kızlarrrrr flash flash yeni haberim var.yataş anketine katılın! her 1000inci kişiye heiye.boll şanss.inşallah kazanırsınız.
kızlar limangodan iki tane anlık hediye çeki kazandım birisi dokers ayakkabıdan 30 tlik biride normal 7 tllik tüğm alışveriş için 1 saatliğine alışveriş yapıcak olan varsa yollayım
30,00 TL Sürpriz Anlık Hediye Çeki 03.04.11 Henüz kullanılmadı
Son Kullanım Tarihi: 03.04.11 23:03
7,00 TL Sürpriz Anlık Hediye Çeki 03.04.11 Henüz kullanılmadı
kızlar dün migrosa gittim kiosklarda cek yazdıramadım yaa(
orda da onlardan anlayan bi allahın kulunu bulamadım
sms bölüme şifremi girdim tebrikler cekinizi alabilirsiniz dedi ama cek felan cıkmadı beceremedim yanii siz nasıl yaptını bi anlatın yaaaaaa(
kızlarrrrr flash flash yeni haberim var.yataş anketine katılın! her 1000inci kişiye heiye.boll şanss.inşallah kazanırsınız.
FıRsAtLaR DiYaRı MaRkA ÜrÜnLeR'İNDEKİ YARIŞMAYI Funda Sivridağ Karaca kazanmış bizden birimi o ara funda diye bi arkadaş vardı bizim konuda umarım odurr
Pazartesi günü çok güzel bir hediye dağıtacağız !
bizi takip edin lütfen ...
formu doldurabildiniz mi bende sorun çıkıyo dolduramadım
Internet Explorer ile sorunsuz dolduruluyor fırefox'ta sorun var bildirdik firmaya
doğum günün kutlu olsunbende baktım omo yine çıkmamış bana bari bugün çıksın çünkü bugün benim doğum günüm
mutlu yıllaaarrrrbende baktım omo yine çıkmamış bana bari bugün çıksın çünkü bugün benim doğum günüm
of yaaa ümitlenmiştim form çıkıyor ama yazılmıyor?? nasıl olacak bilen varmııııformu doldurabildiniz mi bende sorun çıkıyo dolduramadım
formu doldurabildiniz mi bende sorun çıkıyo dolduramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?