• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

arkadaslar yiğenim için milupa numunesi istiyorum benı yonlendırımısınız lütfeeeeeeeeeeennn
Birde omoya nasıl katılınıyor??

kızlarrrrr OLAY kremim hala gelmedi ne yapayım şimdi ben ya benim gibi gelmeyen hala var mı

daha önce cevap verildimi bilmiyorum ama ben seni kısaca aydınlatayım:) bazı firmalar var onların sitelerindeki iletişim formunu dolduruyosun mesaj bölümünede ürünlerinizi denemek istiyorum numune gönderirmisiniz gibi bişey yazıyosun. bana şimdiye kadar bioblas deracine doğadan ve bioderden geldi. daha sonra sana mail atıp adres bilgilerini istiyolar. tabi diğer taraftan burayı takip etmeye devam et;)
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :71:

kızlar kımse yok mu doğadan çayım geldı.... hemen komşulara ikram ettım 6 tanesı bitti bıle
herkesss beyendıııı(belkı ikram ettım dıyedır ha ne dersınızzz)ama ben gerçekten beyendım doğanın lımonlu çayını yeşil olanı 2 fıncan ıçıyordum:64:

kızlar merhaba banada milupa geldi böyle birşey olduğunu bilmiyordum ama hamilelik hesaplama için girmiştim bir baktım eve ürünler geldi eşimde şaşırdı bebek çok istedği için sen kesin hamilesin bana söylermiyorsun dedi hatta... Bu topiğide yeni gördüm... peki omoyu doğadanı nasıl yolluyorlar kızlar ne yapmak gerekiyor...

Back
X