Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baktım omo yine çıkmamış bana bari bugün çıksın çünkü bugün benim doğum günüm![]()
nice yıllara sağlıkla mutlulukla inşallah canım
Merhaba
IDC kampanyası yoğun talep üzerine bugünlük kapatılmıştır. Gelişmleri buradan sizlerle paylaşacağım.
bana neden kimse cvp vermiyo:26::26:
hey maşşşallah girdiğimiz yeri kurutuyoruz![]()
Kızlar bugün omolarım geldiresim yüklemeyi beceremedim kimse de yardımcı olmadı
Yuva maya yarışmasının sonuçları açıklanmış.
Yuva Maya 3. Yarışma Kazananlar ;
Yarışmamızda ;
1) Fatih Kara - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya
2) Sevdiye Akmeşe - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
3) Hüsniye Şentürk - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
4) Özlem Başaran - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
5) Funda GÜVEN TAŞ - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
6) Esen Sapmaz Kesici - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
7) Gamze Akincioglu - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya
8) Zemzem BENLİ - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
9) Nezaket ERGÜN ÖNDER - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
10) Orhan Gültekin - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
11) Fatma Avcı - Mavi ayıcıklı kalıp ve sarı elma kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya
12) Elifsema Uzunoğlu - Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya
Kazanmışlardır.
Ben yokumbizden kazanan var mı ???
formu doldurabildiniz mi bende sorun çıkıyo dolduramadım![]()
Güle güle kullannnn
tabikiii bende kazanamışımmm
grafik ekleden eklemeyi denedin mi? sanki değişmiş