bende baktım omo yine çıkmamış bana bari bugün çıksın çünkü bugün benim doğum günüm
nice yıllara sağlıkla mutlulukla inşallah canım
Merhaba
IDC kampanyası yoğun talep üzerine bugünlük kapatılmıştır. Gelişmleri buradan sizlerle paylaşacağım.
bana neden kimse cvp vermiyo:26::26:
hey maşşşallah girdiğimiz yeri kurutuyoruz
Kızlar bugün omolarım geldiresim yüklemeyi beceremedim kimse de yardımcı olmadı
Yuva maya yarışmasının sonuçları açıklanmış.
Yuva Maya 3. Yarışma Kazananlar ;
Yarışmamızda ;
1) Fatih Kara - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya
2) Sevdiye Akmeşe - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
3) Hüsniye Şentürk - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
4) Özlem Başaran - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
5) Funda GÜVEN TAŞ - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
6) Esen Sapmaz Kesici - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
7) Gamze Akincioglu - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya
8) Zemzem BENLİ - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
9) Nezaket ERGÜN ÖNDER - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
10) Orhan Gültekin - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
11) Fatma Avcı - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
12) Elifsema Uzunoğlu - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya
Kazanmışlardır.
Ben yokumbizden kazanan var mı ???
formu doldurabildiniz mi bende sorun çıkıyo dolduramadım
Güle güle kullannnn
tabikiii bende kazanamışımmm
grafik ekleden eklemeyi denedin mi? sanki değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?