benim kide çıkmıyor...
kapatılmış sanırımm...
kızlar dün migrosa gittim kiosklarda cek yazdıramadım yaa(
orda da onlardan anlayan bi allahın kulunu bulamadım
sms bölüme şifremi girdim tebrikler cekinizi alabilirsiniz dedi ama cek felan cıkmadı beceremedim yanii siz nasıl yaptını bi anlatın yaaaaaa(
canım boşuna uğraşma yoğunluktan dolayı durdurulmuş orayıda iflas ettirdik
konuya cewap yazdığınız yerin aşağısında 'eklenti ekle' bölümü var
ordan yükleyebilirsiniz resimleriniziii
cnm bende eklenti ekle bölümü yok
kızlar bugün omolarım geldiresim yüklemeyi beceremedim kimse de yardımcı olmadı
Yuva maya yarışmasının sonuçları açıklanmış.
Yuva maya 3. Yarışma kazananlar ;
yarışmamızda ;
1) fatih kara - ekmek yapma makinesi, 11g yuva ınstant kuru maya
2) sevdiye akmeşe - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
3) hüsniye şentürk - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
4) özlem başaran - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
5) funda güven taş - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
6) esen sapmaz kesici - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
7) gamze akincioglu - ekmek yapma makinesi, 11g yuva ınstant kuru maya
8) zemzem benli - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
9) nezaket ergün önder - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
10) orhan gültekin - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
11) fatma avcı - mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, yuva maya eldiven ve önlük, 11g yuva ınstant kuru maya
12) elifsema uzunoğlu - ekmek yapma makinesi, 11g yuva ınstant kuru maya
kazanmışlardır.
Ben yokumbizden kazanan var mı ???
daha önce bende migrostan çek kullandım çeki alabilirsiniz dediyse vermek zorunda keşke ordaki görevlilere söyleyeydiniz
banada sonunda kühneden salata sosum geldi :) sonunda yaa 1 ay oldu nerdeysep yaşasıın Kühneeeeeeeeeeee
merhaba bende kısa bir süredir bu bölümü takip ediyorum.bu gün hero baby numune göndermiş banada.numune dediğime bakmayın paketler neredeyse tam boy.1 kavanoz pirinçli kabak çorbası bir kutu ballı sütlü irmikli kahvaltı ve bir paket ülker bebe bisküvisi vardı.bebeği olan hanımlara duyurulur
Kızlar yeni kampanya haberim var
Facebook da BIOLAGE sayfasında saç burcunuzu öğreniyorsunuz.Pazar günü kazanan 10 kişi belli oluyor.Saç burcunuza göre saçınıza uygun ürünler kazanıyorsunuz.
Saç burçdaşım benimtesti yaptım,balık çıktılarnasıl kazanabiliyormuşuz ürünleri?
merhaba bende kısa bir süredir bu bölümü takip ediyorum.bu gün hero baby numune göndermiş banada.numune dediğime bakmayın paketler neredeyse tam boy.1 kavanoz pirinçli kabak çorbası bir kutu ballı sütlü irmikli kahvaltı ve bir paket ülker bebe bisküvisi vardı.bebeği olan hanımlara duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?