• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Saç burçdaşım benim :1:Katılım şartlarına baktım şöyle ;

Katılımcılar, Biolage’ın Facebook Hayran Sayfasına girip “hemen öğren” kısmını tıklayarak testi tamamlayıp, iletişim bilgilerini belirterek işbu aktiviteye katılabilirler. Her gün testi ileten 1.,11.,21.,31.,41.,51.,61.,71.,81.,91.,101.,111.,121.,131.,141. kişilere uygulamanın sonucunda kendisine uygun çıkan Biolage ürünü hediye olarak gönderilecektir.
Her katılımcının uygulamaya katılım hakkı sınırsızdır. Ancak bir kişi birden fazla ödül kazanamaz. Aktivite süresince, her hafta test sonucunu ileten 105 kişiye testin sonucuna göre kendisine uygun Biolage ürünü gönderilecektir. "Biolage Saç Burcunu Söylüyor" Advergame'ı 04/04/2011 tarihinde başlayacak ve toplam 6 hafta süreyle yapılacaktır. Her hafta, Pazar günü ürün kazanan 105 kişi ilan edilecek. 6 hafta boyunca toplam 630 kişi hediye kazanacaktır.
yani testi her gün paylaşmamız gerekiyor sayfamızda? öyle anladım:26:

yaa şu hero baby bana neden yollamıyoo yaa 1 ay oldu bebeğim 3 aylık oldu:26:acaba 5.ay da falan mı yollucak milupa gibi gerçi benim bebiş şuan bunları yiyemez:45:

valla bende nerdeyse 1aydan çok oldu nerdeyse unutmuştum :)cep telefonuma üyelik bilgilerimi güncelleyerek numune alabilirsiniz diye bir mesaj geldi onu dayaptım gelen giden olmadı bende tekrar mesajı hatırlatarak tekrar numune istediğimi söyledim.anca geldi.sende tekrar bili güncellemesi yap istersen.

yani testi her gün paylaşmamız gerekiyor sayfamızda? öyle anladım:26:
Her gün testi ileten 1.,11.,21.,31.,41.,51.,61.,71.,81.,91.,101.,111.,1 21.,131.,141. kişilere uygulamanın sonucunda kendisine uygun çıkan Biolage ürünü hediye olarak gönderilecektir.

Pazara kadar her gün katılabiliyoruz katılıncada duvarda paylaşmış oluyoruz :42:

sesudan ağda bandı seti kazananlar, paketiniz elinize ulaştımı acaba.bana hala gelmedide nerdeyse 1 ay oldu..:26:

Son düzenleme:
tagleme albümünü anlamadım,hangi fotoyu tagleyeceğiz sayfadaki fotoyumu?bende tagleme çıkmıyor?

daha bi tane bile kargo gelmedi :5::5: siftahı yapsam bende biriktiricem:60::60:

:60::60::60:

allah kargocuyu evinden eksik etmiye emiiiiiii:60::60::60:

dk başı zilin çalaa

kapının önünde paketler bul

innnnnnn

şallllllllllllllll

laaaaaaahh:27::52::52::52::60:

kızlar yaw bu numuneleri nasıl kazanıoruz biri beni aydınlatsın 500 küsür sayfa var o kadarını okuyamadım:43:

cnm bu sayfayı takip et her günn :)

ancak öylee anlayabilirsin;)

500 sayfayıı okusann saatlerini alır:)

tagleme albümünü anlamadım,hangi fotoyu tagleyeceğiz sayfadaki fotoyumu?bende tagleme çıkmıyor?

sayfayı beğenince fotoğraflara girin albümden boş olan resmi etiketleyip altına isminizi yazın zaten herşey yazıo sayfasında :)

Arkadaşlar Unilever den şöyle bir e mail gelmiş.

1 Nisan - 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında 5 TL'lik Cif, Domestos veya Sunlight Cif alın;
fiş numaranızı, adınızı, soyadınızı ve adresinizi kısa mesajla 7273'e yollayın,
60 gün boyunca hergün verilecek 60 muhteşem hediyeden birine sahip olma şansını yakalayın.
Toplam 3600 hediye

king çay seti
king ütü
king narenciye sıkacağı
king ekmek kızartma makinesi
king el blenderi
king şarjlı el süpürgesi

Kazanılan hediyenin verilebilmesi için kasa fişinin aktivite sonunda ibraz edilmesi gerekir.
nasıl mail attınızda boyle bır yanıt geldı canım

kızlar yaw bu numuneleri nasıl kazanıoruz biri beni aydınlatsın 500 küsür sayfa var o kadarını okuyamadım:43:

daha önce cevap verildimi bilmiyorum ama ben seni kısaca aydınlatayım:) bazı firmalar var onların sitelerindeki iletişim formunu dolduruyosun mesaj bölümünede ürünlerinizi denemek istiyorum numune gönderirmisiniz gibi bişey yazıyosun. bana şimdiye kadar bioblas deracine doğadan ve bioderden geldi. daha sonra sana mail atıp adres bilgilerini istiyolar. tabi diğer taraftan burayı takip etmeye devam et;)

Haftasonu ravii'den gömlek kazandım.Milupadan ilk kaşığım seti geldi..Faceden osis türkiyeyi beğenin anket var..Kayranın anketi var.Oriflame ankarayı beğenin..

Merhaba arkadaslar bende yeni katıldım:)
Şuan güncel olan yarısmalar ve kampanyalar neler var katılabılecegım??
birde omoya nasıl katılabılırım ??

Merhaba
Bir kez daha şu bilgiyi paylaşmak istiyorum Facebook vb. kampanyalarda ilgili kampanya sayfasına bizim bu başlığa link bırakamıyorsanız burada paylaşmayın ! Aşağıdaki şekilde paylaşım yapmanızı rica edeceğim aksi takdirde bu tür kampanyalarınıza ait mesajları sileceğim.

Kadınlar Kulübü

Bedava Numuneler / Kampanyalar Paylaşım

http://www.kadinlarkulubu.com/indir...589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html

Bu bu konudaki son hatırlatmamdır ısrarla facebook kampanyalarını yazıyorsunuz buyrun yazın...

Başlık kapanınca bizi sakın sorumlu tutmayın ...

ya arkadaslar körmüsünüz artık kızdım bende uyarıları okusanız ya kapancak gene topic ya biraz dikkatli olun

Back
X