bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kızlar KÜHNE bana da mail göndermiş

Değerli Tüketicimiz,

Anketimize katılımınız sonucunda göndermiş olduğumuz ürünle ilgili olarak tarafımıza ulaşan teslim edildi bilgisini teyidinizi rica ederiz.

İlginiz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Kühne Türkiye
Kühnenin dağıtımında sorun mu oldu acaba:44: herkese teyit ettirdiklerine göre birşeyler oldu:26:

ne zaman göndermiştinki

Kızlar bu verildimi bilmiyorum. Verildiyse kusuruma bakmayın :78:

Sitede açıklama olarak şöyle yazmışlar.
Anket sorularımızı cevaplayan her 250. kişiye SLEEPER'dan anne,baba veya bebeğin kullanabileceği sürekli değişen çeşitli hediyeler armağan ediyoruz.
Sleeper Baby

Ülkerin düzenlediği analar neler doğuruyor yarışmasında 2 kişiye beşibiyerde 20 kişiyede hanımeller hediye paketi kazanmak mümkün.
Yapmanız gereken yörenize ait börek, çörek, kurabiye tariflerini gönderin ve bu hediyelerden biri sizin olsun. 18 Mart 2011 ile 01 Mayıs 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
http://www.analarneleryoguruyor.com/#/anasayfa

Son düzenleme:

Canım bu daha önce verilmişti. Katılmayan arkadaşlarda şimdi katılır niye kusur olsun ki

kızlarrrr şimdi baby stardan iki adet bez geldi sehzademee ama boyunu yazmamışlar küçük belli

bana da geldi melikecimm..yenidoğan yollamışlar belli..
yanlız hiç birşeye sarılmadan sadece kargo poşetine koymuşlar bende çöpe attımm..
o şekilde gönderilmesi hiç hoş değil..çünkü mikroplar yerleşebilir beze..

Son düzenleme:

Seni dinledim telekurye ile görüştüm, bugün kremim elime geçti...
Eline geçmeyenler varsa telekuryeyi arasın kızlar...

sonunda geldi kühnelerim
kühne sosu gelmeyenler mesaj yazsın ilgileniyorlar hemen sanırım kargoculardan kaynaklanan bi sorun var peşini bırakmayın

Bendeee sağolsun haber veren arkadaşlarım:13:

ben de takipliycem bu başlığı :81:
hoşgeldiniz :112:

Seni dinledim telekurye ile görüştüm, bugün kremim elime geçti...
Eline geçmeyenler varsa telekuryeyi arasın kızlar...
Şimal sonun da kremine kavuştun güle güle iyi günlerde kullan
biz uğraşıyoruz hediyelerimizi kuryeler kapıyor

Kızlar buraya yoğunlaşıp bizim topiği unutmayında
Sizin topik hangisi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…