bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar tuana tesettürde hediye yağmuru başlamış koşun 1 mayıs son katılım tarihi.. google tuana tesettür yazın ve ankete katılın..
1 adet pardesü
1 adet eşarp
1 adet kap kazanma şansı..

Seni dinledim telekurye ile görüştüm, bugün kremim elime geçti...
Eline geçmeyenler varsa telekuryeyi arasın kızlar...

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM

kızlar tuana tesettürde hediye yağmuru başlamış koşun 1 mayıs son katılım tarihi.. google tuana tesettür yazın ve ankete katılın..
1 adet pardesü
1 adet eşarp
1 adet kap kazanma şansı..

kampanya için teşekkürler

saol şekerim.walla sıkılırım yazamam ole ben ya

kızlaaaar şöyle eşler için kazanacağımız bir şeyler yok mu

bizimki pek bi kıskandı hep senin işine yarıyor bu gelenler diyoor

GÜNAYDIN HERKESLERE
OPTİMUM AVM ödüllü anket,müşteri memnuniyeti anketine katılanlar süpriz hediyeler kazanma şansını yakalıyor..bunuda doldurdum hadi bakalım bol şans kızlar hepimize..

bana da aynı mail geldiii,güzelmiş cd.ben zaten türküleri çok severim.ir arkadaşa 3 gün sonra gelmiş diye okumuşdum,umarım bizimki de hemen gelir

Benim OLAY kremim hala gelmedi ya. Benim gibi gelmeyen başka var mı?

ben olay falan kazanmadım ama kazananlardan bazılarının dasenin gibi olmuş sanırım kargocular kendilerine alabiliolarmış arkasını bi araştır istersen sayfalandan birinde yazıyodu bulamadım şimdi de bi bak istersen

Teşekkür ederim cevabın için. Araştırmaya çalışayım bakalım. Ne güzel sevinmiştim kazandım diye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…