bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Carte dor dan dondurmalı tarifler kitabım geldi ihi :) orjinal bişimiş,, yemek yapmasını bilmiyorum ama ilerde lazım olur sandığa koyayım

Bu linki senin sayende gördüm ve hemen katıldım. 16 denemede 16 doğru
cevaba ulaştım. Katılım için yarın son günmüş. Umarım 100 kişinin içerisine girebilirim. Bilgilendirmen için çok teşekkürler

Bebeğinizin en iyi arkadaşı Playskool’dan hediye kazanmak ister misiniz?

Playskool Sevimli Hayvancıklar kazanmanız için tek yapmanız gereken 2 soruluk anketimizi doldurmanız.

Hediyeli Anketler - bebek.com

teşekkürler canım,ben üyeydim zaten buraya cevpladım bakalım kazanıcazmı,baby stardan msj geldi bugün numune gönderimi yapmıyoruz die şans yokbende ...

barney şeysini ben de yaptım
bayılırım o diziyee ama ümitli değilimm
Yarışma 24 Mart 2011'de başlayıp, 8 Nisan 2011 tarihinde sona erecektir. diyorr
100 kişi dolmuştur çoktan

iyi akşamlar kızlar ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullansın benimde lansilohtan numunelerim geldi.kızlar cartdoru bende kazandım ama gelen giden yok daha

kızlar 1 nisanda kazandığım omolarım bugün elime geçti.mis gibi kokuyorlar:)kirlenmek cidden güzelmiş

kızlar 1 nisanda kazandığım omolarım bugün elime geçti.mis gibi kokuyorlar:)kirlenmek cidden güzelmiş

ohhhhhhhh güle güle kullan ben de bugünkü kazananları bekliyorum bakalım inşallah bana da çıkar ,bende carte dor kazandım daha haber yok

Beyaz Ertuğrul 3'lü Omo Paketi 07.04.2011
Korhan Nacitarhan 3'lü Omo Paketi 07.04.2011
Fatma Sutekin Berberoglu 3'lü Omo Paketi 07.04.2011
Elif Kumova 3'lü Omo Paketi 07.04.2011

kazananlar evet doğru cevap ben gene yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…