bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bana niye gelmiyo acaba bu lansinoh ve diğer bebek ürünleriyle ilgili numuneler sadece baby star geldi milupa,hero baby,lansinoh...tık yok.yazık benim bebeğime

banada gelmemişti mikupa bebeğin 1 yaşın üstündeyse göndermiyoruz dedi. bende 1 yaş üstü için gerekli değilmi yani yazıp gönderdm aynı hafta geldi. tekrar mail at istersen bana da bi tek ondan geldi:97:

Real'de Bebek Ürünlerinde İndirim Fırsatları !...

Meleklerin en güzeline en iyi bebek ürünleri Real'de! 13 Nisan 2011'e kadar Tüm ıslak havlular %25 indirimli! Tüm Bebedor ürünleri %25 indirimli! Milupa ailesinden 50 TL'lik alışverişe kasada anında 5 TL indirim! Tüm Bebek Kitaplarında %25 İndirim! Daha bitmedi...

Hero Baby ürünlerinden 10 TL'lik alışverişe Hero Baby kavanoz maması 125 gr hediye!!

canımcım ben yetişemedim bu kampanyaya...işin ilginç tarafı ne olduğunu da anlayamadım.açıklar mısın bana? bir de tamamen bitti mi kampanya????:18::18:

canım kampanya yı pazartesi günü Editör duyurmuştu.IDC Türkiye sitesine üye olup iletişim bilgilerini gönderen herkese IDC deneme seti hediye ediliyordu. Yaşlanma karşıtı bakım ürünleri diye biliyorum.Kampanyaya talep yoğun olunca kampanya aynı gün durduruldu.

Son düzenleme:
Tansaş Market Kampanyaları

Lezita ürünlerinden 5 TL'lik alışveriş yapan müşterilere Lezita Acılı Piliç Taneleri, Çıtır Kaplama Schnitzel, Ispanaklı Peynirli Piliç Pane ürünlerinden biri hediye ...

Milka ürünlerinden 2. %50 indirimli!

31 Mart - 13 Nisan tarihleri arasında Güral Porselen 24 Parça Yemek Takımı alan herkese, 39.90 TL değerinde 26 cm. Mehtap Note Sığ Teflon Tencere hediye!!

Kampanya Bitiş Tarihi : 13.04.2011

hihihihi inşallah katılanları unutmazlarr

sonunda benim kühnem de geldi dün lansinoh ta geldi komşuma verdim
salı günü de cosmotürkten oriflame parfüm kazanmıştım o geldi

merhaba cartdor dan dordunmalı tarifler kitabı geldi bu sabah bana,epey şık duruyor kitap,kuşe kağıtlı filan.teşekkür ederim cartdor ve kampanyadan haberdar olmamı sağlayan arkadaşım :)

merhaba cartdor dan dordunmalı tarifler kitabı geldi bu sabah bana,epey şık duruyor kitap,kuşe kağıtlı filan.teşekkür ederim cartdor ve kampanyadan haberdar olmamı sağlayan arkadaşım :)

güle güle kullan cnm bizde beklemedeyizz o kitabıı:84::84:
lasinohun katılım şartlarına baktımda sanırım sadece ingilterede ikamet edenler içinmişş?

kızlar bugün itibariyle katılabileceğim çekiliş anket varmı bilgilendirirseniz çok sevinirim :44::90:

Samsung 32" LCD TV veya wi-fi 3G iPad kazanma şansını yakalayın!

1 Nisan - 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında e-ekstre talebi veren ve/veya ilk kez email adresini kaydettiren Bonus Card sahiplerinden çekilişle belirlenecek 20 kişi Samsung 32" LCD TV ya da wi-fi 3G iPad kazanma fırsatına sahip oluyor!

+ bonus ::Bonus Kampanyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…