bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Merhaba
IDC kampanyası yoğun talep üzerine bugünlük kapatılmıştır. Gelişmleri buradan sizlerle paylaşacağım.

Visa Visa Ipad Kampanyası çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül

250 adet Apple iPad 3G (16 GB Wi-fi)

Söz konusu tarihler arasında kampanyaya katılma taahhüdü veren bankalardan; Albaraka Türk katılım Bankası A.Ş., Asya Katılım Bankası A.Ş., Denizbank A.Ş., Finansbank A.Ş., T. Garanti Bankası A.Ş., Türkiye Halk Bankası A.Ş., T. İş Bankası A.Ş., Türk Ekonomi Bankası A.Ş., T. Vakıflar Bankası T.A.O., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş’den alınmış Visa temassız özellikli kartları ile tek seferde 10 TL ve katları tutarında (her 10 TL’ye bir çekiliş hakkı) yurtiçi temassız alışveriş yapan bireysel ve ticari müşterilere tek seferde yaptıkları 10 TL’lik her türlü alışverişleri için bir çekiliş hakkı verilecektir ve katılımcılar için herhangi bir çekiliş hakkı sınırlaması olmayacaktır. Temassız kartlar ile tek seferde en fazla 35 TL değerinde alışveriş yapılabilmektedir.

http://visa.com.tr/tr/alt%C4%B1n_d%C3%BCnya/kampanyalar/kampanyalar/kat%C4%
01.04.2011
31.05.2011
24.06.2011
Akşam, 01.07.2011

Katılımcılar kampanyaya katılmakla kazananlar ilanında isim, soyisim ve şehrinin işbu kampanya ile ilgili olarak Visa tarafından her türlü medyada kullanılmasına ve yayınlanmasına muvafakat ederler. Visa’nın bu kullanımlarla ilgili herhangi bir bedel ödeme yükümlülüğü de bulunmamaktadır. Asıl ve yedek talihlilere posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. Asıl talihliler için son başvuru süresi 16.07.2011, yedek talihliler için son başvuru süresi 31.07.2011’dir. Başvuru adresi ve iletişim bilgileri kazananlar ilanında yer alacaktır. Çekilişe katılanlar birden fazla hediye kazanamazlar. Hediyeler, değiştirilemez ve nakde çevrilemez. Armağanın teslimi sırasında doğacak olan ÖTV ve KDV hariç vergiler ve diğer yasal yükümlülükler kazanan talihliye aittir. 18 yaşından küçükler, Visa Europe İstanbul Ofisi, TSM Danışmanlık, Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları çekilişe katılamazlar ve katılsalar dahi ödül alamazlar.

Visa Ipad Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 17.03.2011 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99 / 664-2522

Finansbank Finansbank Mobil Bankacılık iPad kazandırıyor! çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül

10 adet iPad 16 GB WİFİ+3G

Kampanya döneminde Finansbank Cep Şubesi veya WAP Şubesi'nden hesap hareketleri ya da kredi kartı bilgilerinizi görüntüleyin, 10 iPad'den birini kazanma şansı yakalayın.

http://www.finansbank.com.tr/kampanyalar/kamp223/finansbank-mobil-bankacili
01.04.2011
01.05.2011
10.05.2011
Posta, 13.05.2011

18 yaşından küçükler katılamaz.

Finansbank Mobil Bankacılık Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 25.03.2011 tarih ve B.07.1.MPI.0.13.00.02.401.02.99-738-2782

Shell Shell'den Yılın Çekilişi! 10.000'lerce Kişiye Akaryakıt Hediye! çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül
250 adet 1 Depo Akaryakıt
500 adet 100 TL Akaryakıt
1000 adet 50 TL Akaryakıt
2000 adet 25 TL Akaryakıt
25000 adet 5 TL Akaryakıt

Kampanya döneminde tüm Club Smart üyesi Shell İstasyonlarından Club Smart Card ve Money Club Kart ile tek seferde 100TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 1 çekiliş hakkı ya da 2 defa tek seferde 50TL ve üzeri Shell Otogaz alışverişine 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.

http://www.shell.com.tr/home/content/tur/products_services/on_the_road/prom
01.04.2011
31.05.2011
09.06.2011
Güneş, 14.06.2011

Çekilişe TTS müşterileri,18 yaşından küçükler ve Shell&Turcas Petrol A.Ş çalışanları katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. Bir kişiye birden fazla hediye verilemez. Bu çekilişe iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Shell Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 21.03.2011 tarih ve B.07.I.MPI.0.13.00.02-401.02.99-683-258

Garanti Bankası Bonus'la e-ekstre talebi verin, Samsung 32" LCD TV veya wi-fi 3G iPad kazanma şansını yakalayın! çekiliş hediyeleri
Büyük Ödül
10 adet Apple Ipad-1 16 GB Wi-fi 3G
10 adet Samsung 32 LEC530F1WXTK LCD TV

Kampanya tarihleri arasında Garanti Bankası Bonus, Bonus Plus, Bonus Premium, Bonus Platinum, Forum Bonus Kart, Altın Bonus, Money Visa, Money Visa Gold, Money Visa Platinum, Shop&Miles Mastercard, Shop&Miles Mastercard Gold ve Shop&Miles Mastercard Platinum kartlar ‘dan herhangi birine sahip olan tüketicilerden (Ticari kartlar, Flexi, American Express Card'lar , Shop&Miles American Express Card'lar kampanyaya dahil değildir.) Garanti İnternet Şubesinden, 444 0 333 Alo Garanti'den veya Garanti Şubelerinden müşteri numaraları veya kart numaralarıyla kartlarına ilk kez e-ekstre tanımlatanlara ( sahip oldukları her kart başına (1) çekiliş hakkı) çekiliş hakkı verilecektir.

+ bonus ::Bonus Kampanyalar
01.04.2011
31.05.2011
06.06.2011
Radikal, 09.06.2011

Kampanya başlangıç tarihinden önce e-ekstre tanımlı kartların, kampanya tarihleri içinde e-ekstre tanımları iptal edilip yeniden tanımlanması durumunda, bu kartlar için çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bu çekilişe T.Garanti Bankası A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler, yasal yükümlülükler ve harcamalar talihliye aittir.

Garanti Bankası Bonus Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 01.04.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02–401.02.99–806–3067

tühh kaçırdım o şey her neyse ben gelene kadar bitmiş ((( C.tesi Rozim geldi kızlar, tam da regl olmuştum kullanayım deneyeyim dedim :)) Pek memnun kalmadım ben, naylonsu üst yüzeyi, ama günlük pedi fena değil gibi denemedim henüz.

Bu arada bu kadar numune istiyoruz kargo geliyor vs. bu kargo poşetlerini lütfen atmayın biriktirin. Bana ilk kargom yine Mng'den gelmişti ve o zaman üstünde poşetleri geri dönüşüm kutularına atın çocukların eğitimine katkıda bulunun yazıyordu o zamandan beri bütün poşetleri biriktiriyorum.
Kargo Posetleri Kutuya, ocuklar Okula - MNG incelerseniz sevinirim, en azından bizim de bu işe bir katkımız dokunsun istiyorum.
NOT: Kargo poşetlerini yapışkanlı kısımlarını kesiyoruz onlar geri dönüşüme girmiyormuş.

Ben bir daha Mng kargo bi şey getirdiği zaman bu biriktirdiğim poşetleri kargocuya vermeyi düşünüyorum o kutulara atsın diye.

Kızlar bugün omolarım geldi resim yüklemeyi beceremedim kimse de yardımcı olmadı

Yuva maya yarışmasının sonuçları açıklanmış.
Yuva Maya 3. Yarışma Kazananlar ;

Yarışmamızda ;

1) Fatih Kara - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

2) Sevdiye Akmeşe - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

3) Hüsniye Şentürk - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

4) Özlem Başaran - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

5) Funda GÜVEN TAŞ - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

6) Esen Sapmaz Kesici - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

7) Gamze Akincioglu - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

8) Zemzem BENLİ - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

9) Nezaket ERGÜN ÖNDER - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

10) Orhan Gültekin - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

11) Fatma Avcı - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

12) Elifsema Uzunoğlu - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

Kazanmışlardır.
Ben yokum bizden kazanan var mı ???

Güle güle kullannnn

tabikiii bende kazanamışımmm

grafik ekleden eklemeyi denedin mi? sanki değişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…