bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

özür dıleım canım omo verılmştı diye yazayım dedım bırdaha dikkat ederım

aynen banada geldi mail ne kazandığım yazmıodu ama katılmıştım sitedeki bi uygulamaya yeni saf pamuk bezden göndercekler herh.

bu arada mng den msj geldi nerden numune gelio yazmıo ama mng nereyle çalışıo bilen var mı????

arkadaşlar pınar labnenin sorusu çıkmış.

PINAR LABNENİN İÇİNDE ......,....... VE ............ BULUNMAKTADIR....

CEVABI BULAMADIM.BİLEN VAR MI?

bana baby stardan bez numunesi getirmişti mng kargo istediysen o dur belki:79::79::79:

lansinoh tan numune istemiştim şimdi geldi göğüs pedleri mükemmel görünüo ben bebedordan almıştım pişman oldum şimdi keşke lansinoh alsaymışım hem kalın hem yapışkanlı 2 süt saklama poşeti bi numune krem bide broşür yollamışlar ptesi yollamıştım daha bilgilerimi

bana niye gelmiyo acaba bu lansinoh ve diğer bebek ürünleriyle ilgili numuneler sadece baby star geldi milupa,hero baby,lansinoh...tık yok.yazık benim bebeğime

bana niye gelmiyo acaba bu lansinoh ve diğer bebek ürünleriyle ilgili numuneler sadece baby star geldi milupa,hero baby,lansinoh...tık yok.yazık benim bebeğime

milupa bana da gelmiodu meğerse adresi eksik yazmışım mail attım sordum bana ndn gelmio die size yolladık ama sanırım kargoda sorun çıktı adresiniz bu mu die yazmışlar bi utandıım benim yüzümden gelmiomuş meğer ama bi hafta içinde gönderdiler sende bilgilerini güncelle bebeği olmayanlara bile gelio sor yaz iste göndermek onlara kalmış

Kanka Kanunu

How I Met Your Mother'ın sevilen karakteri Barney, kankalığın kitabını yazdı!
Barney'in erkek-kadın ilişkileri ve hayat hakkında öğreneceğiniz çok şey var. The New York Times En Çok satanlar listesine giren Kanka Kanunu CNBC-e Dergi şubat sayısı ile hediye edilmiş, henüz ay ortasında tükenmişti. Kitabı edinemeyen okurların yoğun isteği üzerine son 100 kitap testi en az hata ile çözen ilk 100 kişiye hediye edilecek.
How I Met Your Mother - Kanka Kanunu

canım bende yolladım gelmedı sen neler yazdın da geldı stres yaptımmm artıkkk

eveeeet siftahı yapmış bulunmaktayımmm

2 adet baby star bezim geldi kızıma az önce

daha dün istemiştim bu gün kapıda şok oldum valla

Son düzenleme:

güle güle kullan cnm

deniyince bgilendr bizide

Daha öncede denemiştim zaten ben evy baby kullanıyorum üstüne tanımam bi kere müthiş kokuyo ve sıfır pişik

Teşekkürler bu arada

Son düzenleme:

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…