Kanka Kanunu
How I Met Your Mother'ın sevilen karakteri Barney, kankalığın kitabını yazdı!
Barney'in erkek-kadın ilişkileri ve hayat hakkında öğreneceğiniz çok şey var. The New York Times En Çok satanlar listesine giren Kanka Kanunu CNBC-e Dergi şubat sayısı ile hediye edilmiş, henüz ay ortasında tükenmişti. Kitabı edinemeyen okurların yoğun isteği üzerine son 100 kitap testi en az hata ile çözen ilk 100 kişiye hediye edilecek.
How I Met Your Mother - Kanka Kanunu
Bebeğinizin en iyi arkadaşı Playskool’dan hediye kazanmak ister misiniz?
Playskool Sevimli Hayvancıklar kazanmanız için tek yapmanız gereken 2 soruluk anketimizi doldurmanız.
Hediyeli Anketler - bebek.com
bugün cartedor kitabım geldii:) ama haala kühneden ses yok:) kühneyi hangi kargo getiriyo?
arkadaşlar lütfennnn ceap verin....ağlarım valla....
kaç gün içinde geldi carte d'or kitabınız..??
iyi akşamlar kızlarürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullansın benimde lansilohtan numunelerim geldi.kızlar cartdoru bende kazandım ama gelen giden yok daha
canım kitapların dağıtımına nisan da başlanacak deniliyordu.Dağıtıma daha yeni başladılar.Ben istanbuldayım benim kitabım da henüz gelmedi.Bugün yarın gelir herhalde
kızlar 1 nisanda kazandığım omolarım bugün elime geçti.mis gibi kokuyorlar:)kirlenmek cidden güzelmiş
ohhhhhhhh güle güle kullan ben de bugünkü kazananları bekliyorum bakalım inşallah bana da çıkar ,bende carte dor kazandım daha haber yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?