rica ederimözelden mesaj atamadım cevap için teşekkürler herkese bol şans:))
bana niye gelmiyo acaba bu lansinoh ve diğer bebek ürünleriyle ilgili numuneler sadece baby star geldi milupa,hero baby,lansinoh...tık yok.yazık benim bebeğime
Merhaba
IDC kampanyası yoğun talep üzerine bugünlük kapatılmıştır. Gelişmleri buradan sizlerle paylaşacağım.
Kampanya durdurulmadan önce kampanyaya katılanların deneme setleri gelecek mi ?
Kampanya durdurulmadan önce kampanyaya katılanların deneme setleri gelecek mi ?
canımcım ben yetişemedim bu kampanyaya...işin ilginç tarafı ne olduğunu da anlayamadım.açıklar mısın bana? bir de tamamen bitti mi kampanya????:18::18:
canım kampanya yı pazartesi günü Editör duyurmuştu.IDC Türkiye sitesine üye olup iletişim bilgilerini gönderen herkese IDC deneme seti hediye ediliyordu. Yaşlanma karşıtı bakım ürünleri diye biliyorum.Kampanyaya talep yoğun olunca kampanya aynı gün durduruldu.
merhaba cartdor dan dordunmalı tarifler kitabı geldi bu sabah bana,epey şık duruyor kitap,kuşe kağıtlı filan.teşekkür ederim cartdor ve kampanyadan haberdar olmamı sağlayan arkadaşım:)
omonun sorusu yayınlandı hücum kızlar cevap 3 şık ...sanırım ben öyle işaretledim inşallah bukez çıkar,
omonun sorusu yayınlandı hücum kızlar cevap 3 şık ...sanırım ben öyle işaretledim inşallah bukez çıkar,
lansioh numunem geldi 2 göğüs pedi 2 süt poşeti 1 krem numunesi ve broşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?