve bu hediyelerden biri sizin olsun. 18 Mart 2011 ile 01 Mayıs 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
http://www.analarneleryoguruyor.com/#/anasayfa

Son düzenleme:
Kızlar bu verildimi bilmiyorum. Verildiyse kusuruma bakmayın :78:

Sitede açıklama olarak şöyle yazmışlar.
Anket sorularımızı cevaplayan her 250. kişiye SLEEPER'dan anne,baba veya bebeğin kullanabileceği sürekli değişen çeşitli hediyeler armağan ediyoruz.
Sleeper Baby

Canım bu daha önce verilmişti. Katılmayan arkadaşlarda şimdi katılır niye kusur olsun ki :34:

kızlarrrr şimdi baby stardan iki adet bez geldi sehzademee ama boyunu yazmamışlar küçük belli :34: :nazar: :emir_bebek: :1:

bana da geldi melikecimm..yenidoğan yollamışlar belli..
yanlız hiç birşeye sarılmadan sadece kargo poşetine koymuşlar bende çöpe attımm..
o şekilde gönderilmesi hiç hoş değil..çünkü mikroplar yerleşebilir beze..

Son düzenleme:
şimalcim canım aynı olay bubün benimde başıma geldi ben ne zamandır kargo bekliyorum gelmedi diye denedim biliyoruma mail attım onlarda biz telekuryeyle şu tarihte gönderdik diye mail atmışlar siz teslim almışsınız görünüyor demişler

bende telekuryeyi aradım bu arada ben uşakta oturuyorum istanbulu aradım uşak numarası verin arayıp sorayım dedim kesinlikle vermediler yasak mış nasıl bişey anlamadım

bende derdimi istanbuldakilere anlattım tamam araştıralım dediler sonra uşaktan bana telefon geldi işte biz size teslim etmişiz filan diyorlar bende teslim ettiniz de hani teslim tutanağınız nerde getirin imzasına tc numarasına bakıyım dedim
bu sefer de mırın kırın etmeye başladı telefondaki adam sizin adres neresi ben o kremi size getirip teslim edicem dedi bende adres verdim adam yarım saat sonra geldi ve kargo poşeti filan yoktu sadece kremi kutusuyla bana teslim etti gitti yani bende şüphelendim bizlere dağıtmayıp da kendilerine mi ayırmışlardı acaba diye

sonuçta kremime kavuştum ama uzun uğraşlardan sonra :52::52:

sende araştır bence bi işler dönüyor heralde kaptırma kremini

Seni dinledim telekurye ile görüştüm, bugün kremim elime geçti...:52:
Eline geçmeyenler varsa telekuryeyi arasın kızlar...

sonunda geldi kühnelerim :52:
kühne sosu gelmeyenler mesaj yazsın ilgileniyorlar hemen sanırım kargoculardan kaynaklanan bi sorun var peşini bırakmayın :kkk:

Bendeee sağolsun haber veren arkadaşlarım:13:

ben de takipliycem bu başlığı :81:
hoşgeldiniz :71::112:

Seni dinledim telekurye ile görüştüm, bugün kremim elime geçti...:52:
Eline geçmeyenler varsa telekuryeyi arasın kızlar...
Şimal sonun da kremine kavuştun:46: güle güle iyi günlerde kullan :21:
biz uğraşıyoruz hediyelerimizi kuryeler kapıyor :1:

Kızlar buraya yoğunlaşıp bizim topiği unutmayında:1:
Sizin topik hangisi :44:

Back