bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

yani testi her gün paylaşmamız gerekiyor sayfamızda? öyle anladım:26:

yaa şu hero baby bana neden yollamıyoo yaa 1 ay oldu bebeğim 3 aylık oldu:26:acaba 5.ay da falan mı yollucak milupa gibi gerçi benim bebiş şuan bunları yiyemez

valla bende nerdeyse 1aydan çok oldu nerdeyse unutmuştum :)cep telefonuma üyelik bilgilerimi güncelleyerek numune alabilirsiniz diye bir mesaj geldi onu dayaptım gelen giden olmadı bende tekrar mesajı hatırlatarak tekrar numune istediğimi söyledim.anca geldi.sende tekrar bili güncellemesi yap istersen.

yani testi her gün paylaşmamız gerekiyor sayfamızda? öyle anladım:26:
Her gün testi ileten 1.,11.,21.,31.,41.,51.,61.,71.,81.,91.,101.,111.,1 21.,131.,141. kişilere uygulamanın sonucunda kendisine uygun çıkan Biolage ürünü hediye olarak gönderilecektir.

Pazara kadar her gün katılabiliyoruz katılıncada duvarda paylaşmış oluyoruz

sesudan ağda bandı seti kazananlar, paketiniz elinize ulaştımı acaba.bana hala gelmedide nerdeyse 1 ay oldu..:26:

Son düzenleme:
tagleme albümünü anlamadım,hangi fotoyu tagleyeceğiz sayfadaki fotoyumu?bende tagleme çıkmıyor?

daha bi tane bile kargo gelmedi siftahı yapsam bende biriktiricem

allah kargocuyu evinden eksik etmiye emiiiiiii

dk başı zilin çalaa

kapının önünde paketler bul

innnnnnn

şallllllllllllllll

laaaaaaahh

kızlar yaw bu numuneleri nasıl kazanıoruz biri beni aydınlatsın 500 küsür sayfa var o kadarını okuyamadım

cnm bu sayfayı takip et her günn :)

ancak öylee anlayabilirsin

500 sayfayıı okusann saatlerini alır:)

tagleme albümünü anlamadım,hangi fotoyu tagleyeceğiz sayfadaki fotoyumu?bende tagleme çıkmıyor?

sayfayı beğenince fotoğraflara girin albümden boş olan resmi etiketleyip altına isminizi yazın zaten herşey yazıo sayfasında :)

nasıl mail attınızda boyle bır yanıt geldı canım

kızlar yaw bu numuneleri nasıl kazanıoruz biri beni aydınlatsın 500 küsür sayfa var o kadarını okuyamadım

daha önce cevap verildimi bilmiyorum ama ben seni kısaca aydınlatayım:) bazı firmalar var onların sitelerindeki iletişim formunu dolduruyosun mesaj bölümünede ürünlerinizi denemek istiyorum numune gönderirmisiniz gibi bişey yazıyosun. bana şimdiye kadar bioblas deracine doğadan ve bioderden geldi. daha sonra sana mail atıp adres bilgilerini istiyolar. tabi diğer taraftan burayı takip etmeye devam et

Haftasonu ravii'den gömlek kazandım.Milupadan ilk kaşığım seti geldi..Faceden osis türkiyeyi beğenin anket var..Kayranın anketi var.Oriflame ankarayı beğenin..

Merhaba arkadaslar bende yeni katıldım:)
Şuan güncel olan yarısmalar ve kampanyalar neler var katılabılecegım??
birde omoya nasıl katılabılırım ??

Bu bu konudaki son hatırlatmamdır ısrarla facebook kampanyalarını yazıyorsunuz buyrun yazın...

Başlık kapanınca bizi sakın sorumlu tutmayın ...

ya arkadaslar körmüsünüz artık kızdım bende uyarıları okusanız ya kapancak gene topic ya biraz dikkatli olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…