• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

hayır başlamadılar dağıtmaya.öyle olsa haberimiz olurduu :8:

sesudan ağda bandı seti kazananlar, paketiniz elinize ulaştımı acaba.bana hala gelmedide nerdeyse 1 ay oldu..:26:

ben mail attım nezaman gelıcek cok uzun zaman oldu dıye.

bütün katılımcıların adres bilgileri tamamlandığında dağıtıma başlayacaklarmış

nekadar saçma yahu

merhaba cartdor dan dordunmalı tarifler kitabı geldi bu sabah bana,epey şık duruyor kitap,kuşe kağıtlı filan.teşekkür ederim cartdor ve kampanyadan haberdar olmamı sağlayan arkadaşım :16: :)

banada geldiiiii oysa kazandınız diye bişi çıkmamıştı çok azimliyim diye mi gödnerdiler acaba 1520 defa yapınca heheh :)

sonunda benim kühnem de geldi dün lansinoh ta geldi komşuma verdim
salı günü de cosmotürkten oriflame parfüm kazanmıştım o geldi:64:

Güle güle kullan canım :34:

Cosmotürk anketlerinde 3 ürün için anket oluyor ya biz sadece birine mi katılabiliyoruz yoksa üçüne de katılabilir miyiz ??? Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim. :71:

canım cosmotürk te herhangi bir ürüne tıklayıp form doldururken hangisini istediğini soruyor. 3 ünden birini seçiyorsun zaten.

banada geldiiiii oysa kazandınız diye bişi çıkmamıştı çok azimliyim diye mi gödnerdiler acaba 1520 defa yapınca heheh :)

:9: sendeki azmi cart dor bile farketti.bu bize taktik olsun canım ,azimle bezdirip numune alabiliriz diğerlerinden de :52: :9:

arkadaşlar yapı kredi 10 tl limango hediye çeki veriyo. limango kampanyaları ve limangokids kampanyalarında kullanabiliyoruz. link vermek yasak mı acaba? özel mesaj yazamıyorumda

:9: sendeki azmi cart dor bile farketti.bu bize taktik olsun canım ,azimle bezdirip numune alabiliriz diğerlerinden de :52: :9:

hehehe sanıyorum azmin zaferi :))))) bu hoşuma gitti beğendim valla ne zamandır bişi gelmiyodu enson kühne sos şimdi carte dor :)))

benim carte dor da geldi şimdi en arkadaki sos tarifleri işe yarar bi tek dondurma alsam direk yerim ne uğraşcam farifle filan:9:

canım cosmotürk te herhangi bir ürüne tıklayıp form doldururken hangisini istediğini soruyor. 3 ünden birini seçiyorsun zaten.
teşekkürler canım :71:

valla şekerim gayet gösterişli büyük bir kitap yollamışlar ama bence içindekiler pek içe yaramaz :26:
teşekkür ederim canım :80:

benim carte dor da geldi şimdi en arkadaki sos tarifleri işe yarar bi tek dondurma alsam direk yerim ne uğraşcam farifle filan:9:
:1::1::1:

:43::40::39::38::19::18:

cnm sıkıldıı

hani kargocu amca:59:
bu hafta çok durgun geçti kargocu bize uğramaz oldu :50:

Back
X