- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
canım link verebilirmisin nerde soru
hayır başlamadılar dağıtmaya.öyle olsa haberimiz olurduu
sesudan ağda bandı seti kazananlar, paketiniz elinize ulaştımı acaba.bana hala gelmedide nerdeyse 1 ay oldu..:26:
merhaba cartdor dan dordunmalı tarifler kitabı geldi bu sabah bana,epey şık duruyor kitap,kuşe kağıtlı filan.teşekkür ederim cartdor ve kampanyadan haberdar olmamı sağlayan arkadaşım:)
sonunda benim kühnem de geldi dün lansinoh ta geldi komşuma verdim
salı günü de cosmotürkten oriflame parfüm kazanmıştım o geldi
banada geldiiiii oysa kazandınız diye bişi çıkmamıştı çok azimliyim diye mi gödnerdiler acaba 1520 defa yapınca heheh :)
Kızlar carte dor kitapçık gibi mi yoksa normal kitap boyutunda mı kaç sayfa acaba :44:
[ı]valla şekerim gayet gösterişli büyük bir kitap yollamışlar ama bence içindekiler pek içe yaramaz :26:[/ı]
sendeki azmi cart dor bile farketti.bu bize taktik olsun canım ,azimle bezdirip numune alabiliriz diğerlerinden de
canım ne zaman geldi kitabın?bende kazandım ama ne zaman gelir bilmiyorum....
teşekkürler canımcanım cosmotürk te herhangi bir ürüne tıklayıp form doldururken hangisini istediğini soruyor. 3 ünden birini seçiyorsun zaten.
teşekkür ederim canım :80:valla şekerim gayet gösterişli büyük bir kitap yollamışlar ama bence içindekiler pek içe yaramaz :26:
benim carte dor da geldi şimdi en arkadaki sos tarifleri işe yarar bi tek dondurma alsam direk yerim ne uğraşcam farifle filan
bu hafta çok durgun geçti kargocu bize uğramaz oldu:18:
cnm sıkıldıı
hani kargocu amca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?