• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

haggiesten banada geldi msj biraz çok gönderseler bari,gerçi prima kullanıyorum ama denemiş olurum.olay krem banada gelmedi hala mail falanmı atsak:

arkadaşlar az önce carte d'orun sayfasındaki yarışmaya girdim.yarışma sonunda tebrikler kazandınız diyordu.iletişim bilgilerimi isteyen bir sayfa çıktı.yazdım gönderdim.ne oldu şimdi anlayamadım.....:18::18::18:

Kızlar Huggies ten mail geldi

Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.

İlginize teşekkürler...

die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettim :D bebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi :D

bana da geldi bez için kampanya vardı sanırım onu gönderecekler

paylaşımlar için teşekkürler kızlar
elimden geldiğince katılıyorum
tüm bunlardan nasıl haberiniz oluyor anlamış değilim,maşallah size:nazar::86:
nereye katıldım unuttum valla paso adres neyim yazdım bi yerlere
başımıza iş açılmasa bari:60:

aynı ben:60::60::60::60::60:

locosa bi bakın formu dolduran her 50.kişiye ayakkabı veriyolarmiş:2:
persilin sitesindede oyna ve kazan diye gıcık bi oyun var ödülü ne bilmiyorum ama:97:

doğadan büyülü bohça yeşil çay- güllü göndermiş.:46: hemde orjınal boy..:62:

zaten doğadan ürünlerini kullanıyordum bundan sonrada doğadan kullanırım ve tavsiye ederim.

Kızlar Huggies ten mail geldi

Huggies'den kazandığınız hediyeyi size ulaştırmamız için, linki tıklayarak iletişim bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyoruz.

İlginize teşekkürler...

die.. aranızdan gelen varmı böyle bir mail? ne hediyesi kazandım acaba ya çok merak ettim :D bebeğim bile yok ama olsun olan birine bnde hediye ederim hihi :D

yeni bir bez çıkarmışlar

ondan gelicek sanırım

banada geldi mail

locosa bi bakın formu dolduran her 50.kişiye ayakkabı veriyolarmiş:2:
persilin sitesindede oyna ve kazan diye gıcık bi oyun var ödülü ne bilmiyorum ama:97:

tşkrler

geçen sene lacost un ayakkabılarıı fiyaskoydu

bakalım bu seneninkiler nasıll:)))))

bu aradaa BAYANLARRRRRRRRR.............

FACEEE KAMPANYALARI PAYLAŞMIYORUZ...........................

AKSİ TAKTİRDE TOPİK KAPATILICAK

UYARILARI DİKKATE ALIN LÜTFEN....

Back
X