• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

kızlar dün migrosa gittim kiosklarda cek yazdıramadım yaa:((
orda da onlardan anlayan bi allahın kulunu bulamadım
sms bölüme şifremi girdim tebrikler cekinizi alabilirsiniz dedi ama cek felan cıkmadı beceremedim yanii siz nasıl yaptını bi anlatın yaaaaaa:((

daha önce bende migrostan çek kullandım çeki alabilirsiniz dediyse vermek zorunda keşke ordaki görevlilere söyleyeydiniz

su an katılabilecegimiz baska bi kampanya anket yokmuki? facebooktan olmasın ama bende acılmıyorda işyerinde

kızlar bugün omolarım geldi :66::64::62:resim yüklemeyi beceremedim kimse de yardımcı olmadı :50:

Yuva maya yarışmasının sonuçları açıklanmış.
Yuva maya 3. Yarışma kazananlar ;

yarışmamızda ;

1) fatih kara - ekmek yapma makinesi, 11g yuva ınstant kuru maya

2) sevdiye akmeşe - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

3) hüsniye şentürk - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

4) özlem başaran - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

5) funda güven taş - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

6) esen sapmaz kesici - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

7) gamze akincioglu - ekmek yapma makinesi, 11g yuva ınstant kuru maya

8) zemzem benli - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

9) nezaket ergün önder - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

10) orhan gültekin - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

11) fatma avcı - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya

12) elifsema uzunoğlu - ekmek yapma makinesi, 11g yuva ınstant kuru maya

kazanmışlardır.
Ben yokum :50:bizden kazanan var mı ???

çıksa dişimi kırıcam yok yok yok

daha önce bende migrostan çek kullandım çeki alabilirsiniz dediyse vermek zorunda keşke ordaki görevlilere söyleyeydiniz

yaa hep eşimin yüzünden bak kimse bilmiyo sen nete güvenme öyle bişey yokmuş felan deyip beni vazgecirdi orda da sordum bi iki kişye ben billmiyorum deyip çıktılar kim biliyo onu söyleyin diyorum onuda bilmiyoruz diyolar

kızlar yaw bu numuneleri nasıl kazanıoruz biri beni aydınlatsın 500 küsür sayfa var o kadarını okuyamadım:43:

Kızlar yeni kampanya haberim var :66:
Facebook da BIOLAGE sayfasında saç burcunuzu öğreniyorsunuz.Pazar günü kazanan 10 kişi belli oluyor.Saç burcunuza göre saçınıza uygun ürünler kazanıyorsunuz.:52:

merhaba bende kısa bir süredir bu bölümü takip ediyorum.bu gün hero baby numune göndermiş banada.numune dediğime bakmayın paketler neredeyse tam boy.1 kavanoz pirinçli kabak çorbası bir kutu ballı sütlü irmikli kahvaltı ve bir paket ülker bebe bisküvisi vardı.bebeği olan hanımlara duyurulur

banada sonunda kühneden salata sosum geldi :) sonunda yaa 1 ay oldu nerdeyse :Pp yaşasıın Kühneeeeeeeeeeee :27:

merhaba bende kısa bir süredir bu bölümü takip ediyorum.bu gün hero baby numune göndermiş banada.numune dediğime bakmayın paketler neredeyse tam boy.1 kavanoz pirinçli kabak çorbası bir kutu ballı sütlü irmikli kahvaltı ve bir paket ülker bebe bisküvisi vardı.bebeği olan hanımlara duyurulur

bebeğin afiyetle yesin :emir_bebek:

Kızlar yeni kampanya haberim var :66:
Facebook da BIOLAGE sayfasında saç burcunuzu öğreniyorsunuz.Pazar günü kazanan 10 kişi belli oluyor.Saç burcunuza göre saçınıza uygun ürünler kazanıyorsunuz.:52:

testi yaptım,balık çıktılar:69: nasıl kazanabiliyormuşuz ürünleri?

Arkadaşlar Unilever den şöyle bir e mail gelmiş.

1 Nisan - 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında 5 TL'lik Cif, Domestos veya Sunlight Cif alın;
fiş numaranızı, adınızı, soyadınızı ve adresinizi kısa mesajla 7273'e yollayın,
60 gün boyunca hergün verilecek 60 muhteşem hediyeden birine sahip olma şansını yakalayın.
Toplam 3600 hediye

king çay seti
king ütü
king narenciye sıkacağı
king ekmek kızartma makinesi
king el blenderi
king şarjlı el süpürgesi

Kazanılan hediyenin verilebilmesi için kasa fişinin aktivite sonunda ibraz edilmesi gerekir.

testi yaptım,balık çıktılar:69: nasıl kazanabiliyormuşuz ürünleri?
Saç burçdaşım benim :1:Katılım şartlarına baktım şöyle ;

Katılımcılar, Biolage’ın Facebook Hayran Sayfasına girip “hemen öğren” kısmını tıklayarak testi tamamlayıp, iletişim bilgilerini belirterek işbu aktiviteye katılabilirler. Her gün testi ileten 1.,11.,21.,31.,41.,51.,61.,71.,81.,91.,101.,111.,121.,131.,141. kişilere uygulamanın sonucunda kendisine uygun çıkan Biolage ürünü hediye olarak gönderilecektir.
Her katılımcının uygulamaya katılım hakkı sınırsızdır. Ancak bir kişi birden fazla ödül kazanamaz. Aktivite süresince, her hafta test sonucunu ileten 105 kişiye testin sonucuna göre kendisine uygun Biolage ürünü gönderilecektir. "Biolage Saç Burcunu Söylüyor" Advergame'ı 04/04/2011 tarihinde başlayacak ve toplam 6 hafta süreyle yapılacaktır. Her hafta, Pazar günü ürün kazanan 105 kişi ilan edilecek. 6 hafta boyunca toplam 630 kişi hediye kazanacaktır.

yaa şu hero baby bana neden yollamıyoo yaa 1 ay oldu bebeğim 3 aylık oldu:26:acaba 5.ay da falan mı yollucak milupa gibi gerçi benim bebiş şuan bunları yiyemez:45:

Back
X