yeni bir bez çıkarmışlar
ondan gelicek sanırım
banada geldi mail
tşkrler
geçen sene lacost un ayakkabılarıı fiyaskoydu
bakalım bu seneninkiler nasıll:)))))
bu aradaa BAYANLARRRRRRRRR.............
FACEEE KAMPANYALARI PAYLAŞMIYORUZ...........................
AKSİ TAKTİRDE TOPİK KAPATILICAK
UYARILARI DİKKATE ALIN LÜTFEN....
Kızlar Huggies ten mail geldi
Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.
İlginize teşekkürler...
die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettimbebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi
aynen banada geldi mail ne kazandığım yazmıodu ama katılmıştım sitedeki bi uygulamaya yeni saf pamuk bezden göndercekler herh.
bu arada mng den msj geldi nerden numune gelio yazmıo ama mng nereyle çalışıo bilen var mı????
lansinoh tan numune istemiştim şimdi geldi göğüs pedleri mükemmel görünüo ben bebedordan almıştım pişman oldum şimdi keşke lansinoh alsaymışım hem kalın hem yapışkanlı 2 süt saklama poşeti bi numune krem bide broşür yollamışlar ptesi yollamıştım daha bilgilerimi
bana niye gelmiyo acaba bu lansinoh ve diğer bebek ürünleriyle ilgili numuneler sadece baby star geldi milupa,hero baby,lansinoh...tık yok.yazık benim bebeğime
canım bende yolladım gelmedı sen neler yazdın da geldı stres yaptımmm artıkkklansinoh tan numune istemiştim şimdi geldi göğüs pedleri mükemmel görünüo ben bebedordan almıştım pişman oldum şimdi keşke lansinoh alsaymışım hem kalın hem yapışkanlı 2 süt saklama poşeti bi numune krem bide broşür yollamışlar ptesi yollamıştım daha bilgilerimi
eveeeet siftahı yapmış bulunmaktayımmm
2 adet baby star bezim geldi kızıma az önce
daha dün istemiştim bu gün kapıda şok oldum valla
Bu arada bu kanka olayını ben yapamadım linke tıklıyınca bişi olmuo
eveeeet siftahı yapmış bulunmaktayımmm
2 adet baby star bezim geldi kızıma az önce
daha dün istemiştim bu gün kapıda şok oldum valla
Dockers'tan bisiklet kazanma şansı
Bu özel bisikleti kazanmak için Dockers bültenine üye olabilirsiniz.
10 Nisan'a kadar formu dolduran herkes bisiklet çekilişine katılmaya hak kazanıyor.
DOCKERS® VE JOHNNY LOCO İŞBİRLİĞİ
Kanka Kanunu
How I Met Your Mother'ın sevilen karakteri Barney, kankalığın kitabını yazdı!
Barney'in erkek-kadın ilişkileri ve hayat hakkında öğreneceğiniz çok şey var. The New York Times En Çok satanlar listesine giren Kanka Kanunu CNBC-e Dergi şubat sayısı ile hediye edilmiş, henüz ay ortasında tükenmişti. Kitabı edinemeyen okurların yoğun isteği üzerine son 100 kitap testi en az hata ile çözen ilk 100 kişiye hediye edilecek.
How I Met Your Mother - Kanka Kanunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?