- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 38
canım boşuna uğraşma yoğunluktan dolayı durdurulmuş orayıda iflas ettirdik![]()
evetttt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım boşuna uğraşma yoğunluktan dolayı durdurulmuş orayıda iflas ettirdik![]()
banada sonunda kühneden salata sosum geldi :) sonunda yaa 1 ay oldu nerdeysep yaşasıın Kühneeeeeeeeeeee
![]()
teşekkürler canım :79:sen de güle güle kullan canım tam da deterjan bitmişti ewde süper oldu![]()
bana da güllü yeşil çay yollamışlar bende çok beğendim buram buram gül kokuyorkızlar kımse yok mu doğadan çayım geldı.... hemen komşulara ikram ettım 6 tanesı bitti bıle
herkesss beyendıııı(belkı ikram ettım dıyedır ha ne dersınızzz)ama ben gerçekten beyendım doğanın lımonlu çayını yeşil olanı 2 fıncan ıçıyordum![]()
İlk kargo gelmiş ya gerisi de gelir artıkilk kargom milupadan geldi. devamı gelir inşallah![]()
canım takipte kal belki tekrar başlatırlarevetttt![]()
![]()
![]()
Canım doğadanın internet sitesine girip ahşap kutu kazanmak isteyenler bölümü var ordan üye olabilirsin.kızlar merhaba banada milupa geldi böyle birşey olduğunu bilmiyordum ama hamilelik hesaplama için girmiştim bir baktım eve ürünler geldi eşimde şaşırdı bebek çok istedği için sen kesin hamilesin bana söylermiyorsun dedi hatta... Bu topiğide yeni gördüm... peki omoyu doğadanı nasıl yolluyorlar kızlar ne yapmak gerekiyor...
Canım doğadanın internet sitesine girip ahşap kutu kazanmak isteyenler bölümü var ordan üye olabilirsin.
Yeni ürün çıkınca denemeleri için üyelerine gönderiyorlarmış.
Müşteri Hizmetlerinde ki formu doldurup numune ürün istediğini de belirtebilirsin.:93:
çok teşekkür ederim cnm sağol.. takipteyim artık... annebebek kulubü diye bir site bedava kitap veriyordu hamilelik ve bebekle ilgili ilgilenenler bi baksın devam ediyormu bilmiyorum ama ...
annenin falan yokmu telefonu verseydin yada eşin varsa onun işyerini yaz işte kafana göre arıycaklar sanki :))
sesudan ağda bandı seti kazananlar, paketiniz elinize ulaştımı acaba.bana hala gelmedide nerdeyse 1 ay oldu..:26:
Arkadaşlar faceye ikiler moda yazın elbisenizi seçip yollayıp,arkadaş davet edin hediye var..
Kızlar Huggies ten mail geldi
Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.
İlginize teşekkürler...
die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettimbebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi
![]()
Kızlar Huggies ten mail geldi
Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.
İlginize teşekkürler...
die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettimbebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi
![]()