• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

sen de güle güle kullan canım tam da deterjan bitmişti ewde süper oldu:32:
teşekkürler canım :79:

kızlar kımse yok mu doğadan çayım geldı.... hemen komşulara ikram ettım 6 tanesı bitti bıle
herkesss beyendıııı(belkı ikram ettım dıyedır ha ne dersınızzz)ama ben gerçekten beyendım doğanın lımonlu çayını yeşil olanı 2 fıncan ıçıyordum:64:
bana da güllü yeşil çay yollamışlar bende çok beğendim buram buram gül kokuyor :1:

ilk kargom milupadan geldi. devamı gelir inşallah:66:
İlk kargo gelmiş ya gerisi de gelir artık :42:Kampanyaları takip etmeye devam :52:

canım takipte kal belki tekrar başlatırlar :64:

kızlar merhaba banada milupa geldi böyle birşey olduğunu bilmiyordum ama hamilelik hesaplama için girmiştim bir baktım eve ürünler geldi eşimde şaşırdı bebek çok istedği için sen kesin hamilesin bana söylermiyorsun dedi hatta... Bu topiğide yeni gördüm... peki omoyu doğadanı nasıl yolluyorlar kızlar ne yapmak gerekiyor...
Canım doğadanın internet sitesine girip ahşap kutu kazanmak isteyenler bölümü var ordan üye olabilirsin.:34:
Yeni ürün çıkınca denemeleri için üyelerine gönderiyorlarmış.:46:
Müşteri Hizmetlerinde ki formu doldurup numune ürün istediğini de belirtebilirsin.:93:

bu sitelerin bi riski yok di mi kızlar biraz saçma soru oldu ama aklıma takıldı herhangi bir sorun yaşan var mı aranızda bu sitelerle ilgili??

Canım doğadanın internet sitesine girip ahşap kutu kazanmak isteyenler bölümü var ordan üye olabilirsin.:34:
Yeni ürün çıkınca denemeleri için üyelerine gönderiyorlarmış.:46:
Müşteri Hizmetlerinde ki formu doldurup numune ürün istediğini de belirtebilirsin.:93:

çok teşekkür ederim cnm sağol.. takipteyim artık... annebebek kulubü diye bir site bedava kitap veriyordu hamilelik ve bebekle ilgili ilgilenenler bi baksın devam ediyormu bilmiyorum ama ...

çok teşekkür ederim cnm sağol.. takipteyim artık... annebebek kulubü diye bir site bedava kitap veriyordu hamilelik ve bebekle ilgili ilgilenenler bi baksın devam ediyormu bilmiyorum ama ...

baktım canım ama ev telefonu mecburi bende de yok alamadım maalesef

annenin falan yokmu telefonu verseydin yada eşin varsa onun işyerini yaz işte kafana göre arıycaklar sanki :))

annenin falan yokmu telefonu verseydin yada eşin varsa onun işyerini yaz işte kafana göre arıycaklar sanki :))

kendi sitelerine yazdım ev tel yoksa 1234567 yazın gönderin dediler annelik akademisi bebeğim kitabını aldım kargo 4.90 mıs ama kitabın değeri 20 lira güzel bi uygulama yani. yine de senin önerilerin için de sağol:86:

paylaşımlar için teşekkürler kızlar
elimden geldiğince katılıyorum
tüm bunlardan nasıl haberiniz oluyor anlamış değilim,maşallah size:nazar::86:
nereye katıldım unuttum valla paso adres neyim yazdım bi yerlere
başımıza iş açılmasa bari:60:

Arkadaşlar faceye ikiler moda yazın elbisenizi seçip yollayıp,arkadaş davet edin hediye var..

Kızlar Huggies ten mail geldi

Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.

İlginize teşekkürler...

die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettim :D bebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi :D

Arkadaşlar facbookta havanı seç diye yazın ödüllü yarışması var.akmina maden suyu yeni ürün çıkardı elmalı ve limonlu reklamları var.ilgilenenler yarışmaya katılsın derim ben katıldım artık şans meselesi

Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.

İlginize teşekkürler...

die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettim :D bebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi :D

ewet banada gelmiş geçen ay sanırım katılmıştık bebek bezi hediyeli anketi vardı :)

İlginize teşekkürler...

bana da geldi canım huggies yeni bez çıkarmış sanırım onun numunesi gelecek

bu arada OLAY krem hala gelmedi ya :2:

Back
X